Beneficiile psihologice aduse de masajul tantric

02/07/2022

De ce este atât de apreciat acest masaj tantric? Care sunt beneficiile pe care le poate aduce, din punct de vedere psihologic? Iată mai multe informații!

Beneficiile psihologice aduse de masajul tantric

Bine te-am găsit! Dacă nu ne-ai cunoscut până acum, dă-ne voie să ne prezentăm: noi suntem iTantric și suntem bucuroși că putem împărtăși cu tine micile secrete ale acestui masaj tantric. Ca orice altă persoană, te afli în căutarea unor soluții pe care le-ai putea utiliza, în așa fel încât să te bucuri cât mai des de o stare bună de dispoziție. Îndrăznim să-ți spunem că ești în locul potrivit!

Acest masaj tantric este soluția la care poți face apel ori de câte ori dorești să-ți îmbunătățești starea, atunci când vrei să ai parte de câteva momente de relaxare și de liniște și nu numai. În sine, o simplă sesiune a acestui masaj tantric poate aduce o serie de beneficii psihologice care, pe lângă faptul că sunt demne de apreciere, sunt și cele care nu trebuie să lipsească din viața nimănui.

În cele ce urmează vom enumera și vom discuta succint despre aceste beneficii psihologice, și dacă este un subiect de interes pentru tine, te invităm să ne rămâi alături! Ce am vrea să menționăm, înainte de toate, este că informațiile pe care urmează să le citești nu sunt deloc ”exagerate”, ci mai degrabă, sunt acele constatări pe care noi, echipa iTantric, am reușit să le facem de-a lungul timpului, de când am ales să îmbrățișăm această variantă.

Care sunt beneficiile psihologice ale acestui masaj tantric?

1. Reduce stresul

Primul beneficiu se referă la faptul că acest masaj tantric reduce stresul. Viața de zi cu zi este încărcată de foarte multe responsabilități, în care ai tendința de a te afunda, tocmai pentru a duce până la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Stresul se resimte, după o bună perioadă de timp, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic.

În timpul sesiunii acestui masaj tantric, reușești atât să te deconectezi de toate acele task-uri pe care le ai de îndeplinit, cât și să te bucuri de o sesiune în care corpului tău i se permite să respire și să aibă pauza de care avea nevoie. Astfel, acest masaj tantric reușește să reducă stresul! 

2. Reduce starea de anxietate și depresia

Un alt beneficiu psihologic adus de acest masaj tantric se referă la faptul că reușește să reducă starea de anxietate și depresia. Evenimentele la care luăm parte în viața de zi cu zi ne pot perturba starea de dispoziție și gândurile, tocmai de aceea, acest masaj tantric este soluția potrivită la care poți face apel atunci când vrei să ai parte de o ”deconectare”. Pe timpul sesiunii acestui masaj tantric, grijile nu vor avea loc, fiindcă tot ce va conta va fi momentul pe care îl trăiești, ”aici” și ”acum”. Chiar dacă trecutul, cu atât mai mult când este marcat de anumite evenimente copleșitoare, are tendința de a ne măcina și chiar influența mai mult decât ne putem da seama, cu ajutorul acestui masaj tantric reușim să ne îndreptăm atenția asupra a ceea ce contează: clipa actuală. Astfel, vei pleca de la acest masaj tantric relaxat, fără să le mai permiți gândurilor și grijilor pe care le-ai purtat atât de mult timp să te ”controleze”.

3. Îmbunătățește starea de dispoziție

Fără îndoială, acest masaj tantric îmbunătățește starea de dispoziție! Având în vedere că acesta este definit prin atingere conștientă, autocunoaștere, explorare, relaxare și nu numai, putem înțelege foarte ușor de ce o simplă sesiune a acestui masaj tantric poate reprezenta un real ajutor.

4. Conectare cu timpul prezent

Nu în ultimul rând, un alt beneficiu psihologic adus de acest masaj tantric se referă la îmbunătățirea capacităților de concentrare.

Cum este posibil? Îndrăznim să-ți spunem: având în vedere că tendința este aceea de a ne gândi constant la trecutul nostru, la acele evenimente (mai puțin plăcute) pe care le-am trăit, ne putem simți destul de deconectați de tot ceea ce înseamnă propriul prezent. Acest masaj tantric are la bază atingerea conștientă și conectarea cu tot ceea ce înseamnă clipa actuală, iar astfel, cu ajutor lui putem ajunge să facem parte prezentului nostru!

iTantric te invită să iei parte unei sesiuni ale acestui masaj tantric și să descoperi multele avantaje și beneficii psihologice pe care le vei obține, cu certitudine.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button