Ce atitudine trebuie să ai atunci când mergi la masajul tantric?

30/05/2022

Ce este bine de știut despre acest masaj tantric? Care este beneficiile pe care ți le poate aduce și ce poți descoperi cu ajutorul lui? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Ce atitudine trebuie să ai atunci când mergi la masajul tantric?

Din cauza tehnologiei nu mai reușim să ne conectăm cu propriul corp, iar în acest fel trăim mai mult în proiecția despre noi, nu conectați cu realitatea noastră ca ființe umane. Masajul tantric te ajută să te reconectezi cu natura ta ca om, nu de mașină automată care își trăiește întreaga viață pe pilot automat.

Masajul tantric este un masaj foarte complex care te va purta într-o călătorie unică spre descoperirea eului interior. Acesta poate fi comparat cu un masaj de relaxare realizat în așa fel încât să îți ofere starea de bine de care ai nevoie, este un masaj care îți va răsfăța atât trupul, cât și sufletul.Vino alături de partenerul tău la o ședință de masaj tantric cu scopul de a vă descoperi propriul corp, de a parcurge un prim pas de cunoaștere de cuplu. Nu poți să ai intimitate cu celălalt în condițiile în care ești departe de tine însuți.

          Deși la prima vedere masajul tantric pare foarte misterios și este foarte ușor de confundat cu un masaj erotic, de fapt acesta crează o legătură spirituală prin care avem oportunitatea de a ne cunoaște mai bine și să avem capacitatea de a reuși să ne raportăm într-un alt mod la persoanele din jurul noastru. Atingerea caldă și atentă a maseurului realizează schimbul de energie, precum o stare de incitare, un fior, o stare pe care o resimți din cap și până în picioare.

 În următoarele rânduri îți vom prezenta atitudinea pe care trebuie să o ai atunci când mergi la masajul tantric.

  • Atitudinea ta trebuie să fie deschisă pentru a putea să te redescoperi

Pentru a participa la masajul tantric trebuie să vii cu o atitudine deschisă, să lași acasă tot ceea ce îți crează discomfort atât psihic, cât și fizic pentru a putea beneficia în întregime de un echilbru. Masajul tantric este o formă străveche de masaj, acesta nu implică relații intime, ci doar o călătorie de dezvoltare personală, de autocunoaștere, care reprezintă reîntoarcerea de care ai nevoie, către sine. Masajul tantric nu este un masaj erotic, nu este despre relații intime sau sex, este despre energia sexuală pe care trebuie să o lași să îți invadeze întreg corpul cu scopul de a beneficia de toate avantajele aduse de masaj.

  • Nu mai lua în considerare ideile preconcepute

Masajul tantric, de cele mai multe ori, reprezintă un subiect tabu pentru multe persoane din cauza ideilor preoncepute. Lasă în urmă tot ce ai auzit și ți-ai imaginat și vino la ședința de masaj cu o atitudine pozitivă, deoarece nu este vorba despre un masaj erotic sau despre sex. Cu ajutorul masajului tantric ți se va trezi energia sexuală, iar astfel poți rezolva anumite probleme. Vei avea posibilitatea să observi altfel tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

  • Atunci când mergi la masajul tantric trebuie să lași inhibițiile deoparte

Atitudinea pe care trebuie să o la masajul tantric trebuie să fie lipsită de inhibiții. Deși poate te simți jenată în fața maseuzei să fii dezbrăcată, dar este perfect normal. Aceștia sunt oameni profesioniști care, cu siguranță, nu te vor judeca dacă ai pe corp semne, celulită sau orice alt lucru care te-ar face să te simți inconfortabil. În condițiile în care vei sta îmbrăcată în timpul masajului, maseuza își va desfășura mai greu activitatea, iar tocmai din acest motiv este recomandat să te dezbraci, dar în același timp să te simți și confortabil. Pentru a te simți în largul tău, maseuza îți va acoperi zonele intime cu un prosop.

iTantric îți propune să descoperi o nouă experiență de aprofundare a sexualității și a senzualității. Salonul nostru are întotdeauna ușile deschise și te așteaptă să descoperi alături de specialiștii noștri o experiență completă și împlinitoare în sine.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button