Care este responsabilitatea pe care o ai, în calitate de client la acest masaj tantric?

17/05/2022

De ce este recomandat acest masaj tantric și care sunt beneficiile pe care ți le poate aduce? Care este responsabilitatea pe care o ai, în calitate de client, și ce este bine de știut? Iată mai multe informații!

Masajul tantric a devenit unul dintre subiectele care stârnesc interesul multor persoane în ultimul timp, chiar dacă, pentru alte persoane încă este un subiect tabu, din cauza ideilor preconcepute. Masajul tantric este un masaj care urmărește, în primul rând, căutarea plăcerii și a sentimentului de siguranță în trup.

Teoria pe care se bazează masajul tantric este că o persoană este mult mai bună dacă este fericită sexual, relaxată, pentru că sănătatea sufletească și trupească se instalează în întreg corpul.

Tantra există în strânsă legătură cu energia sexuală și cea vitală, iar astfel, aceasta reprezintă una dintre cele mai profunde conștiințe ale unei persoane.

masaj tantric

Masajul tantric caută un echilibru în interiorul tău și astfel, energia sexuală și vitală se completează reciproc în scopul de a produce nenumărate beneficii atât pe plan sexual, emotional, cât și pe cel fizic.

Care este responsabilitatea pe care o ai, în calitate de client la acest masaj tantric?

Aceasta este o întrebare des auzită de la persoanele care își doresc să beneficieze de acest masaj, dar încă nu au găsit răspunsul cert. Echipa noastră s-a hotărât să îți ofere acest răspuns, iar prin urmare, în următoare rânduri îți vom spune care este responsabilitatea pe care o ai, în calitate de client, la acest masaj:

  • Masajul tantric nu este un masaj erotic! În acest masaj nu este vorba despre servicii sexuale sau conotații sexuale! Acest masaj este despre o terapie a sufletului, înseamnă dezvoltare personală, autocunoaștere, este despre reîntoarcerea la sine.
  • Pentru a putea beneficia de acest masaj, comportamentul și limbajul trebuie să fie unul adecvat. Orice comportament neadecvat sau jignire aderesate maseurilor sau maseuzelor noștri/noastre nu pot fi tolerate, prin urmare, vor fi raportate către organelor competente.
  • Clientul are responsabilitatea de a nu veni la masaj în stare de ebrietate sau sub influența stupefiantelor.
  • Clientul are responsabiltatea de a anunța angajații salonului în cazurile în care suferă de afecțiuni care pot afecta desfășurarea în siguranță a acestui masaj tantric.
  • Clientul este responsabil să achite, fără vreo contestație, costul serviciilor pe care le-a primit în urma programării, din momentul în care acesta a beneficiat de ele.
  • În calitate de client, ai responsabilitatea de a te prezenta la ora programării, pentru ca serviciile pentru care ai optat să se desfășoare conform programului stabilit. Din momentul în care o programare nu mai este onorată sau clientul întârzie la aceasta, programul angajaților și al salonului este decalat, prin urmare, clienții care au programare în aceeași zi vor suferi din aceasta cauză, iar salonul poate înregistra chiar și anumite pierderi materiale.
  • Clientul beneficiază de pregătirea, în prealabil, de către angajații salonului, a camerei sau a aparatului care se va folosii în timpul masajului. Fiecare experiență este unică și personalizată pentru fiecare client în parte.
  • Clienții au posibilitatea de a-și exprima orice nemulțumire, sugestie sau neclaritate angajaților sau conducerii salonului. În limitele decenței și a bunei conduite, salonul noastru susține libertatea de exprimare, prin urmare întotdeauna susținem exprimarea în mod deschis a oricărei opinii.

Acest masaj tantric are responsabilitatea de a rezolva conflictele interioare care se află în strânsă legătură cu sexualitatea personală, dar și cu relațiile intime pentru a te călăuzi într-o viață plină de satisfacții și sănătoasă.

iTantric te așteaptă cu porțile deschise pentru a te deconecta de la rutina în care te-ai cufundat. Vino singur sau alături de partenerul tău pentru a porni împreună în călătoria spre descoperirea eului interior.

Trăiește în mod conștient intimitatea și armonia de cuplu! Experimentează-ți toate simțurile, descoperă-ți masculinitatea sau feminitatea cu ajutorul unei ședințe de masaj care te va purta pe culmile plăcerii conștiente.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button