Masajul erotic body to body, o practică tantrică apreciată

28/07/2022

Masajul  body  to body, alternativa erotică perfectă pentru a-ți îmbogăți perspectiva asupra vieții sexuale? Ce beneficii are și de ce este o practică tantrică atât de apreciată? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Masajul erotic body to body, o practică tantrică apreciată

Masajul Taoist body to body  reprezintă o adevărată artă și o modalitate inedită de a-ți cunoaște limitele în ceea ce privește senzualitatea, și mai mult de atât, este o tehnică cunoscută a masajului tantric. Mulți îl consideră ca fiind doar un masaj erotic, cu tentă sexuală și de o intensitate aparte, însă scopul acestei experiențe este de a-ți redescoperi plăcerile printr-un ritual tantric ce se concentrează doar asupra centrilor superiori de energie ai celor doi participanți, complet dezbrăcați, făcând abatere de la sexualitatea obișnuită dintre un bărbat și o femeie.

Procedura prevede contopirea corpului maseuzei cu cel al clientului, fără nicio haină, pentru a le permite să se exploreze reciproc, masându-și toate zonele corpului. Nuditatea le oferă amândurora libertatea de a nu se simți jenați sau constrânși, instalându-se un climat de confort, de dorință și încredere. Totodată, prin nuditate pot beneficia de o utilizare mai abundentă a uleiurilor pentru masaj, fără a murdări vreo haină sau vreun prosop.

Cum se procedează?

Pentru a avea parte de o experiență divină, cadrul necesită o pregătire în prealabil, cu multă atenție și bun gust. Spațiul trebuie să fie ambiental și cochet, patul să îi ofere clientului confortul necesar pentru a se putea transpune în ritualul senzualității, iar parfumul uleiurilor, lumânărilor și al bețișoarelor aromate să nu lipsească, pentru a păstra o atmosferă îmbietoare. Imediat ce clientul se dezbracă și se întinde, maseuza, prin mișcări minuțioase, îi aplică uleiurile pe corp și îi dăruiește  atingeri delicioase, tandre, ale gâtului, cefei, umerilor, sânilor, mâinilor,  abdomenului, spatelui, feselor, coapselor și al picioarelor. Astfel, ședința debutează printr-un masaj cu mâinile, de la gât până la partea inferioară a corpului, clientul fiind uns cu uleiul cald și plăcut mirositor, și se încheie cu un masaj în care maseuza începe să-și folosească propriul trup pentru a-l atinge pe client cu sânii, părul sau picioarele sale, după preferințele acestuia, atât pe față, cât și pe spate. Clientul are parte de o nouă  metodă de relaxare, ce îi trezește simțurile și îi oferă senzații supreme, păstrându-se controlul asupra energiei sexuale și a chakrelor.

Care sunt beneficiile masajului erotic body  to body?

Principalul motiv pentru care merită să încerci această experiență unică, este determinat de trăirile noi pe care le întâmpini în acest proces, momentele delicate și exclusive ce-ți trezesc senzații aparte. Clienții ating un nivel de relaxare foarte mare în timpul practicii și reușesc să-și stimuleze corpul în mod senzitiv, cu vibrații și emoții covârșitoare. Cea mai mare parte dintre cei care au încercat un masaj tantric, s-au declarat foarte încântați de tehnicile folosite de către maseuze, cei mai relaxați și mulțumiți  fiind bărbații, deoarece au trecut prin emoții nu foarte comune în rutina zilnică, unde domină de regulă grijile, stresul constant și agitația ce nu le permit să se bucure în permanență de ceea ce simt și își doresc cu adevărat. Pe tot parcursul masajului tantric, clienții se relaxează cu întreaga lor ființă, se liniștesc la nivel mental, emoțional și trupesc și se afundă într-o stare pătrunzătoare de auto-cunoaștere.

Totodată, între cei doi participanți la masajul body to body se formează o conexiune  puternică, un schimb de energie formidabil. Mulțumită acestei conexiuni, se controlează atât energia sexuală a celui masat, cât și a realizatoarei masajului, asimilând unul de la celălalt numai energii pozitive, mai ales dacă amândoi sunt deschiși mental și emoțional. Este necesar ca maseuza să fie o adevărată maestră în arta masajului tantric și să aibă la bază cunoștințele necesare pentru aplicarea tehnicilor taoiste, astfel încât masajul să fie executat corect și să aibă efect. Nu este ușor să lucrezi cu energiile, trebuie să cunoști  puncte și meridiane energetice pentru a le putea accesa și debloca.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button