Cum reușește masajul tantric să echilibreze continența sexuală?

24/09/2022

Ce este bine de știut despre continența sexuală și cum poate fi echilibrată? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Cum reușește masajul tantric să echilibreze continența sexuală?

Un aspect important prin care acest masaj tantric a reușit să se remarce se referă întocmai la acel echilibru pe care îl aduce în pragul continenței sexuale, atât în plan individual, cât și la nivelul relației de cuplu. Mai exact, continența sexuală se referă la acea uniune care este formată între cei doi parteneri, și mai important de atât este faptul că efectele nu vor fi resimțite doar la nivel fiziologic, ci și emoțional.

Importanța sexualității în relația de cuplu

Deși nu se vorbește adesea despre acest subiect, trebuie să menționăm încă de la bun început că sexualitatea este importantă pentru orice relație de cuplu. Această componentă este o cale fundamentală prin intermediul căreia partenerii reușesc să se conecteze unul cu celălalt, cu nevoile și dorințele lor, mai ales atunci când aceștia nu încearcă să-și refuze sau să-și ascundă pulsiunile interioare.

Atunci când aceste pulsiuni sexuale sunt ignorate, persoana în cauză nu poate atinge pragul unei satisfaceri crescute la nivel personal.  Tocmai acest lucru poate genera o stare de tensiune, care, în mod implicit, va influența conexiunea relației de cuplu. În sine, ignorarea unei pulsiuni nu duce la dispariția acesteia. Aceasta va continua să existe, însă pentru că nu este acceptată și însușită, se poate genera cu ușurință starea de nemulțumire și de insatisfacție la nivel personal.

Pentru fiecare dintre parteneri este important să-și identifice și să-și accepte aceste pulsiuni sexuale, întocmai pentru a îmbunătăți inclusiv legătura emoțională pe care au reușit să o stabilească de-a lungul timpului. Astfel, atenția acordată pulsiunilor sexuale are efecte pozitive atât la nivelul relației, cât și la nivel personal. Și dacă stăm să ne gândim, în sine acel echilibru personal și individual pe care reușim să-l conturăm prin respectarea dorințelor sexuale se poate transpune ulterior în relația amoroasă și poate avea o contribuție asupra consolidării acesteia.

Continența sexuală și masajul tantric

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, continența sexuală se referă la acea uniune care este formată între cei doi parteneri ai relației de cuplu. Această continență sexuală se remarcă datorită tuturor efectelor pe care le poate aduce, precum îmbunătățirea stării fizice de sănătate și a legăturii cu partea spirituală.

Masajul tantric este metoda la care poate apela orice persoană care dorește să aducă o îmbunătățire considerabilă la nivelul componentei sexuale într-o relație, ținând cont de faptul că este și calea prin care poate fi consolidată și echilibrată cu ușurință continența sexuală. Acest masaj tantric reușește să consolideze relația de cuplu din perspectiva sexuală, având la bază atingerile conștiente, conexiunea, conectarea și descoperirea energiei spirituale. Este bine de menționat că acest masaj tantric poate fi și calea prin intermediul căreia partenerii vor găsi și dobândi curajul de care au nevoie pentru a-și însuși și accepta pulsiunile sexuale.

Din frica de a nu fi criticați sau judecați sau chiar și din teama de a nu simți respingere, multe persoane aleg să ignore dorințele interne pe care le au din punct de vedere al sexualității. Însă, atunci când partenerii participă sesiunii de masaj tantric, au posibilitatea de a observa beneficiile aduse de urmarea dorințelor sexuale. Tocmai acest lucru îi poate determina și motiva ulterior să urmeze acest curs natural, care vine tocmai din interiorul lor, și în cele din urmă, acesta poate fi momentul în care își îmbunătățesc atât relația de cuplu, cât și conexiunea cu propria persoană.

Masajul tantric le permite partenerilor să se relaxeze, să se afle față în față cu propria lor stare de vulnerabilitate, într-un loc în care se simt în siguranță și într-un loc în care le este permis să exploreze, fără a se simți constrânși sau criticați. Atmosfera acestui masaj tantric are o influență aparte din acest punct de vedere, tocmai de aceea comunicarea deschisă și sinceră cu personalul este importantă, și totul pentru ca acea continență sexuală individuală și de cuplu să fie restabilită și echilibrată. 

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button