Misiunea maseurilor

Pentru maseuzele și maseurii noștri, masajul tantric este mai mult decât un job, este o pasiune, un stil de viață.

Nu este posibil să oferim un masaj tantric ”pe pilot automat”, total neimplicat și cu mintea în altă parte. Trebuie să fim prezenți în trup și în suflet atunci când oferim masajul tantric, pentru ca voi, oaspeții noștri, să beneficiați și să vă bucurați de experiența masajului în toată complexitatea sa.

Echipa noastră

Maseuzele și maseurii noștri au o atitudine respectuoasă, caldă și deschisă, astfel încât să vă ghideze în această călătorie. Atingerea conștientă este practica lor zilnică.

Selectăm în echipa noastră doar persoane preocupate de tantra și/sau orice formă de dezvoltare personală, care au cunoștințe temeinice de masaj tantric. Considerăm că o condiție necesară în salonul nostru este calitatea masajului și nu aspectul fizic al maseuzelor/maseurilor. De aceea nu promovăm poze cu maseuzele/maseurii noștri pe site. Vă asigurăm că toate/toți au un aspect fizic plăcut. Suntem conștienți că pot exista anumite afinități, așa că pentru orice detalii referitoare la poze, vă rugăm să ne contactați pe WhatsApp.

Vă rugăm respectați maseuzele și maseurii noștri și nu le cereți servicii sexuale, deoarece scopul salonului nostru este acela de a vă oferi servicii de calitate și mai ales autentice.

Call Now Button