Cum te ajută acest masaj tantric să controlezi energia interioară?

05/08/2022

Energia interioară, cum poate fi descoperită prin acest masaj tantric? Iată mai multe informații!

Masajul tantric este atât despre cunoașterea propriei persoane, cât și despre descoperirea energiei interioare. În fiecare dintre noi există o anumită cantitate de energie interioară, energie de care ne-am putea folosi pentru a ne atinge potențialul și pentru a acționa în sensul fericirii noastre și a sentimentului de împlinire. Această energie interioară are la bază toate dorințele și pulsiunile pe care mintea și corpul nostru încearcă să le transmită și să le evidențieze armonios.

Atunci când este ignorată energia interioară, adesea, ne putem confrunta cu situația în care alegem să acționăm în contradicție cu ceea ce ne dorim cu adevărat și în contradicție cu nevoile deținute. Tocmai de aceea, a te conecta cu propria energie devine un lucru esențial, care te poate ajuta, în cele din urmă, să acționezi în conformitate cu dorințele și principiile personale.

Masajul tantric și descoperirea energiei interioare

Un lucru bine de știut despre acest masaj tantric este acela că te ajută să descoperi energia interioară. Pe parcursul sesiunii de masaj, reușești să stai față în față cu propria vulnerabilitate, și tocmai acest moment și această senzația te ajută să te descoperi și să te cunoști mai bine. În momentele de vulnerabilitate, presiunea socială resimțită în viața cotidiană și chiar și proiecțiile și așteptările pe care alte persoane le au din partea ta sunt ca și inexistente.

Astfel, aflându-te în momentele de vulnerabilitate generate de acest masaj tantric, te afli, de fapt, față în față cu tot ceea ce însemni TU – autentic. În acele momente, presiunea socială nu mai există și nu mai are influență asupra ta, și mai mult de atât, reflectă acele clipe în care îți poți permite să te descoperi cu adevărat, fără să-ți fie teamă de ceea ce vei descoperi. O lungă perioadă de timp există tendința în viața fiecărei persoane de a fugi de dorințele și nevoile sale reale – tocmai de aceea cunoașterea propriei persoane poate fi considerat un moment copleșitor.

Dincolo de toate sentimentele și senzațiile experimentate, este bine de menționat că acesta este momentul de care fiecare persoană are nevoie pentru a ajunge în vârful apogeului și pentru a putea atinge cel mai înalt prag al evoluției personale. Fără a te conecta cu energia interioară de care dispui, toate aceste etape relevante devin dificile de îndeplinit. În sine, energia interioară include toate acele resurse de care o persoană dispune în sensul îndeplinirii obiectivelor și necesităților personale.

Odată descoperită această energie, și mai ales, odată sesizată, conectarea cu toate componentele ei devine mult mai simplă. În același timp, odată ce te conectezi cu propria energie interioară, aceasta devine mult mai simplu de controlat – controlarea având ca scop îndreptarea tuturor resurselor către acele obiective care te interesează să fie îndeplinite. A te conecta și a-ți controla energia interioară înseamnă, altfel spus, a folosi toate resursele de care dispui pentru a-ți îndeplini dorințele adevărate și nevoile autentice, fără a mai ține cont de ceea ce și-ar fi dorit persoanele de atașament.

În fiecare dintre noi zace această energie interioară, care, pentru a ne putea aduce gama extinsă de efecte pozitive pe care  le promite, trebuie să fie accesată cu atenție. Acest masaj tantric oferă un cadru sigur și prietenos în cadrul căruia fiecare persoană interesată își poate găsi și se poate conecta cu aceste resurse aflate chiar în cadrul propriului sine. Dacă stăm să ne gândim, cadrul oferit de acest masaj tantric stimulează apariția energiei interioare, pentru că este un moment în care întregul organism, trupul, mintea și sufletul se conectează reciproc și devin pregătite să scoată la suprafață cele mai de preț informații de care ai nevoie în viața de zi cu zi.

Echipa iTantric îți este alături pentru mai multe informații!

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button