Elemente ce nu trebuie să lipsească pe parcursul acestui masaj tantric

24/07/2022

Care sunt principalele elemente care nu trebuie să lipsească pe parcursul acestui masaj tantric? Ce este bine de știut? Iată mai multe informații!

Elemente ce nu trebuie să lipsească pe parcursul acestui masaj tantric

Deși efectele pozitive aduse de masajul tantric și-au câștigat popularitatea, adevărul este că mult prea puține informații se cunosc despre desfășurarea acestei sesiuni. Tocmai de aceea, echipa iTantric te invită astăzi să le rămâi alături, pentru că în cadrul acestui articol se vor prezenta principalele elemente care nu trebuie să lipsească pe parcursul acestei sesiuni de masaj tantric.

Prezentarea acestor elemente te ajută să-ți faci o idee de ansamblu despre desfășurarea acestei ședințe de masaj tantric, și mai mult de atât, îți poate oferi un răspuns tuturor întrebărilor pe care le ai. Știm că programarea în cadrul acestui masaj tantric ridică foarte multe curiozități și semne de întrebare, tocmai de aceea, documentarea este importantă, înainte de toate.

Bineînțeles, poți discuta despre desfășurarea sesiunii de masaj tantric inclusiv cu personalul care va fi alături de tine! Acest personal este deschis, comunicativ, profesionist și serios, astfel încât, ai promisiunea unei colaborări deschise și plăcute, care îți va permite să te bucuri întru totul de această experiență.

Iată ce elemente sunt de nelipsit pe parcursul acestui masaj tantric:

1. Atmosfera plăcută

Primul element care nu trebuie să lipsească pe parcursul sesiunii masajului tantric se referă la atmosfera plăcută și relaxantă. Atmosfera de care ai posibilitatea de a te bucura este cea care te poate motiva să îmbrățișezi o atitudine deschisă și este cea care îți va permite să te bucuri de această experiență și de totalitatea descoperirilor pe care le vei face.

Tocmai de aceea, camera în care te vei putea bucura de această experiență va fi bine organizată, va avea un design plăcut, și mai mult de atât, nu va include anumite obiecte care îți pot distrage atenția, precum televizorul. Atmosfera va fi una plăcută tocmai datorită acestor elemente, dar mai mult de atât, datorită faptului că vei putea auzi și o muzică relaxantă pe fundal. Bineînțeles, dacă există și alte elemente sau aspecte care te-ar putea ajuta să te bucuri de armonie în acele momente, echipa iTantric ar fi bucuroasă să-ți audă părerea, nevoile și dorințele pe care le ai în acele momente de liniște și de explorare!

2. Uleiul special de masaj

Un alt element care nu trebuie să lipsească pe parcursul unei sesiuni ale acestui masaj tantric se referă la uleiul special de masaj. Cele mai cunoscute și folosite uleiuri de masaj din cele din lavandă, cocos sau chiar și de măsline. Aceste uleiuri îți ajută corpul să se destindă și să se acomodeze cu întregul proces asupra căruia iei parte. Din acest punct de vedere, putem înțelege că acest masaj tantric nu are o influență doar asupra psihicului, ci și asupra trupului omului. Acest ulei special de masaj contribuie  chiar și la formarea unei atmosfere armonioase, pentru că îți permite să te relaxezi și să te destresezi. Chiar dacă sarcinile pe care le ai de îndeplinit în viața cotidiană nu îți permit să te bucuri de atât de multe momente de liniște, pe cât ți-ai fi dorit, atunci când participi la o sesiune a acestui masaj tantric, este imposibil să nu te relaxezi și să nu te detașezi de toate acele griji pe care le porți în viața de zi cu zi.

3. Răbdarea personală

Nu în ultimul rând, un alt element de nelipsit pe tot parcursul sesiunii de masaj tantric se referă la răbdarea personală. Este bine de știut că acest masaj tantric nu se face într-un ritm alert, nu se face pe grabă, tocmai pentru că tot timpul acordat acestui masaj tantric trebuie să fie apreciat la adevărata lui valoare. Plus de asta, toate descoperirile pe care le vei putea face despre sine, despre nevoile și dorințele tale și despre propria energie sexuală necesită timp. Alege să-ți acorzi acest timp și să ai răbdarea necesară față de tine, față de ritmul tău, pentru că, în cele din urmă, vei putea descoperi treptat efectele pozitive aduse.

Echipa iTantric te așteaptă la o programare!

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button