Efectele aduse de stimularea senzorială produsă în acest masaj tantric

17/08/2022

La ce se referă stimularea senzorială produsă în acest masaj tantric? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Masajul tantric este una dintre cele mai potrivite soluții la care o persoană poate face apel, atunci când dorește să aibă parte de o experiență de nedescris, care, în cele din urmă, va deveni principala sursă a fericirii sale. Relaxarea, conectarea cu sinele, deconectarea de grijile din viața cotidiană și orientarea către propriile nevoi sunt doar câteva dintre efectele pentru care acest masaj tantric a devenit atât de cunoscut.

Atunci când vorbim despre masaj tantric, discutăm, implicit, despre stimularea senzorială care are loc pe tot parcursul acestei sesiuni, la nivelul întregului corp. Dacă stăm să ne gândim, nu există o soluție mai potrivită la care poți apela atunci când dorești să te conectezi cu propriul trup, în adevăratul sens al cuvântului, dar mai ales, atunci când vrei să te conectezi cu pulsiunile și dorințele sexuale reale.

Deși sexualitatea este încă un subiect tabu, adevărul este că acest masaj tantric este soluția la care poate apela orice persoană care și-a propus să se conecteze cu toată energia sexuală de care dispune în interior. Descoperirea și accesarea pulsiunilor sexuale sunt benefice atât pentru sine, cât și în relația cu partenerul de cuplu. Frica de necunoscut, teama de a fi criticat sau chiar și presiunea socială sunt doar câteva dintre multele motive care împiedică o persoană să-și cunoască, accepte și asume propria energie sexuală. Acest lucru poate duce la apariția sentimentului de neîmplinire în viața persoanei în cauză, luând în considerare că respectarea tuturor pulsiunilor sexuale existente în interior reflectă, de fapt, respectarea nevoilor reale.

Pulsiunile sexuale reflectă dorințele pe care le deții, precum dorința de a avea parte de o carieră profesională de succes – tocmai de aceea, merită să fie văzute și respectate. Acest masaj tantric este principala metodă la care poți accesa întreaga energie sexuală de care dispui, mai ales având în vedere că toată această sesiune are loc într-un cadru prietenos, care îți va permite să te deschizi, și mai mult de atât, alături de un personal deschis, care îți va oferi suportul de care ai nevoie.

Așa cum am menționat anterior, cunoașterea și conectarea cu aceste pulsiuni sexuale are loc datorită stimulării senzoriale care are loc în timpul acestui masaj tantric. Tehnicile acestui masaj tantric sunt cele care duc la producerea stimulării senzoriale, datorită faptului că, în acele momente de vulnerabilitate din partea întregului organism, se resimt intens și plăcut la nivelul trupului. Dacă stăm să ne gândim, acel moment de vulnerabilitate este cel de care are nevoie fiecare om care dorește să se cunoască cu adevărat – pentru că este un moment în care nici așteptările celor din jur, nici presiunea socială, nici temerile nu mai pot influența informațiile care ies în evidență și toate acele dorințe pe care ajungi să le cunoști.

Iată care sunt efectele stimulării senzoriale produse în acest masaj tantric:

Efecte la nivel fizic

Este bine de știut că stimularea senzorială experimentată pe timpul acestui masaj tantric aduce o serie de efecte pozitive la nivel fizic. Așa cum am menționat anterior, stimularea senzorială are loc datorită tuturor tehnicilor care sunt aplicate, tehnici menite să ajute orice persoană să intre în starea de vulnerabilitate – sau mai bine spus, într-o stare care să-i permită să fie autentică. Stimularea senzorială care are loc în timpul acestui masaj tantric se referă la toate acele sentimente intense și plăcute care ajung să se resimtă la nivelul organismului, stări care permit conectarea cu pulsiunile sexuale, cu propriul trup. Stimularea senzorială permite, astfel, cunoașterea și conectarea cu energia sexuală, dar mai ales, poate evidenția sentimentul de mulțumire și de acceptare față de propriul trup.

Efecte la nivel psihologic

La nivel psihologic, stimularea senzorială care are loc în timpul acestui masaj tantric îi permite persoanei în cauză să cunoască sentimentul de împlinire personală, de fericire, dar mai ales, să dobândească noi perspective despre sine. Așa cum am menționat anterior, presiunea socială și părerea celor din jur sunt doar câteva din factorii care influențează deciziile pe care o persoană le are. Datorită acestei stimulări senzoriale, datorită întregii experiențe și a faptului că este explorat sentimentul de împlinire (pe care l-ar putea avea, în cele din urmă, pentru tot restul vieții sale), persoana în cauză va ajunge să acționeze autentic, să-și respecte nevoile și dorințele pe care le deține, fără să mai neglijeze mesajele din interior.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button