Deschiderea afectivă, unul dintre beneficiile aduse de acest masaj tantric

19/08/2022

Cum te ajută acest masaj tantric să te bucuri de deschidere afectivă? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Deschiderea afectivă, unul dintre beneficiile aduse de acest masaj tantric

Fiecare dintre noi căutăm să avem parte de acea deschidere afectivă deplină, deschidere care, în cele din urmă, ne poate ajuta să ne atingem cel mai înalt potențial, și mai presus de toate, reflectă cheia fericirii noastre. Atunci când suntem deschiși afectiv, implicit, suntem orientați în a ne îndeplini dorințele și în a ne satisface nevoile, și astfel, ne putem bucura de bunăstare personală îndelungată.

Foarte multe persoane încearcă în de-a lungul timpului să se cunoască mai bine, să-și descopere sensul și să încerce să-l îndeplinească, fapt ce duce la trăirea sentimentului de dezamăgire, atunci când deschiderea afectivă nu este prezentă. Deschiderea afectivă este principala componentă care ne îndeamnă în majoritatea cazurilor să acționăm în consens cu dorințele și convingerile personale. Fără deschiderea afectivă, există mari șanse ca deciziile pe care  le luăm să aibă la bază fie presiunea socială resimțită în timp, fie așteptările pe care figurile de atașament le au din partea noastră, așteptări pe care le-au exprimat în nenumărate rânduri.

Pentru a înțelege mai bine acest lucru, putem lua în considerare cazul unor persoane care, deși au tot ce își doresc din punct de vedere personal și profesional, în cele din urmă, se declară nefericite și neîmplinite. Această situație descrisă este adesea întâlnită, și mai presus de toate, reflectă exact cazurile în care persoanele decid să acționeze în conformitate cu ceea ce își doresc persoanele din jur – acele persoane nu au tot ce își doresc ele, în cele din urmă, și tocmai de aceea nu se simt fericite sau împlinite. Din acest punct de vedere, putem înțelege de ce deschiderea afectivă devine o componentă principală atât în atingerea propriei fericiri, cât și în sensul cunoașterii și descoperirii propriei persoane și a nevoilor reale pe care le purtăm.

Legătura dintre acest masaj tantric și deschiderea afectivă

O cale de a avea parte de deschidere afectivă se referă însăși la acest masaj tantric. Pe timpul acestui masaj tantric, fiecare persoană are posibilitatea de a se conecta cu propriul sine, sau mai bine spus, cu toate dorințele și nevoile reale pe care le are. Această conectare este posibilă și se datorează tuturor experiențelor pe care o persoană le are pe timpul acestui masaj tantric, moment în care are posibilitatea să stea față în față cu propria vulnerabilitate. Cadrul deschis și prietenos oferit de acest masaj tantric este principalul factor care îi permite unei persoane să se cunoască, să afle informații autentice despre nevoile și dorințele pe care le are.

Mai mult de atât, personalul care va fi alături de o persoană pe timpul masajului tantric este atent la nevoile și dorințele acesteia, în așa fel încât cadrul în care se va putea bucura de această experiență pe toată durata ei să fie unul accesibil, care să-i satisfacă așteptările și care să-l ajute să se orienteze către propriul sine. În urma acestui masaj tantric, fiecare persoană va învăța să acorde mai multă atenție nevoilor și dorințelor reale pe care le deține, va învăța să se raporteze autentic sinelui său, din simplul fapt că această experiență îi va permite să observe ce înseamnă cu adevărat să trăiești autentic – să trăiești clipa de ”aici” și ”acum”.

Astfel, putem înțelege că efectele masajului tantric nu sunt doar temporare, pentru că, în urma acestei experiențe, fiecare persoană va începe să acționeze în favoarea dorințelor personale reale pe care le deține, nu în consens cu așteptările pe care oamenii din jur le au sau în conformitate cu presiunea socială. Acest masaj tantric poate fi considerat un adevărat deschizător de drumuri, pentru că este principala soluție la care orice persoană poate face apel atunci când dorește să cunoască sentimentul de fericire și atunci când vrea să se simtă împlinită cu adevărat.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button