Cum reușește masajul tantric să reducă tensiunea din relația de cuplu?

20/09/2022

Cum reduce tensiunea din relația de cuplu acest masaj tantric? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Cum reușește masajul tantric să reducă tensiunea din relația de cuplu?

Tensiunea din cuplu este și factorul principal care poate influența considerabil relaționarea dintre cei doi parteneri. Responsabilitățile profesionale, grijile din viața de zi cu zi sau bagajul emoțional pe care ambii parteneri ajung să-l aducă și să îl proiecteze în relația lor actuală sunt doar câteva dintre cauzele care pot duce la apariția unei tensiuni și a unor diferite conflicte, care pot influența acel echilibru care a fost consolidat de-a lungul timpului. Altfel spus, fără ca măcar să ne dăm seama, ajungem să proiectăm în relația de cuplu toate acele sentimente copleșitoare pe care le trăim și care au fost declanșate în alte domenii ale vieții.

Pentru a evita această situație, este important ca fiecare dintre noi să conștientizeze că relația amoroasă este cea asupra căruia trebuie să ne raportăm diferit, chiar și atunci când viața profesională nu se bucură de cel mai bun demers, drept urmare. Diferitele conflictul pe care le avem cu partenerul ne pot face să ne distanțăm de acesta, să ajungem să nu îl mai vedem sau observăm, chiar și inconștient, deși acele stări mai puțin plăcute pe care le simțim nu au legătură cu el.

Pentru a căpăta o astfel de perspectivă asupra relației de cuplu, masajul tantric este una dintre soluțiile pe care le avem la dispoziție. Din acest punct de vedere, este bine de știut că acest masaj tantric aduce o reală contribuție asupra reducerii tensiunii emoționale care a apărut pe parcurs, astfel, echilibrul poate fi redobândit.

Iată cum reușește acest masaj tantric să reducă tensiunea din relația de cuplu:

1. Este consolidată legătura emoțională cu partenerul

Este deja cunoscut faptul că o relație de cuplu trebuie să aibă la baza ei o legătură emoțională strânsă. Fără această legătură și conexiune, echilibrul de care fiecare persoană merită să se bucure pe parcursul vieții ei nu poate apărea la fel de ușor.

O relație de cuplu care se bucură de o conexiune strânsă este și cea în cadrul căreia conflictele nu își pot face atât de ușor apariția. Nemulțumirile pe care le avem față de copilărie și față de relația cu părinții, față de locul de muncă actual sau în raport cu imposibilitatea de a atinge anumite obiective personale sunt doar câteva dintre aspectele care pot fi integrate în cadrul unui bagaj emoțional, care generează foarte multe sentimente copleșitoare, ce sunt ulterior proiectate în relația de cuplu.

Bineînțeles, pentru ca această proiecție să nu mai existe și pentru ca frustrările acumulate din mediul extern să nu mai fie aduse în relația de cuplu, este nevoie ca fiecare partener să învețe să-și gestioneze emoțiile și gândurile, dar la fel de bine, conexiunea formată are o influență aparte în privința dobândirii echilibrului. Acest masaj tantric este cel care contribuie la conturarea unei astfel de legături, pentru că reflectă acel moment în care partenerii pot sta împreună, fără influențe din mediul extern. Astfel, ei pot acționa așa cum simt și cum își doresc cu adevărat, profitând de timpul de calitate pe care au posibilitatea să-l petreacă împreună.

2. Conectare cu prezentul din relația de cuplu

Un alt lucru bine de știut este că acest masaj tantric reușește să îi ajute pe parteneri să se conecteze cu prezentul din relația lor. Așa cum am menționat anterior, foarte multe evenimente din trecut sau din mediul extern pot ajunge să fie proiectata în relația de cuplu, tocmai de aceea, conectarea și conștientizarea prezentului devine fundamentală. Astfel, ambii parteneri vor reuși să analizeze ceea ce au reușit să consolideze din punct de vedere romantic clar și obiectiv, fără ca grijile din viața cotidiană sau orice alt factor perturbator să apară și să influențeze perspectivele.

3. Vă veți observa și vă veți permite să vă vedeți reciproc, poate după prea mult timp

Un alt motiv pentru care putem considera că acest masaj tantric reușește să reducă tensiunea din relația de cuplu se referă la faptul că întocmai această sesiune le permite partenerilor să se observe, poate după prea mult timp.

În fiecare zi suntem îngrijorați, în fiecare zi încercăm să rezolvăm situații chiar și imposibil de rezolvat, astfel, relația de cuplu și partenerul nostru nu se mai află în topul priorităților. Tocmai acest moment este cel în care alegem inconștient să ne îndepărtăm și să nu îl mai observăm pe acesta, mai exact, involuntar se creează o ruptură la nivelul acelei legături pe care am reușit să o stabilim. Apelând la acest masaj tantric, această legătură poate fi restabilită, tocmai din simplul fapt că întreaga experiență se realizează într-un cadru sigur și prietenos, acolo unde partenerii vor putea petrece timpul împreună, observându-se conștient și acordându-și reciproc acea atenție pe care o merită și de care au nevoie.

Nu în ultimul rând, acest masaj tantric îi ajută pe parteneri să se conecteze atât cu nevoile și dorințele personale, acesta fiind un alt mod de a reduce tensiunea apărută. Odată fiind identificate acele nevoi și dorințe pe care fiecare le deține în plan personal, vor fi mult mai ușor de explicat și de scos la suprafață în mediul extern: astfel, odată ce acele necesități sunt îndeplinite, tensiunea poate fi dată uitării.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button