Experiență de neratat pentru cupluri: masajul tantric

09/09/2022

De ce acest masaj tantric este o experiență unică pentru cupluri? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Știm deja cu toții că viața poate fi mai plăcută, atunci când avem alături de noi un partener care să ne ofere respectul și aprecierea de care avem nevoie. Foarte multe dintre conflictele apărute în relația de cuplu au la bază faptul că partenerii uită să se mai vadă, să se mai observe reciproc și să se mai aprecieze. Dacă te confrunți cu această situație, află că nu ești singura persoană, și mai mult de atât, află că nu este totul pierdut – apelând la acest masaj tantric, chiar și în cadrul celei mai ”întunecate” situații poți găsi o urmă de speranță și acele soluții alternative potrivite.

Masajul tantric, experiența de neratat în relația de cuplu

În sine, acest masaj tantric este o experiență unică pentru ambii parteneri. Aceștia se pot conecta reciproc, dar mai ales cu propria lor persoană. Astfel, partenerii se pot bucura atât de dezvoltare personală, cât și în raport cu relația lor de cuplu. Cuplurile au nevoie să consolideze în timp o conexiune și o legătură cât mai solidă și mai stabilă, și tocmai acesta este rolul masajului tantric în viața lor: acela de a-i ajuta să se conecteze și să consolideze acele legături afective pe care le merită.

Cum se desfășoară masajul tantric în cuplu?

Un lucru bine de știut este că sesiunea acestui masaj tantric se va desfășura alături de o persoană calificată și experimentată. Acest lucru nu ar trebui să vă sperie, pentru că persoana care va fi alături de voi în timpul acestei sesiuni are rolul de a vă ajuta să vă conectați reciproc, de a vă ghida și de a vă ajuta să fiți vulnerabili unul față de celălalt. Deși starea de vulnerabilitate este una de care multă lume are tendința să fugă, adevărul este că aceasta este necesară, întocmai pentru că ea ne oferă informațiile de care avem nevoie despre nevoile și dorințele interne.

Bineînțeles, înainte de începerea ședinței propriu-zise, vă veți putea consulta cu persoana care va susține această sesiune alături de voi, întocmai pentru a găsi un răspuns tuturor întrebărilor pe care le aveți și pentru a vă acomoda cu prezența acesteia. Sinceritatea  și comunicarea sunt punctele forte, tocmai de aceea, vă recomandăm să exprimați sincer ceea ce gândiți și simțiți, pentru că astfel puteți îmbunătăți considerabil întregul demers în cadrul căruia v-ați alăturat.

Așa cum am menționat anterior, persoana care va fi alături de voi va avea grijă să vă ghideze, să vă susțină atunci când aveți nevoie, și mai mult de atât, are rolul de a se asigura că tehnicile masajului tantric sunt realizate corect. Fără a fi realizate adecvat, acestea nu vor aduce la lumină acele informații de care aveți nevoie și nu va fi tocmai un moment autentic – astfel, putem înțelege de ce asistența este importantă.

Atmosfera va fi una prietenoasă, vă veți putea bucura de  armonie, pentru că dacă stăm să ne gândim, felul în care vă simțiți în acele momente și vibe-ul întâlnit în camera sesiunii de masaj tantric sunt elementele care vă pot ajuta să vă relaxați și să vă destindeți așa cum meritați și cum aveți nevoie. Dacă considerați că este un anumit lucru care v-ar putea ajuta să vă relaxați și să vă conectați mai bine cu momentul respectiv, nu ezitați să transmiteți personalului. În măsura în care se poate, acesta va încerca să urmeze sugestiile și indicațiile oferite.

Ce veți putea observa după masajul tantric?

După masajul tantric, atât tu, cât și partenerul vă veți putea bucura de starea de relaxare și de liniște interioară. Vă veți simți mult mai conectați unul cu celălalt, astfel, comunicarea va fi mult mai bună și întreaga relație va fi influențată pozitiv. Din acest punct de vedere, masajul tantric este cel în cadrul căruia fiecare partener nu mai caută să-și facă dreptate, ci acela în care ajung să facă front comun pentru a identifica acele soluții la care pot apela pentru a-și îmbunătăți relația.

Ai nevoie de mai multe informații? Apelează cu încredere la echipa iTantric.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button