Autocontrolul respirației în masajul tantric: ce este bine de știut?

08/08/2022

De ce autocontrolul respirației este important în acest masaj tantric? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Autocontrolul respirației în masajul tantric: ce este bine de știut?

Sesiunea acestui masaj tantric nu face referință doar la tehnicile care sunt aplicate și de care te poți bucura, ci și la faptul că este momentul în care poți învăța să-ți controlezi respirația. Dacă stai să te gândești, autocontrolul respirației pe parcursul acestei sesiuni este importantă, pentru că te poate ajuta să te bucuri în profunzime de întregul moment și de toate promisiunile aduse.

Iată de ce este important autocontrolul respirației în masajul tantric:

1. Te ajută să te conectezi cu momentul ”aici și acum”

Autocontrolul respirației este principalul factor care te ajută să trăiești momentul și să ai parte de această experiență ”aici și acum”. În orice activitate ai alege să te implici, atâta timp cât există anumite griji sau anumite gânduri care te macină, acestea vor ajunge să-ți vină în minte, chiar și fără voia ta. Toate aceste gânduri te pot distrage și pot fura magia pe care această experiență o promite, având în vedere că îți pot influența starea de spirit și felul în care te raportezi trăirilor. Pentru a te bucura în profunzime de efectele acestui masaj tantric și de experiența pe care ți-o poate aduce, este recomandat să înveți să respiri conștient și controlat, și astfel, respirația devine singurul factor căruia îi vei acorda atenție în acele momente – în corelație cu stimularea senzorială de care vei avea parte și cu toate trăirile plăcute.

2. Te ajută să te bucuri de atingerea conștientă

Este bine de știut că autocontrolul respirației pe timpul sesiunii acestui masaj tantric este și factorul care te poate ajuta să te bucuri de atingerea conștientă. Respirația controlată te ajută să te conectezi cu întreaga stimulare senzorială de care ai parte în acele clipe, sau mai bine spus, te ajută să urmărești voluntar și cu atenție totalitatea tehnicilor care sunt aplicate și felului în care sunt realizate acestea.

Atingerea conștientă este o componentă importantă a acestui masaj tantric, reflectând, de fapt, principalul element care aduce în cele din urmă efectele așteptate. Atingerea conștientă te ajută să te detașezi, să te îndepărtezi de acele evenimente care și-au pus accentul asupra gândurilor și sentimentelor tale, și mai mult de atât, te ajută să te regăsești și să te conectezi cu forțele și energia interioară.

3. Te conectezi mai bine cu dorințele și nevoile personale

Respirația conștientă și deținerea controlului asupra ei sunt componentele principale ale acestui masaj tantric, care te vor ajuta să te conectezi mai bine cu dorințele și nevoile personale. Respirația conștientă înseamnă a trăi această experiență așa cum este ea, fără a te mai lăsa influențată de evenimentele din trecut, de sarcinile și obiectivele pe care trebuie să le îndeplinești sau de orice altceva. Autocontrolul respirației este factorul care îți permite să te cunoști, să te descoperi, să te conectezi cu energia și forțele interioare – de asemenea, formând un cadru în cadrul căruia presiunea socială sau așteptările persoanelor din jur nu au loc.

Cunoașterea nevoilor și dorințelor personale este procesul de care fiecare persoană are nevoie, întocmai pentru a-și putea atinge cel mai înalt potențial. Dacă stăm să ne gândim obiectiv, atunci când îți cunoști dorințele autentice și atunci când alegi să te conectezi cu acestea, ai deja un punct de plecare pentru a-ți contura fericirea și pentru a dobândi acel sentiment de împlinire și satisfacție personală.

4. Control asupra mișcărilor proprii

Nu în ultimul rând, autocontrolul respirației îți permite să acționezi așa cum simți – acțiuni asupra cărora nu poate interveni influența trecutului. Astfel, respirația conștientă contribuie la controlul pe care îl dobândești asupra propriilor mișcări, sau altfel spus, este un control pe care îl vei avea asupra întregului moment.

Acestea fiind spuse, putem înțelege de ce autocontrolul și conștientizarea respirației sunt câteva dintre elementele atât de importante pentru parcursul sesiunii de masaj tantric. Este bine de menționat că însăși aceste componente sunt cele care redau un farmec aparte întregului moment și care te ajută să te bucuri de fiecare clipă. Nu te îngrijora dacă nu reușești să-ți controlezi respirația – echipa iTantric este pregătită să îți ofere recomandările de care ai nevoie și să îți fie alături la fiecare pas.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button