Atingerea conștientă, ce reprezintă?

23/05/2022

Ce este acest masaj tantric și ce este bine de știut? De ce este importantă atingerea conștientă și cum poate fi obținută? Iată mai multe informații!

În masajul tantric nu este vorba despre relații intime, așa cum stereotipurile sugerează. Masajul tantric are un substrat foarte profund pentru că tantra reprezintă întâlnirea dintre yin și yang, fiecare dintre acestea, aducând tehnicile sale specifice cu scopul de a invita ambele laturi energetice în cadrul unui singur masaj. Energia relaxării este cunoscută și sub denumirea de yin, timpul petrecut de o persoană atunci când se relaxează, în timp ce yang reprezintă acea energie senzuală care trece printr-un corp precum electricitatea.

Ce reprezintă atingerea conștientă?

          Acest masaj tantric nu este un masaj erotic, nu este despre sex, acesta reprezintă o călătorie spre dezvoltarea personală, o călătorie spre autocunoaștere și de reîntoarcere la sine.

          Viața, în ultimii ani, s-a schimbat radical. Te-ai săturat de pandemie? Te-ai săturat de starea continuă de distanță socială? Te-ai săturat de distanța de cei dragi? Acum, după ce lucrurile s-au mai relaxat, este momentul să înveți ce înseamnă atingerea conștientă. Acum, trebuie să înveți să te conectezi și reconectezi cu toate lucrurile și momentele pe care le-ai pierdut în ultimii ani! Acum este despre tine și toate lucrurile care te vor face să înțelgi cât este de frumoasă este viața și cât de importantă este atingerea conștientă de-a lungul acesteia.

          Atingerea conștientă poate fi directă, fizică, dar și la distanță, subtilă! Ce face atingerea conștientă?

          Această întrebare ni se adresează de multe ori, iar tocmai din acest motiv, am hotărât să îți răspundem în următoarele rânduri:

 • Atingerea conștientă te conectează sau reconectează cu tine însuți, cu propria persoană!
 • Atingerea conștientă are rolul de a te conecta cu celelalte persoane din jurul tău!
 • Atingerea conștientă te ajută să prevezi pasul următor în relaționarea pe care o ai cu celelalte persoane!
 • Atingerea conștientă te ajută să te simți confortabil cu tine însuți, să devii tu însuți și să nu te mai minți singur!

Interacțiunea pe care o ai cu atingerea conștientă te face să devii TU, acel tu pe care l-ai uitat că exisă în interiorul tău, dar care încearcă din răsputeri să iasă la lumina zilei.

Care sunt beneficiile masajului tantric?

          Acest masaj tantric aduce nenumărate beneficii, iată câteva dintre acestea:

 • Aprofundarea iubirii față de propria persoană, dar și față de ceilalți,
 • Creșterea intimității,
 • Deblocarea și eliminarea blocajelor,
 • Creșterea energiei,
 • Echilibrarea energiei în întregul corp,
 • Răspândirea energiei în propriul corp,
 • Vindecarea sufletului,
 • Creșterea nivelului spiritual,
 • Dezvoltarea conștiinței,
 • Dezvoltarea încrederii de sine,
 • Atingerea stărilor de fericire și extaz,
 • A trăi experiența orgasmului în întreg corpul, fără eliberarea de energie,
 • Relaxarea, fiind în întregime conștintă
 • Sporirea tuturor plăcerilor, iar lista o poți continua chiar tu.

          Masajul tantric, cu ajutorul atingerii conștiente, te ajută să te descoperi cu scopul de a putea vedea cine ești tu cu adevărat. Prin această tehnică îți vei descoperi propriul corp și propriile sentimente pe care le-ai ținut ascunse pentru că nu ai avut nicodată curajul de a-ți da frâu liber tuturor sentimentelor. Masajul tantric te va ajuta să îți descoperi propriile zone erogene, dar și alte zone de care nici nu îți imaginai că se află în propriul corp. Masajul tantric are rolul de a-ți arăta cum să îți îmbunătățești viața sexuală și de a descoperi unde este curajul tău pentru acest lucru.

          iTantric este locul ideal în care poți să descoperi tu însuți care sunt beneficiile pe care ți le poate aduce atingerea conștientă. iTantric îți oferă un masaj special care te va purta în căltoria descoperirii sinelui, eul interior de care ai uitat, dar care nu a încetat niciodată să existe.  Masajul tantric te va ajuta să descoperi cele mai bune metode de aprofundare a senzualității și sexualității cu ajutorul profesioniștilor noștri în masaj care te vor ghida spre calea universului interior al propriei ființe.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button