3 motive pentru care să apelezi la masajul tantric

10/06/2022

     Mereu într-un ritm alert, din cauza programului încărcat pe care îl avem zi de zi, adesea ne înstrăinăm chiar de propria persoană, neavând timp să ne cunoaștem, să ne redescoperim și să ne apropiem de noua noastră variantă. Timpul petrecut cu noi este cel mai prețios, însă lista cu nenumărate sarcini pe care trebuie să le realizăm, de cele mai multe ori ne impiedică să ne acordăm atenție în măsura în care avem nevoie. Iar dacă nu reușim să luăm suficiente pauze pentru a ne putea reconecta cu noi, așa cum suntem în profunzime, ne sunt puse la dispoziție variante precum masajul tantric, ce asigură îmbunătățiri vizibile, chiar de la o ședință la alta.

3 motive pentru care să apelezi la masajul tantric

   Fie că vorbim despre energia vitală, fie despre cea sexuală, tantra este una dintre cele mai importante și profunde cunoștințe ce vizează cele două arii. Este contopirea perfectă a celor două planuri, între ele existând o completare reciprocă, ce aduce doar beneficii, emoțional, dar și fizic și sexual. Astfel, masajul tantric urmărește descoperirea plăcerii, mergând până la simțirea orgasmului, însă nu acesta este scopul său principal, ci acela de a exista un echilibru între cele trei mari elemente, minte, trup și suflet. Tantra este descrisă de hinduși ca un proces ce are ca scop obținerea creșterii personale prin plăcere, baza acestui concept fiind credința conform căreia relaxarea și împlinirea din punct de vedere sexual, duc la o stare de sănătate mai bună.

    Masajul tantric este despre atingerea conștientă, despre călătorie și ajungerea la împlinire. Dacă alegi un astfel de masaj, încă de la început vei putea să descoperi atingerea sacră, cu o călătorie de explorare a propriului univers lăuntric, însă nu este tot. Pentru a cunoaște mai multe, îți prezentăm în cele ce urmează, trei motive pentru care să apelezi la masajul tantric, și astfel vei putea afla tot ce implică acesta.

    Atingerea conștientă conduce spre eliberarea de condiționările culturale

   Se întâmplă adesea, și probabil majoritatea oamenilor se regăsesc în această situație, să existe anumite bariere care împiedică exprimarea deplină a ființei, așa cum este și cum simte ea. Atingerea conștientă implicată în masajul tantric, are printre rolurile sale, și eliminarea acestor condiționări culturale ce determină, într-o anumită măsură, înstrăinarea de propria persoană. Calea tantrică este o artă care ajută la dizolvarea identificărilor cu cu care trecem prin existență, precum cele culturale, sociale, economice, religioase, ori cele ce sunt legate de identitatea de gen.

   Masajul tantric ajută la descoperirea unei alte laturi a nudității

   Nuditatea poate fi privită nepotrivit adesea, însă prin masaj tantric vei avea ocazia să îi cunoști înțelesurile profunde. Ea este expresia autentică, reală, a sufletului, și în egală măsură, înseamnă dorință, curaj și vulnerabilitatea de a ne exterioriza și a nu ne mai ascunde de ceilalți și de propria persoană. Procesul transformator începe cu renunțarea la aceste apărări, astfel având loc deschiderea și conștientizarea, care ne ajută să fim mai aproape de bucuria actului spontan și simplu al vieții. Întreg procesul dă senzația de regenerare a legăturii tainice cu propria persoană și cu ceilalți, percepând cu intensitate fluxul vieții ce trece prin noi.

   Ajută la formarea unei conexiuni mai puternice între partenerii de cuplu

   Sesiunile de masaj tantric de cuplu ajută la cunoașterea și aprofundarea sentimentelor pe care fiecare le are față de propria persoană, dar și față de celălalt, duce către renunțarea la anumite așteptări, identificări și condiționări și la descoperirea unor noi perspective din care pot fi privite experiențele de viață. În acest fel, partenerii pot cunoaște mai ușor care sunt diferențele de percepție asupra intimității masculine și feminine.

  Altfel spus, fiecare persoană trebuie să înțeleagă faptul că intimitatea nu se instalează brusc, ci printr-un proces permanent de conștientizare a gândurilor, a stărilor, concepțiilor, și mecanismelor care ne predispun, ne manipulează, iar masajul tantric este calea ideală spre atingerea stării de acceptare.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button