3 avantaje ale atingerii conștiente

25/06/2022

La ce se referă atingerea conștientă și ce influență poate avea aceasta asupra vieții tale? Care este legătura dintre atingerea conștientă și acest masaj tantric și ce este bine de știut? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Una dintre cele mai răspândite tendințe este aceea de a fugi de propria persoană, de tot ceea ce înseamnă acele stări afective actuale pe care le trăim. Deși nu este neapărat un lucru greu de înțeles, având în vedere că timpul prezent și evenimentele recurente nu sunt mereu cele mai plăcute, este bine de știut că aceasta nu este soluția optimă la care putem face apel. Tocmai de aceea, în articolul de astăzi vom discuta despre una dintre metodele pe care le avem la dispoziție pentru a ne conecta cu tot ceea ce înseamnă prezentul nostru: masajul tantric.

Bineînțeles, acest masaj tantric are mult mai multe de oferit decât această conectare și conștientizare a prezentului, însă putem spune că este una dintre cele mai importante. Acest masaj tantric presupune o atingere conștientă, și tocmai acest element care predomină pe timpul sesiunii de masaj îți poate aduce 3 avantaje esențiale. Iată care sunt:

1. Conștientizarea și trăirea în prezent

Așa cum am menționat deja, prin intermediul acestei atingeri conștiente ce predomină în masajul tantric, reușești să trăiești autentic, anume, în prezent. Atunci când evenimentele anterioare ale vieții nu au fost tocmai plăcute, apare tendința de a rămâne blocat în acestea, gândindu-te la ele neîncetat, chiar dacă acest lucru nu te ajută să schimbi ceva ce deja s-a întâmplat. În sine, gândirea excesivă asupra trecutului este o activitate care îți consumă toată energia de care dispui, energie ce ar putea fi orientată către prezent, acolo unde posibilitățile și șansele de a schimba și de a acționa sunt reale. Atunci când iei parte acestei sesiuni de masaj tantric, nimic altceva nu mai contează, decât clipa prezentă.

2. Autocunoaștere și descoperirea sinelui

Deși toată viața încerci să te regăsești și să te cunoști în adevăratul sens al cuvântului, putem spune că, până în momentul în care nu experimentezi această atingere conștientă adusă de masajul tantric, lucrurile sunt în zadar. Pe timpul acestui masaj tantric te vei afla față în față cu sinele tău, așa cum este el cu adevărat, iar astfel, îți vei putea cunoaște nevoile, dorințele și vulnerabilitățile în mod autentic. Te vei putea descoperi așa cum nu credeai vreodată că o vei putea face, pentru că pe timpul acestui masaj tantric nu te vei mai simți constrâns de presiunea socială, de etichetele pe care oamenii aveau tendința să le pună asupra ta: pur și simplu, vei fi tu, așa cum ești și cum ai nevoie să fii cu adevărat.

Chiar dacă tendința este aceea de a fugi de propria vulnerabilitate, este bine de menționat  că niciun om nu poate spune că se cunoaște, în adevăratul sens al cuvântului, până când ajunge să-și cunoască și accepte vulnerabilitățile. Tocmai de aceea, atingerea conștientă a acestui masaj tantric are o importanță aparte, pentru că este ca o deschidere a unui nou început, în care curajul de a te arăta nu încetează să apară.

3. Conectarea cu propriile dorințe

Un alt avantaj al atingerii conștiente? Te vei putea conecta cu propriile dorințe! Da, putem spune că inclusiv cele mai ascunse dorințe pot ieși la suprafață pe timpul acestui masaj tantric, pentru că este un moment în care îți permiți să simți vulnerabilitatea, iar astfel, dorințele pe care le ai ies la suprafață mai repede decât ai crede. Acest lucru nu poate decât să te încânte, fiindcă nu poate nimic mai satisfăcător în această viață, decât a știi exact care sunt nevoile și dorințele tale, și mai mult de atât, a acționa în sensul îndeplinirii lor.

În timpul acestui masaj tantric, liniștea de care ai parte îți va permite să te conectezi cu acele lucruri esențiale despre tine, pe care timpul, presiunea socială, nevoile și așteptările altora nu îți permiteau să le vezi așa cum sunt ele cu adevărat. iTantric dorește să te însoțească în această călătorie, în care vei explora numeroasele avantaje ale atingerii conștiente, atingere ce poate fi regăsită în orice clipă în acest masaj tantric.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button