Masajul tantric și tot ce este bine de știut despre acesta

23/04/2022

Masajul tantric, ce este bine de știut despre acesta? Cum te poate ajuta și ce beneficii îți va aduce? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Masajul tantric este folosit încă din cele mai vechi timpuri, acesta reprezintă o modalitate fantastică de relaxare profundă și plăcere senzorială atât în cuplu, dar în aceeași măsură și pentru cei singuri.

Cele mai multe persoane nu fac diferența între un masaj tantric și cel erotic din cauza părerilor preconcepute. Acest masaj tantric nu implică relații intime, așa cum sugerează multe stereotipuri. Masajele erotice explorează plăcerile sexuale, în timp ce masajul tantric are un substrat profund.

Tantra este o întâlnire între yin și yang, aceste tehnici îmbină ambele laturi energetice în cadrul unui masaj. Yin reprezintă energia relaxării, timpul petrecut de o persoană pentru relaxare printr-o baie fierbinte sau un masaj. În timp ce Yang reprezintă acea energie senzuală care străbate corpul precum electricitatea.

Acest masaj tantric se bazează pe stimularea energiei, acesta caută să unească fluxurile energetice, însă fără a stimula persoana din punct de vedere sexual. Masajul tantric este senzual și plăcut în cele mai multe privințe, dar nu este nicio asemănare între acesta și un masaj erotic.

masajul tantric

Care sunt beneficiile masajului  tantric?

În următoarele rânduri îți vom prezenta care sunt beneficiile masajului tantric și ce avantaje îți poate aduce:

Sănătate și vitalitate

Fiecare persoană este conectată la energia sexuală, dar de cele mai multe ori această energie este direcționată în mod greșit, fără a atinge potențialul său maxim. Cu ajutorul masajului tantric vei învăța corpul cum să folosească această energie în scopul vindecării, astfel să poți să te purifici și cureți spiritual, fizic și emoțional pentru a spori vitalitatea și sănătate.

Elimină blocajele

Care sunt blocajele? Blocajele sunt reprezentate de obstacolele energetice sau emoționale acumulate pe parcursul timpului care împiedică energia sexuală să fie eliberată în întreg corpul. Prin masajul tantric, vei fi stimulat mental, fizic, emoțional și sexual cu scopul de a ajunge la rădăcina blocajului, pentru ca mai apoi să-l elimini și astfel să poți permite energiei interioare să te cuprindă.

Disfuncție sexuală redusă

Disfuncția sexuală poate apărea în nenumărate moduri și este rezultatul unui anumit tip de blocaj. Te poți confrunta cu disfuncții sexuale precum libidoul scăzut, ejaculare prematură sau impotență. Masajul tantric are rolul de a reduce și de a elimina complet disfuncțiile sexuale și astfel să poți experimenta întreg potențialul energiei sexuale în corpul tău.

Potențialul orgasmic mărit

Experiența ta sexuală nu trebuie să se încheie prin momentul scurt și tranzitoriu al orgasmului. Masajul tantric are rolul de a te învăța cum să realizezi întregul potențial orgasmic. Prin masajul tantric, energia ta sexuală este încurajată și astfel se distribuie în întreg corpul, ceea ce face posibilă experimentarea orgasmului, multi-orgasme, pe o perioadă de câteva minute, până la câteva ore.

Relații îmbunătățite

Acest masaj tantric are un rol important în îmbunătățirea relațiilor cu partenerul în diferite moduri la care nici nu te-ai fi putut gândi. Acest masaj va îndepărta blocajele, iar energia sexuală va curge liber în întreg corpul, astfel creând o nouă viață de cuplu.

Unitate sexuală mai mare

Dorința sexuală a început să scadă? Cauzele acestui lucru pot fi nenumărate, de la afecțiuni de sănătate, libidoul scăzut, și până la probleme legate de imaginea propriului corp sau poate lipsa de timp pentru intimitate sexuală. Într-un mod inedit și incredibil, masajul tantric te ajută în sporirea dorinței sexuale.

Bucuria și împlinirea

Bucuria adevărată este atunci când reușești să te accepți pe tine însuți, atât spiritual, cât și sexual. Masajul tantric te ajută la descoperirea adevăratei bucurii și împliniri. Fiecare persoană trebuie să se cunoască și să se iubească pe sine, dar și pe partenerul său, să descopere în cel mai profund nivel, să își permită să experimenteze sentimentul de eliberare, împlinire și claritate pe care nu l-a mai simțit niciodată.

iTantric este locul ideal pentru o relaxare profundă și plăcere senzuală. Vino alături de partenerul tău pentru a descoperi dragostea în relație și atracția erotică.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button