Masaj pentru Cupluri

Un masaj pentru cupluri este un cadou pe care îl poți oferi partenerului tău. Indiferent dacă ați început deja călătoria împreună cu noi în universul iTantric sau dacă ne călcați pragul pentru prima dată și doriți să explorați masajul tantric, sunteți bineveniți la salonul nostru!

Acest masaj se adresează celor care doresc să aducă elemente de noutate și de dezvoltare atât personală cât și relațională în celula din care fac parte! Dacă sunteți amândoi atrași de universul magic al tantrismului și doriți să gustați o primă experiență, masajul de cuplu iTantric este cea mai inspirată și împlinitoare alegere.

Cum se desfășoară

Sesiunea de masaj este precedată de o prezentare a principiilor și valorilor erotismului tantric, valoarea atingerii conștiente și a modurilor prin care se poate experimenta intimitatea profundă în cadrul cuplului. Masajul se poate realiza în aceeași încăpere, cu două maseuze sau un maseur și o maseuză sau în încăperi diferite. Recomandarea noastră este să alegeți varianta în camere separate. Este important să nu fiți distrași de trăirile celuilalt. Astfel, vă veți concentra asupra propriei experiențe, asupra proceselor și curgerii energiei din propria ființă.

Tu și partnerul/a puteți împărtăși cu maseuzele și maseurii noștri aspecte legate de relația voastră de cuplu, de exemplu: eventuale dificultăți pe care doriți să le depășiți, elemente pe care doriți să le aprofundați sau îmbunătățiți etc.

Beneficiile acestui masaj pentru cupluri

Sesiunile de masaj tantric pentru cupluri sunt o ocazie de a învăța cum relaxarea profundă și plăcerea senzuală trezită prin masaj pot crește atracția erotică și dragostea în relație.

De cele mai multe ori, nu atingeți în cuplu acea intimitate pe care o doriți deoarece nu sunteți în contact profund cu voi înșivă. Masajul de cuplu te ajută să te conectezi profund cu tine.

Atâta timp cât există zone neexplorate, blocaje, bariere și un bagaj emoțional neconștientizat în noi înșine, cu greu putem avea acces la universul partenerului nostru.

Reconectarea cu femininul sau cu masculinul din fiecare dintre parteneri este o altă valența care poate fi obținută prin masajul tantric. Acceptarea identității de gen și asumarea rolurilor polare în cuplu aduce fericire și împlinire relațională. Sesiunile de masaj pentru cupluri oferă un cadru securizant, plin de susținere afectivă și o atmosferă deosebită care ajută foarte mult la armonizarea relației de cuplu în viața de zi cu zi.

 

Găsiți cunoaștere și aprofundare cu privire la sentimentele pe care le aveți față de voi înșivă și față de partenerul vostru

Înțelegeți diferențele de percepție asupra intimității între bărbați și femei

Permiteți energiilor voastre feminine și masculine să curgă într-un dans fluid, fără sincope, observând jocul polarităților și al atracției erotice, al dorinței sexuale.

Vă echilibrați emoțional ca și cuplu.

Se amplifică intimitatea dintre voi.

Vă armonizați relația.

Starea de armonie în cuplu

Masajul este un instrument inedit de a exersa starea de armonie în cuplu, pornind de la atingere conștientă. Aceasta trece de nivelul mental și face posibilă comunicarea la nivelul inimilor. Cum? Fără cuvinte, într-o stare de prezență pură și de conectare.

La acest nivel nu mai există loc pentru gânduri, frici și tensiuni.

Intimitatea nu se instalează din senin ci printr-un permanent proces de conștientizare a stărilor, proiecțiilor, gândurilor, concepțiilor, proceselor, cunoașterea nevoilor și exprimarea lor. Acest proces începe cu noi înșine, atunci când ne asumăm să ne deschidem, riscând să fim vulnerabili, să ne relaxăm și să îmbrățișăm tot ce ni se întâmplă, într-o stare de acceptare.

După masaj, vă veți putea întâlni din nou în formula inițială de 4 și împărtăși efectele experienței. Dacă doriți, puteți alege o sesiune de iTeaTalk. Aici veți primi mai multe informații, explicații, seturi de exerciții și tehnici. Le puteți practica acasă, individual sau împreună, pentru a continua această călătorie începută cu noi.

Durata masajului

Masajul de cuplu durează minimum 1h și poate ajunge până la 3h. Recomandarea noastră este să alegeți variantele de 1,5h sau 2h, dacă aveți timpul necesar, fiindcă astfel puteți beneficia de toate efectele masajului tantric. Femeia poate alege dacă dorește să fie masată de un maseur sau de o maseuză, în timp e bărbatul va primi un masaj de la o maseuză. Dacă femeia dorește și yoni masaj, atunci este necesară varianta de 2,5h.

Masajul de cuplu poate fi o idee foarte bună de cadou, de aniversare a relației, de reconectare sau pur și simplu ca moment special de celebrare și răsfăț. Pentru alte detalii vă rugăm să ne contactați la telefon.

Call Now Button