Lingam – ce este și de ce să experimentezi acest lucru?

26/09/2022

La ce se referă acest masaj lingam și ce este bine de știut? Iată mai multe informații!

Lingam – ce este și de ce să experimentezi acest lucru?

Explorarea sinelui și a tuturor pulsiunilor sexuale existente la nivel interior sunt câteva dintre componentele esențiale care îl pot ajuta pe individ să se regăsească, și mai mult de atât, să descopere sentimentul de împlinire personală. Sentimentele de nefericire și de neîmplinire au ajuns să fie cele mai adesea experimentate de către societatea curentă, din simplul fapt că autenticitatea, nevoile și dorințele reale sunt ignorate și chiar și respinse.

În general, oamenii nu știu cum să gestioneze și cum să se raporteze acelor nevoi interioare care ies la suprafață odată cu trecerea timpului, astfel, evitarea interacțiunii cu acestea sau refuzarea acceptării lor devine soluția simplă la care pot apela. În realitate, această ”soluție” poate aduce o serie de efecte negative de-a lungul timpului. Odată ce sunt respinse dorințele și nevoile autentice, omul nu poate ajunge să se simtă fericit și împlinit cu adevărat. Mai mult de atât, respingerea nevoilor reale conduce foarte ușor la respingerea propriei persoane.

Tocmai de aceea, pentru acele persoane care doresc să se cunoască cu adevărat, masajul lingam este una dintre variantele pe care le pot accesa cu ușurință. Fiind unul dintre componentele masajului tantric, masajul lingam are drept scop principal descoperirea sinelui și se concentrează în mare măsură pe orgasm. Vrei să cunoști mai multe informații despre acest masaj? Rămâi alături de noi!

Care sunt beneficiile acestui masaj lingam?

Atunci când vorbim despre masajul lingam, este bine de menționat încă de la bun început că acesta aduce o serie de beneficii și de avantaje importante. Beneficiile aduse de acest masaj lingam sunt resimțite atât la nivel fizic, cât și la nivel psihologic, afectiv și emoțional. La nivel fizic, masajul lingam ajută orice persoană să se simtă bine în pielea ei, să se conecteze cu trupul său și să descopere acele pulsiuni sexuale care, odată identificate, pot aduce sentimentul de împlinire.

Astfel, la nivel emoțional, acest masaj lingam contribuie la dobândirea sentimentului de împlinire și de satisfacție personală. De îndată ce toate nevoile și așteptările interioare sunt îndeplinite, fiecare om are ocazia de a se regăsi și de a se simți integrat în viața lui. Mai mult de atât, prin acest masaj lingam pot fi atinse cele mai înalte energii sexuale, necesare în viața fiecărui individ. Atingerea acestor energii sexuale contribuie la eliminarea blocajelor sau a disfuncțiilor sexuale.

Din acest punct de vedere, putem observa că acest masaj lingam devine un punct de reper pentru toate persoanele care își doresc un nou început. Noul început oferit de masajul lingam este acela care le va permite să se conecteze cu ceea ce ele își doresc cu adevărat, sau mai bine spus, cu ceea ce sunt cu adevărat.

Experimentarea masajului lingam în autenticitatea lui

Este bine de menționat că experimentarea acestui masaj lingam nu duce în mod implicit la dobândirea tuturor beneficiilor menționate anterior. Pentru ca acest masaj să aducă avantajele promise, este important ca persoana în cauză să accepte conceptul de ”lingam” ca o componentă importantă din viața ei. Odată ce lingamul este acceptat și integrat așa cum se cuvine, fiecare persoană are ocazia de a trăi și de a experimenta o stare unică, atât fizic, cât și emoțional.

Pe lângă acceptarea lingamului, este important ca fiecare persoană să își acorde timpul și răbdarea de care are nevoie. Chiar dacă acest masaj lingam aduce foarte multe promisiuni, este important să ținem cont faptul că acestea pot fi aduse la suprafață și pot fi îndeplinite doar în măsura în care avem răbdare cu noi înșine. Fiecare om se raportează diferit informațiilor pe care le află, și mai mult de atât, capacitatatea de adaptare a fiecăruia diferă, tocmai de aceea, întregul proces trebuie să aibă loc în consens cu abilitățile și nevoile personale.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button