Lucruri pe care le poți descoperi prin masajul tantric

20/05/2022

Ce este bine de știut despre masajul tantric? Ce lucruri poți descoperi cu ajutorul acestuia și de ce este recomandat? Iată mai multe informații! 

Masajul tantric se folosește de energia sexuală, energia vieții, cu scopul de a te putea purta spre urmele explorării sinelui interior. Tantra este o tehnică veche, descoperită cu 6000 de ani în urmă, având originea în India.

Încă de la începuturi, acest masaj a avut rolul de a ajuta oamenii să parcurgă călătoria spre a trăi sentimentele în cel mai intim mod, de a te autocunoaște, de a reuși să depășești propriile bariere și granițe ale individualității și personalității cu scopul de a le înfrânge pentru a fi o persoană total schimbată.

Tantra nu se bazează pe nicio diferență între planul mental, fizic, dar nici pe cel social, astfel totul se unește într-un întreg pentru că o persoană reprezintă un tot unitar.

Ce poți descoperi prin masajul tantric?

Un subiect tabu pe care multe persoane îl ocolesc este masajul tantric pentru că oamenii au tendința de a-și crea idei preconcepute fără a ști despre ce este vorba și astfel, au impresia că un astfel de masaj vorbește doar despre sex.

masajul tantric

Ei bine, nu este așa, masajul tantric se folosește de energia sexuală pentru a rezolva anumite probleme și pentru a te ajuta să descoperi anumite lucruri despre propria persoană despre care chiar nu știai că există. În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva dintre lucrurile pe care masajul tantric te va ajuta să le descoperi:

Descoperirea propriul corp prin cunoașterea acestuia

Cu ajutorul masajului tantric vei avea ocazia să descoperi nenumărate lucruri precum conectarea cu propriul corp. Din cauza tehnologiei și a diferitelor gadget-uri la care suntem tot timpul conectați, am uitat să ne creem conexiunea cu natura și să ne conectăm cu realitatea noastră ca oameni, astfel am ajuns să trăim mai mult în proiecția despre noi și nu drept persoanele care suntem într-adevăr.

Descoperi cum să îmbini emoțiile cu trăirile

Prin acest masaj tantric vei dobândi noi capacități, precum cea de a conecta în cel mai simplu și frumos mod emoțiile cu trăirile prin simplele atingeri care te vor face să înțelegi că lumea înseamnă mult mai mult decât ai simțit până în acel moment.

Prin urmare, masajul are o foarte mare influență asupra psihicului uman și te ajută să descoperi concentrarea și relaxarea prin îmbinarea facilităților psihice cu cele emoționale.

Descoperirea propriei persoane prin autocunoaștere

Acest masaj tantric te ajută să te autodescoperi și autocunoști cu scopul de a descoperi de fapt cine ești. Aceste lucruri te vor ajuta să îți descoperi propriul corp și propriile sentimente pe care le-ai ținut ascunse pentru că până în acel moment nu ai putut să îți dai frâu liber sentimentelor.

Îți vei descoperi zonele erogene pe care le cunoșteai și alte zone noi, pe care nu știai că le ai, dar care așteptau să le descoperi. Cu ajutorul masajului tantric vei reuși să descoperi noi idei despre cum îți poți îmbunătăți viața sexuală și curajul pentru a reuși acest lucru.

Descoperirea propriei persoane

Masajul tantric te va face să descoperi cât de importantă este încrederea de sine și modul în care trebuie să o dezvolți pentru a reuși să te eliberezi de stresul pe care l-ai aprofundat datorită inhibițiilor și sentimentelor de neliniște.

Cheia spre explorarea interioară poate fi descoperită prin cel mai simplu mod cu ajutorul masajului tantric. Fiecare persoană trebuie să învețe să se placă, să se privească ca un întreg, indiferent de calitățile și defectele pe care le are. Trebuie ca fiecare persoană să învețe să se iubească și să se accepte și astfel să își îmbunătățească relația cu sinele, pentru ca mai apoi  să o îmbunătățească și pe cea cu persoanele din jurul său.

iTantric îți oferă cel mai special mod în care să reușești să descoperi anumite lucruri, atât despre tine, cât și despre persoanele din jur. Vei reuși să descoperi experiențe de aprofundare a sexualității și senzualității cu ajutorul specialiștilor noștri care te vor ghida în călătoria spre universul interior al propriei ființe.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button