Masaj tantric: concepte ce vor fi redefinite astfel

20/07/2022

Care sunt principalele concepte pe care acest masaj tantric reușește să le redefinească? Ce este bine de știut din acest punct de vedere și la ce trebuie să te aștepți? Iată mai multe informații!

Masaj tantric: concepte ce vor fi redefinite astfel

Masajul tantric a reușit să-și câștige popularitatea prin intermediul tuturor efectelor pozitive pe care reușește să le aducă, în termen scurt. Suntem siguri că fiecare dintre noi căutăm acel moment în care să ne simțim relaxați, în care să ne bucurăm de liniște și de câteva clipe pentru sine. Dacă și tu ești într-o astfel de căutare, atunci trebuie să-ți urăm bine ai venit! Noi suntem echipa iTantric și suntem bucuroși să te avem astăzi alături de noi, dar mai mult de atât, suntem bucuroși să-ți putem spune că acest masaj tantric îți poate aduce acele momente de liniște de care ai nevoie și pe care le meriți.

Nevoia de liniște și de relaxare nu este doar o necesitate, ci mai degrabă, devine acel aspect de care toată lumea merită să se bucure. Sarcinile din viața cotidiană și task-urile pe care oricine le are de îndeplinit pot deveni un factor de stres, tocmai de aceea, momentele de liniște au o importanță aparte. În sine, acele clipe sunt cele care te ajută ulterior să te încarci de energie pozitivă, și tocmai din acest motiv acest masaj tantric este atât de apreciat. Nu trebuie să excludem, pe de altă parte, faptul că acest masaj tantric reușește să redefinească foarte multe concepte ale fiecărei persoane care decide să se alăture acestei călătorii, de autocunoaștere și de explorare.

Iată care sunt conceptele redefinite prin acest masaj tantric:

1. Conceptul sexualității și a energiei sexuale

Primul concept care va fi redefinit cu ajutorul acestui masaj tantric se referă la cel de sexualitate. În general, sexualitatea și energia sexuală sunt considerate un subiect tabu. Asupra acestui subiect nu foarte multe persoane se arată deschise să-și exprime punctul de vedere sau să-și povestească trăirile și experiențele personale. Acest masaj tantric reușește să redefinească acest concept, pentru că pe parcursul sesiunii acestui masaj vei putea interacționa și vei putea cunoaște un personal deschis, pregătit să-ți răspundă tuturor întrebărilor și să te ajute să-ți cunoști în profunzime această latură. Latura sexuală face parte din viața fiecărui om și tocmai de aceea are o importanță aparte.

Fiecare om se bucură de această energie sexuală, chiar dacă se simte rușinat să vorbească despre acest subiect. Cunoașterea laturii sexuale te ajută să-ți identifici sentimentele, nevoile și dorințele,  și în cele din urmă, te ajută să te simți împlinit. Acest masaj tantric reușește să redefinească acest concept, pentru că odată cu toate acele aspecte pe care ajungi să le descoperi, îți dai seama și cât de importantă este respectarea și chiar și îndeplinirea  lor. Mai mult de atât, având alături de tine un personal deschis și comunicativ, aceste descoperiri devin foarte simple de făcut.

2. Conceptul cunoașterii sinelui

Al doilea concept care ajunge să fie redefinit cu ajutorul acestui masaj tantric se referă la cunoașterea sinelui. În viața cotidiană, autocunoașterea este probabil ultimul lucru la care stai să te gândești, mai ales atunci când diferitele responsabilități pe care trebuie să le îndeplinești nu par să se mai termine. Odată ce trăiești experiența acestui masaj tantric, acest concept este redefinit întru totul, pentru că prin intermediul sesiunii de masaj de care te vei putea bucura vei putea descoperi cât de importantă este cunoașterea și înțelegerea propriei persoane. Acest masaj te ajută să te conectezi cu sinele și cu toate nevoile și dorințele pe care le ai, și astfel, te vei putea afla față în față cu propria ta sursă de fericire. În cele din urmă, conectarea cu sinele și stabilirea unei legături va fi mult mai ușor de realizat, de îndată ce scopul acesteia sunt înțelese pe deplin.

Bineînțeles, mai există și alte concepte care pot fi redefinite prin acest masaj tantric, precum conceptul respectului de sine și chiar și cel de acceptare al propriului trup. Cu toate acestea, considerăm că cele mai frumoase descoperiri sunt chiar cele pe care le faci de unul singur. Tocmai de aceea, echipa iTantric te așteaptă cu drag!

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button