Care este frecvența recomandată a acestui masaj tantric?

03/08/2022

Odată la cât timp este recomandat masajul tantric și cât durează sesiunea acestuia? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Care este frecvența recomandată a acestui masaj tantric?

Atunci când vine vorba despre acest masaj tantric, foarte multe întrebări tind să iasă la iveală. Probabil una dintre cele mai întâlnite întrebări despre această practică se referă la frecvența și durata recomandată a acestei sesiuni de masaj. Dacă ești una dintre persoanele care își punea aceste semne de întrebare, atunci bine ai venit alături de noi! Trebuie să cunoști faptul că nu ești singurul care are astfel de curiozități. Noi suntem echipa iTantric și, cu sinceritate, ne bucurăm să vedem că există atât de mult interes față de această practică.

Tocmai de aceea, în articolul de astăzi ne-am propus să dezbatem acest subiect, să evidențiem informațiile care sunt de interes pentru tine și să prezentăm explicațiile de care ai nevoie.

Iată ce este bine de știut:

Odată la cât timp este recomandată sesiunea de masaj tantric?

Deși se spune că ”ce este mult, nu strică niciodată”, atunci când vorbim despre acest masaj tantric, lucrurile trebuie privite din altă perspectivă. Chiar dacă nu ar fi nimic greșit dacă acest masaj tantric ar fi realizat cu o frecvență ridicată, pentru că – real vorbind – nu ar face rău nimănui, în sine, fiecare persoană are  nevoie de timp și de spațiu pentru a procesa informațiile aduse la iveală. Tocmai de aceea este recomandat ca acest masaj tantric să aibă loc odată pe săptămână, în ideea de a beneficia de timpul de care ai nevoie pentru a te adapta experienței și pentru a procesa toate informațiile pe care le-ai descoperit despre sine.

Mai mult de atât, o ședință pe săptămână este și cea care reușește să mențină farmecul întregii experiențe. Chiar dacă interesul și curiozitatea te pot împinge să îți dorești să participi la mai mult de o ședință, adevărul este că răbdarea este un element cheie în tot acest parcurs. Răbdarea este principalul factor care te ajută să descoperi informațiile de care ai nevoie și răspunsurile pe care le-ai căutat o lungă perioadă de timp, și mai mult de atât, răbdarea acordată față de sine și față de această experiență asigură resimțirea farmecului acestuia atâta timp cât este nevoie. Dacă stăm să ne gândim, întregul farmec al acestei experiențe este cel care o face să devină unică și, în același timp, cel care te ajută să trăiești fiecare moment.

Așadar, putem considera că o ședință pe săptămână este mai mult decât suficientă. Cu toate că am menționat că această frecvență este recomandată întocmai pentru ca fiecare persoană să aibă timp să proceseze informațiile evidențiate, ține cont că toate acele detalii pe care dorești să le cunoști vor ieși la suprafață în măsura în care atitudinea ta este una deschisă și orientată către a te autodescoperi și a te cunoaște mai bine. Altfel spus, simpla susținere a unei astfel de sesiuni de masaj nu este suficientă, pentru că implicarea personală este factorul cheie.

Cât durează ședința masajului tantric?

Este bine de știut că, în general, durata minimă a unei sesiuni de masaj tantric este de 60 minute. Deși pentru unele persoane ar putea părea un timp scurt, în măsura în care pentru alte persoane ar putea părea un timp îndelungat, durata acestui masaj tantric nu este deloc întâmplătoare. Așa cum am menționat anterior, frecvența redusă a acestui masaj tantric – și implicit, durata de minimum 60 minute, sunt principalele componente care reușesc să mențină farmecul acestei practici și a sesiunilor la care o persoană participă.

Mai mult de atât, durata de minim 60 minute este potrivită fiecărei persoane, fie că este entuziasmată să afle informații despre sine, fie că este temătoare cu privire la aceste sesiuni. Aceste minute permit atât adaptarea, cât și explorarea sinelui și a pulsiunilor sexuale, printre multe altele, într-un ritm accesibil pentru fiecare om.

Bineînțeles, anumite note personale se pot strecura în cadrul acestor ședințe, atâta timp cât reprezintă un factor care ar putea ajuta persoana în cauză să se bucure mai mult de această experiență și în măsura în care ar contribui la atingerea și îndeplinirea obiectivelor, însă toate aceste aspecte trebuie discutate și stabilite de comun acord cu acel maseur care va fi alături. Echipa iTantric va prezenta mereu o atitudine deschisă față de dorințele și nevoile fiecărui client, tocmai de aceea, dacă îți dorești să te bucuri de această experiență pe deplin, te așteptăm cu drag alături de noi! Contactează-ne cu drag pentru mai multe informații.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button