Cum îți dai seama dacă acest masaj tantric este potrivit pentru tine?

10/07/2022

Ce este bine de știut despre acest masaj tantric și care este influența pe care o va avea în viața ta? Cum îți dai seama dacă este o alegere potrivită pentru tine? Iată mai multe informații!

Cum îți dai seama dacă acest masaj tantric este potrivit pentru tine?

Masajul este acea tehnică de relaxare ce oferă o pauză de la activitățile de zi cu zi, ieșirea din rutină și reducerea stresului ce pune stăpânire pe noi, în special în perioadele prea aglomerate. Oboseala își face simțită prezența rapid în contextul în care locul de muncă presupune eforturi depuse constant și focusarea atenției asupra a ce este de făcut, și avem nevoie de ceva nou, ceva care să ne ajute să ne luăm gândul de la problemele cotidiene. Acasă, de asemenea, continuă lista de sarcini ce trebuie îndeplinite, iar timpul ne presează, trecând mult prea repede pe lângă noi. Tocmai într-o astfel de perioadă este bine-venit un masaj realizat de specialiști.

     Iar dacă pe lângă dorința de a-ți recăpăta energia și a uita de griji, există și o motivație puternică spre a te cunoaște mai bine, masajul tantric este ce mai bună opțiune pe care o poți alege. Tantra este despre o altfel de evoluție și dezvoltare personală, este despre libertate, despre curiozitatea de a găsi ce se află ascuns în profunzimea universului nostru lăuntric. Tantra este despre viață și despre trăirea ei la maxim, despre simțirea lucrurilor pe care nu le-am descoperit încă. Este despre cunoaștere și despre puterea de a primi aceste cunoștințe și de ale fructifica.

    Masajul bazat pe principiile tantrice, deși poate părea a fi totuna cu masajul erotic, se diferențiază prin ideea care stă la baza sa, aceea că are implicații mai profunde și se focusează pe îmbinarea ambelor laturi energetice yin și yang. Masajul tantric nu explorează sau stimulează plăcerile sexuale, asemeni celui erotic și nu implică în niciun fel relațiile intime. Mai mult decât atât, în cazul masajului tantric primează stimularea energiei și sunt căutate modalități de unire a fluxurilor energetice.

    Ce criterii trebuie să îndeplinească o persoană pentru a beneficia de un masaj tantric și cum știi dacă ți se potrivește? Iată câteva informații utile pe care trebuie să le cunoști înainte!

   Acest masaj tantric este, evident, destinat persoanelor majore și nu este recomandat femeilor aflate în perioada menstruală, și nici persoanelor care suferă de anumite boli ale pielii. Înainte de a te bucura de o sesiune a masajului tantric, este necesar să comunici care sunt așteptările și preferințele tale, ori dacă ai alergii la unele tipuri de uleiuri, arome sau esențe, tocmai pentru a evita o posibilă situație neplăcută.

    La aceste sesiuni de masaj tantric se pot programa persoanele care vor să descopere un tărâm necunoscut încă, puțin explorat și de multe ori, înțeles în mod eronat. Pragul unui astfel de salon de masaj poate fi trecut de cei sau cele care își doresc să cunoască îndeaproape erotismul tantric, ce reprezintă o formă de împlinire spirituală, prin descoperirea dimensiunii sacre a sexualității feminine și masculine.

   Așadar, nu trebuie să îndeplinești multe criterii stricte pentru a putea experimenta această trăire a atingerii conștiente și descoperire a sexualității, la un alt nivel, ci este nevoie să fii deschis spre schimbare, spre obținerea unei împliniri generale și spre reconfigurarea concepțiilor despre masculin și feminin și a relației dintre ele. Astfel, printr-un proces de evoluție și transformare pentru femei și bărbați, spiritualitatea și sexualitatea vor fi redefinite, rafinate și aprofundate.

   Tantrismul este ideal pentru acele persoane care nu au avut parte de o educație adecvată în ceea ce privește energia erotică, fapt care îi determină să nu fie conștienți de avantajele incredibile de care pot avea parte dacă o folosesc în mod conștient. Dacă și tu trăiești o stare generală de neîmplinire sau pur și simplu evoluția într-un anumit domeniu al vieții te nemulțumește, dar totuși nu găsești explicații și soluții, tantra este metoda de vindecare la care poți apela pentru a te bucura de o adevărată schimbare.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button