Masaj Tantric pentru femei

Salonul iTantric vă oferă masaj pentru femei, integrat ca experiență de explorare a propriei identități feminine, a erotismului și senzualității proprii. Prin masajul tantric descoperi cine ești cu adevărat, în esența ta feminină, iar toate limitările, suferințele și tensiunile vor fi eliminate treptat din mintea, trupul și corpul tău emoțional.

salon de masaj pentru femei

Poți alege un maseur sau o maseuză, experimentați și pregătiți să te asculte cu atenție, să-ți înțeleagă nevoile și să te ajute să înțelegi experiențele din timpul masajului. Acest proces este unul gradat, și necesită mai multe sesiuni. Maseurul atinge cu multă finețe și tact universul interior al fiecărei femei și o însoțește în această călătorie atât cât ea îi permite și este pregătită să înainteze.

Femeia în tradiția tantra

În tradiția tantra, femeia are un rol privilegiat. Ea este întruparea Marii Mame a Universului, zeita care are capacitatea de a îmbina armonios latura ei blândă, compasivă, hrănitoare și primitoare cu cea fascinantă, senzuală, erotică, dar și cu latura ei curajoasă, fermă și fără compromis, sau cu latura sa intuitivă, de focalizare și agerime a minții. Aceste laturi ale Zeiței sunt reprezentări arhetipale ale feminității, prezente în fiecare femeie.

Tantra este o cale care se adresează explorării și descoperirii universului feminin.

Femeia în societatea contemporană

În societatea contemporană, o serie de factori (tradiție, educație, prejudecăți, modele disfuncționale, competiția cu bărbații în „războiul sexelorˮ etc.) au dus la înstrăinarea femeilor de esența profundă a naturii lor și de rolul lor central de a menține echilibrul și armonia în universul lăuntric și exterior, prin trăirea polarităților ca un dans ce creează realitatea.

Această criză se reflectă în multe aspecte ale vieții femeilor și implicit în relațiile de cuplu, printr-o formă mai mult sau mai puțin conștientă de insatisfacție, deoarece ele și ei au pierdut contactul cu energia erotică, fundamentală.
Există un mare deficit de educatie senzuala a femeilor. Majoritatea nu știu cum să-și exprime feminitatea, cum să trăiască într-un mod satisfăcător și echilibrat dorința sexuală, plăcerea, iubirea și intimitatea și să iradieze putere, frumusețe și senzualitate, dincolo de fațada uneori impecabilă a machiajului.

Sesiunile de masaj pentru femei sunt potrivite pentru tine dacă întâmpini bariere și chiar blocaje în asumarea identității feminine, inhibiții sau oricare din următoarele dificultăți:

Rușinea și inhibare

în interactiunea cu partea masculină

Frigiditatea

absenţa totală a plăcerii şi a excitaţiei în timpul contactului sexual, dar şi al masturbării

Anorgasmia

lipsa orgasmului

Dispareunia

durere în timpul actului sexual

Anafrodisia

lipsa dorinței sexuale

Vaginismul

spasme necontrolate ale vaginului care fac penetrarea imposibilă

Lasă-te răsfățată

Relaxare. Calm. Alintare.

Beneficiile sesiunilor de masaj pentru femei

În timpul masajului se conștientizează cât de separate, de deconectate suntem de zonele noastre erogene. Prin masaj acestea sunt conștietizate și reactivate. Astfel, te vei bucura de multe efecte benefice pe care le vei resimți la nivel corporal, dar și emoțional ș i sufletesc. O parte din efecte sunt:

 • relaxare profundă
 • acceptarea propriului tău corp
 • reconectare la feminitatea ta
 • vindecare emoțională
 • detensionare
 • eliminarea stresului
 • conectarea la erotismul tău, la latura senzuală a ființei tale
 • capacitate mărită de a simți plăcerea
 • o stare generală de bine, de armonie, echilibru
 • sentiment de pace, de regăsire, de liniște sufletească
 • stări orgasmatice

Poți trăi diverse reacții corporale, mentale sau emoționale. Toate sunt firești, binevenite și constituie o experiență de confruntare purificatoare cu procesele lăuntrice care ies la suprafață, uneori într-un mod foarte puternic, în urma atingerii.
Pe fondul procesului de trezire și amplificare a energiilor erotice feminine, este posibil să iasă la suprafață traume emoționale sau sexuale, probleme din relația de cuplu sau stresul vieții de zi cu zi. Dacă simți nevoia, poți vorbi cu maseurul/maseuza despre acestea.

