5 curiozități interesante despre masajul tantric

26/04/2022

Masajul tantric și 5 cele mai interesante curiozități despre acesta. Iată mai multe informații de interes pentru tine!

De cele mai multe ori, masajul tantric este considerat un subiect tabu în rândul persoanelor, deoarece acesta ne duce cu gândul la sex. Tantra este un subiect vechi de 6000 de ani, având originea în India. Acest cuvânt, „tantra”, provine din limba sanscrită, iar tradus înseamnă conexiune, uniune și legătură.

Textele străvechi asociază acest tip de masaj cu aspecte ce țin de sănătate, yoga, medicina ayurvedică, spiritualitate și credință. Toate acestea se contopesc într-un echilibru perfect între lumină și întuneric, feminin și masculin, spirit și fizic, dar și yin și yang. În următoarele rânduri îți vom prezenta 5 curiozități despre masajul tantric.

Prin acest masaj tantric activezi senzațiile fizice și spirituale?

Dacă vrei să ieși din rutina zilnică a vieții sexuale obișnuite care a început să devină monotonă și plictisitoare, îți propunem să încerci un masaj tantric, atât singur, cât și cu partenerul tău.

Scopul acestui masaj nu este acela de a atinge orgasmul, ci este acela de a intensifica senzațiile din punct de vedere spiritual și fizic. Într-o ședință de masaj tantric se deschid toate canalele, centrele energetice, meridianele cu scopul de a elibera energia sexuală în întreg corpul și de a depăși blocajele.

Acest masaj tantric îmbunătățește comunicarea într-un cuplu?

Tantra pune accentul pe activarea legăturii sentimentale cu partenerul. Masajul tantric nu este un masaj obișnuit, deoarece acesta pune accentul pe cunoașterea reciprocă, prezența totală între suflet și trup și pe dragostea împărtășită între cei doi parteneri.

Acest masaj tantric se bazează pe explorarea reciprocă a corpului, cunoașterea în profunzime a acestuia, este metoda în care procesul în sine are o importanță deosebită în atingerea conștientă. Pentru acest tip de masaj, contactul vizual este cheia spre cunoașterea celuilalt pentru că ochii sunt oglinda sufletului.

Prin atenția îndreptată la celălalt se crează o sincronizare a respirației, dar și o fuziune între cei doi parteneri, în care inimile bat în același timp, iar universul se oprește în loc. Masajul tantric crează  contactul permanent cu tot ce simți și cu sentimentul de iubire, care are menirea de a te duce spre o stare echivalentă a orgasmului.

Persoana care primeste masajul nu va ține ochii deschisi deoarece aceasta trebuie să fie cât mai interiorizată, cu scopul de a avea cât mai multe percepții.

Ce presupune un masaj tantric?

Masajul tantric este cea mai profundă conexiune dintre parteneri, deoarece acesta consolidează relația de cuplu din toate punctele de vedere, atât fizic, spiritual, cât și sexual.

Masajul Tantric

Acest masaj cuprinde întreg corpul, dar cu precădere se insistă asupra zonelor intime. Iar din acest motiv, contribuie la explorarea sexualității, la cuoașterea și descoperirea profundă în intimitate.

Cum se realizează atingerea prin masajul tantric?

Masajul tantric nu se bazează pe o atingere conștientă, iar aceasta poate fi direct sau la distanță, subilă. Cu ce te ajută atingerea conștientă? Aceasta are rolul de a te conecta sau reconecta cu tine însuți și cu ceilalți.

Te poate ajuta să poți anticipa pasul următor în relaționarea cu celalalt, dar și să devii tu însuți și să nu te mai minți. Atingerile conștiente prin masajului tantric te va face să redevii tu, cel pe care ai uitat că există și este în interiorul tău.

Ce rol are un profesionist în masajul tantra?

Experții în masajul tantra au rolul de a te ghida și de a-ți explica fiecare etapă în parte. Aceștia te învață cum să îți redescoperi bogăția plăcerilor, senzualitatea, erotismul și savoarea simțurilor care îți vor deschide mintea și corpul, pentru ca mai apoi să te poți împlini sufletește.

Cu ajutorul masajului, vei învăța cum să îți simți cu adevărat corpul în momentul în care acesta este mângâiat și atins, masat în cel mai senzual mod. Vei învăța cum să trăiești fiecare moment la timpul prezent.

Scopul masajului tantric este acela de a trezi energia corpului concentrată în zonele erogene pentru a avea o experiență de împlinire și de eliberare totală.

iTantric îți oferă ședințe de masaj care să te ajute să te dezvolți spiritual și personal, să experimentezi dragostea adevărată alături de partenerul tău sau alături de propria-ți ființă.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button