Masaj pentru bărbați

Masajul tantric pentru bărbați este o experiență de explorare a propriei identități masculine. Masajul este realizat de maseuze profesioniste care au studiat și practică cu succes tehnicile tantrice de controlul energiei.

Dacă este prima dată când ne vizitezi, îți recomandăm să începi cu o sesiune de iTeaTalk (link), care te va pregăti pentru masajul propriu-zis și îți va furniza toate cunoștințele necesare.

Beneficii

 • detensionare musculară
 • eliminarea problemelor de dinamică sexuală
 • capacitate mărită de control al energiei sexuale
 • eliminarea stresului și a preocupărilor cotidiene
 • sentiment de magie și mister
 • fericire
 • pace sufletească profundă
 • eliminarea anxietății de performanță
 • forță interioară mărită
 • capacitate de focalizare mentală
 • eficiență mai mare
 • descoperirea erotismului în locul sexualității
 • rafinament

Unul dintre efectele surprinzătoare ale masajului tantric pentru bărbați este dobândirea unei viziuni mai ințelepte asupra energiei erotice.

Ce inseamnă să fii în energie masculină?

În ziua de azi, a fi masculin înseamnă să fii macho, insensibil, imperturbabil, puternic, fără emoții, distant și, eventual, cu o situație financiară foarte bună.

Tantra aduce lumină asupra identității masculine și o conectează la principiile tantrice care se adresează nevoilor sufletești profunde ale bărbaților. În acest context, masculinitatea devine conștiință, atenție, focalizare, dar și emoție, sentiment, tandrețe, romantism – calități care la prima vedere par a fi feminine.

Da, bărbatul modern autentic, aflat pe calea tantrică, este cel care are trezită și latura sa mai ”soft”, tocmai pentru a veni în întâmpinarea femeii, pentru a se conecta mai ușor la ea, pentru a o face fericită și pentru a îi oferi un ”sol” cât mai bun pe care ea să înflorească.

Bărbații care caută doar plăcerea proprie tind să fie persoane egoiste, închise sufletește care nu doresc să își facă partenera fericită. Dacă ești genul de bărbat care caută să își îmbunătățească performanțele (de orice natură), să devină o versiune mai bună a sa, care își pune întrebări despre viață, atunci masajul tantric este un început perfect pentru tine! Te va ajuta să îți dezvolți masculinitatea autentică (care este strâns corelată cu virilitatea) pe care ți-o dorești cu ardoare.

 

Cum decurge o sesiune de masaj pentru bărbați?

O sesiune de masaj tantric autentic pentru bărbați cuprinde o combinație incitantă și revigorantă de alunecări senzuale body-to-body și proceduri exotice combinate cu manevre de relaxare care asigură curgerea liberă a fluxului de energie erotică în tot corpul, îndepărtând cu multă delicatețe blocajele create de stres.

Masajul tantric combină tehnici precum presopunctura în anumite puncte care stimulează capacitățile de deblocare energetică și de auto-vindecare ale organismului, cu armonizarea energiilor prin presarea principalelor linii energetice (meridiane).

În timpul masajului, se produce o circulație intensă, liberă, a energiei prin tot corpul. Apoi, energia sexuală este direcționată din zona sacrală, a bazinului, spre zona pieptului, în centrul inimii, unde trezește starea de afecțiune și compasiune, iar odată ajunsă in zona capului, permite trăirea unei stări de atenție mărită, creativitate, și chiar stări amplificate de conștiință.

salon de masaj pentru barbati

Masajul tantric pentru bărbați nu include: happy-end, finalizare, fantezii sexuale, servicii sexuale, masturbare etc. Proverbialul „happy ending” nu face parte din procedurile masajului tantric autentic, deoarece scopul pe care noi îl urmărim este tocmai inițierea în tehnici de control și transformare a energiei erotice, și nu risipirea ei prin ejaculare.

Masajul devine astfel o meditație, un dans în afara timpului și a modului de viață obișnuit. Este un prilej de reflecție, într-o oază de pace și relaxare, unde te poți reașeza în propria ta matcă, în propriul univers interior.

Durata masajului

Masajul tantric pentru bărbați durează minimum o oră și se poate extinde chiar și până la 3,4 ore, în funcție de disponibilitatea ta. Realizăm lingam masaj (masajul penisului) doar clienților care au realizat mai multe ședințe de masaj în cadrul salonului nostru.

Call Now Button