Orice stare mai puțin armonioasă care apare în spațiul vibrațional creat în timpul masajului va fi curățată, transformată și orientată pozitiv, iar stările benefice vor fi amplificate. Vei percepe și canaliza aceste energii într-un mod foarte rafinat și spiritual, în întregul trup, până la atingerea a unei stări de bucurie, de pace, regenerare și vitalizare și uneori chiar de orgasm.

Despre Yoni Masaj

Sesiunea de masaj tantric pentru femei propune și varianta unui masaj delicat al yoni-ului (vulvă și vagin). Îl poți alege de la început sau adăuga, în funcție de cum te simți pe parcursul sesiunii.

În Tantra, yoni („spațiu sacruˮ, în limba sanscrită) este considerat sursa vieții și este venerat cu cea mai înaltă devoțiune. Tradiția orientală spune că întreg corpul este reflectat în interiorul vaginului, deci masarea vaginului este identică prin efect cu reflexoterapia aplicată în palmă și în talpă. Printre beneficii se numără:

 • capacitate mărită de a simți plăcerea
 • vindecarea emoțiilor stocate în urma unor evenimente traumatizante
 • eliminarea disfuncțiilor sexuale
 • relaxare profundă
 • acceptare de sine
 • reconectare la Zeița din tine
 • sensibilitate mărită a zonei intime
 • deblocarea energiilor negative
 • descoperirea unor noi zone erogene
 • depășirea experiențelor neplăcute din trecut
 • vindecare durerilor vaginale
 • creșterea libido-ului
 • trezirea capacității orgasmatice
 • eliminarea sentimentului de rușine
 • prevenirea menstruației dureroase și a durerilor din timpul actului sexual
 • deschidere afectivă

Masajul yoni este realizat într-un mod plin de tandrețe, respect, empatie și senzualitate astfel încât să te poți relaxa. Maseurii și maseuzele noastre cunosc foarte bine punctele energetice vindecătoare, dar și pe cele care produc plăcere, de la nivelul yoni-ului (la nivelul vulvei și vaginului), astfel încât să te poți abandona, fiind pe mâini iscusite. Efectele resimțite în urma unei sesiuni de masaj tantric pentru femei cu yoni masaj inclus sunt direct proporționale cu încrederea pe care o oferi maseurului.

Scopul masajului yoni nu este orgasmul. Totuși, este posibil ca în urma înlăturării blocajelor și a fluidizării energiei, femeia să atingă stări intense de plăcere sau chiar orgasmul. În masajul tantric autentic, femeia va fi ajutată de maseur să canalizeze energiile prin centrele energetice și să le disperseze în întregul corp, experimentând o stare orgasmatică în întregul corp.

Durata masajului

Masajul tantric pentru femei durează minimum 1,5 ore și se poate extinde chiar și până la 3 ore, în funcție de disponibilitatea ta. Yoni masaj este disponibil doar la o sesiune de minim 2,5 ore. Am ales această formulă în urma experienței, constatând că femeile au nevoie de un timp de relaxare mai mare înainte de a primi yoni masajul.

Yoni masajul este o ocazie excepțională de a experimenta o atingere conștientă plină de iubire, respect și vindecătoare în miezul ființei tale și de a te simți venerată ca o Zeiță. Este o ofrandă pentru tine ca să devii conștientă de propriul tău „spațiu sacruˮ (sensul termenului yoni) și să înveți să te iubești, să te respecți și să te venerezi în primul rând tu însăți, deplin conștientă de Zeița din tine!

Call Now Button