Masaj tantric cu el sau cu ea – ce opțiuni ai?

22/09/2022

Ce este bine de știut despre personalul acestui masaj tantric? Iată mai multe informații care ar putea fi de interes pentru tine!

Masaj tantric cu el sau cu ea – ce opțiuni ai?

Înainte de a te alătura experienței aduse de acest masaj tantric, este bine de știut că există două posibilități pe care le ai la dispoziție: fie pentru a fi ghidat în cadrul acestei experiențe de către o femeie, fie de către un bărbat, care fac parte din personalul salonului la care ai decis să apelezi. Aceste două posibilități există, întocmai pentru ca tu să alegi ceea ce consideri că te-ar putea ajuta să te simți mai comod și să te bucuri întru totul de această experiență și de efectele aduse.

Este bine de menționat încă de la bun început că fie că alegi să fii ghidată de un bărbat, fie de o femeie, experiența tot poate fi una plăcută. Altfel spus, nu există nicio diferență între ședința masajului tantric desfășurată cu o femeie și cea desfășurată cu un bărbat, decât dacă există anumite preferințe și dorințe personale pe care dorești să le respecți. Dacă te simți mai bine în compania unei femei, de exemplu, este foarte bine să te orientezi către această opțiune, pentru că scopul este acela de a avea rezultatele așteptate și de a te bucura de efectele pozitive.

Dacă totuși nu există anumite preferințe personale și te întrebi care este alegerea pe care ar trebui să o faci, exact așa cum am menționat anterior, este bine de știut că acest masaj tantric rămâne același, indiferent de cine alegi să te însoțească pe tot parcursul lui. Iată ce vei putea descoperi la personalul care te va ghida pe parcursul acestui masaj tantric, indiferent de care este alegerea pe care o vei face:

1. Profesionalism

Fie că alegi să trăiești această experiență a masajului tantric ghidat de un bărbat, fie de o femeie, cert este un lucru: vei întâlni foarte mult profesionalism, în ambele cazuri. Personalul care este responsabil de desfășurarea ședințelor acestui masaj tantric sunt acele persoane bine instruite și pregătite, care știu cum să gestioneze orice situație și care vor da dovadă în orice moment de o atitudine profesionistă. Scopul lor este întocmai acela de a ajuta persoanele care doresc să se bucure de această experiență să se simtă bine și comod, astfel, atitudinea lor va fi mereu una serioasă în raport cu nevoile și dorințele exprimate de fiecare client în parte.

2. Atitudine deschisă

Foarte multe persoane evită să fie sincere în cadrul acestor ședințe, din teama de a nu fi judecate sau criticate de personal, însă este bine de știut că acest lucru nu se va întâmpla: din contră, personalul apreciază și este fericit de fiecare dată atunci când un client își exprimă liber nevoile, pentru că știu foarte bine cât de importantă este atitudinea deschisă din partea ambelor părți care sunt implicate. Personalul care va fi alături de tine în timpul acestui masaj tantric va da mereu dovadă de o atitudine deschisă, pentru că în sine, scopul lor este acela de a te ajuta să ai parte de o experiență autentică și de tot confortul de care ai nevoie și pe care îl meriți.

3. Energie pozitivă

La fel de bine, vei putea sesiza și simți în orice moment energie pozitivă din partea personalului care desfășoară sesiunile acestui masaj tantric. Tocmai această energie pozitivă este cea care te va putea ajuta să te bucuri întru totul de această experiență, pentru că întregul vibe pe care îl vei simți pe pielea ta în acele momente te va ajuta să îți dorești să te deschizi și să te bucuri de fiecare moment trăit autentic. Mai mult de atât, atitudinea deschisă și energia pozitivă te vor ajuta să te relaxezi atât cât ai nevoie, astfel încât să culegi acele informații esențiale de care ai nevoie în procesul personal pe care l-ai început, acela de autocunoaștere și dezvoltare.

4. Spirit de echipă și dorința de a oferi ajutor

La nivelul personalului acestui masaj tantric vei putea sesiza mereu dorința de a oferi ajutor și de a identifica cele mai bune soluții, în consens cu nevoile și dorințele tale. Astfel, ai siguranța că atenția acestui personal va fi mereu orientată asupra ta, asupra dorințelor și necesităților pe care le ai, întocmai pentru că scopul acestuia este acela de a contura acea atmosferă de care ai nevoie și pe care o meriți.

Consideri că un astfel de personal este potrivit pentru tine și pentru toate nevoile pe care le deții? Vino să ne cunoaștem! Echipa iTantric este alături de tine.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button