Ce este important să urmărești, după prima ședință a acestui masaj tantric?

15/09/2022

La ce să fii atent, după prima ședință a acestui masaj tantric? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Trăirile, emoțiile și gândurile care apar după prima ședință a acestui masaj tantric au o deosebită importanță. În sine, toate aceste conștientizări care își fac apariția după prima ședință a masajului tantric sunt și cele care te pot ajuta să tragi câteva concluzii relevante atât despre experiență în sine, cât și despre propria persoană.

Totuși, este bine de menționat încă de la bun început că efectele acestui masaj tantric pot apărea încă după ce are loc prima ședință, însă totul depinde de cum te raportezi tu acestei experiențe, de răbdarea pe care ți-o acorzi și de măsura în care reușești să-ți accepți și însușești starea de vulnerabilitate pe care o vei trăi. Masajul tantric poate aduce rezultatele așteptate, însă pentru ca acestea să-și facă apariția și pentru a ne putea utiliza de ele este important să avem o atitudine deschisă.

În sine, pentru a putea beneficia de informații utile despre propria persoană și despre acele aspecte interne care ne interesează, este important să analizăm și să fim atenți la următoarele aspecte după prima ședință a acestui masaj tantric:

1. Sentimentele și trăirile afective

După prima ședință a masajului tantric, este important să acorzi atenție sentimentelor și trăirilor afective care au fost generate. În sine, emoțiile declanșate sunt și cele care îți pot oferi informații relevante despre propria persoană și despre experiența căruia ai decis să te alături.

Dacă sentimentele generate nu sunt atât de plăcute, încearcă să îți dai seama ce anume le-ar fi putut stârni apariția: uneori, nu experiența în sine este cea care ne poate implementa o perspectivă negativă, ci mai degrabă, faptul că informațiile pe care le-am aflat nu erau cele așteptate sau poate sunt cele pe care nu credeam vreodată că le vom afla despre noi, poate sunt cele în care nu ne regăseam anterior. Orientându-te către acel factor care a dus la resimțirea unor emoții mai puțin plăcute, vei putea conștientiza ce poți face pe viitor, pentru ca experiența să fie unică.

Ține cont că trăirile pe care le generează acest masaj tantric sunt raportate și atitudinii pe care ai avut-o și felului în care ai privit această experiență. Dacă încă de la bun început nu ai avut o atitudine deschisă sau dacă ai pornit în această experiență cu teamă, emoțiile generate devin foarte ușor de explicat.

2. Gândurile care și-au făcut apariția

La fel de bine, este important să analizezi gândurile care au apărut. Gândurile te ajută să îți dai seama și care sunt acele obiective și dorințe pe care dorești să le aprofundezi în viitorul apropiat, mai ales în consens cu parcursul oferit de acest masaj tantric.

Exact ca în cazul emoțiilor, gândurile apărute se raportează tuturor percepțiilor și convingerilor pe care le-ai avut încă de la începutul acestei experiențe, și tocmai de aceea, este important să identifici acel factor care ți-a influențat perspectivele, tocmai pentru a ajunge în acel punct în care să te bucuri de autenticitate.

3. Senzațiile apărute la nivelul corpului

După prima ședință a acestui masaj tantric, este relevant să analizezi și să acorzi atenție tuturor senzațiilor care au apărut la nivelul corpului tău. Toate acele senzații te pot ajuta să-ți dai seama care sunt acele efecte care au apărut la nivel fizic. Mulțumirea față de propriul trup, acceptarea și aprecierea lui pot fi doar câteva dintre rezultatele pe care le-ai putea observa. Nu este exclus nici faptul că vei putea avea câteva senzații mai puțin plăcute, însă, dacă privim din perspectivă, pe lângă faptul că depind foarte mult de felul în care tu te-ai raportat experienței, sunt și acele elemente cheie în a afla ce este nevoie să faci pentru a ajunge în punctul în care să te simți mulțumită și satisfăcută de propriul corp și nu numai. Tocmai de aceea, chiar și senzațiile mai puțin plăcute trebuie luate în considerare, pentru că oferă informații de interes pentru tine și pentru dezvoltarea și evoluția pe care ai putea-o avea.

4. Dorințele care au fost declanșate

Nu în ultimul rând, ia în considerare să acorzi atenție acelor dorințe care apar în urma primei ședințe a acestui masaj tantric. Dorințele apărute în urma acestei experiențe sunt cele autentice pe care le deținem, dar poate pe care am ales să le ignorăm și să le refulăm, fie din teamă de a nu-i dezamăgi pe ceilalți, fie pentru că nu aveam suficientă încredere în sine cât să încercăm să le îndeplinim.

Analizând aceste aspecte, vei putea obține informațiile de care ai nevoie despre tine și despre totalitatea informațiilor pe care chiar și organismul încearcă să le transmită – astfel, procesul de autocunoaștere are un început promițător.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button