Călătoria

Fiecare oaspete care trece pragul salonului nostru pornește într-o călătorie de autocunoaștere, care îl conduce dincolo de granițele personalității și ale individualității sale. El trăiește un sentiment profund de intimitate și mister, se simte învăluit de o energie liniștitoare, plină de căldură, tandrețe și compasiune rareori sau niciodată întâlnite înainte.

Ce presupune această călătorie?

Din partea ta, doar receptivitate și deschidere la maseur/maseuză. El/ea te va ghida în această călătorie interioară de auto-descoperire.

Eliminăm din start orice legătură cu o ”călătorie sexuală” care să implice contact sexual. Nu despre aceasta este vorba. Este vorba despre o călătorie interioară, un moment magic personal pe care cuvintele nu îl pot descrie decât poetic.

Transformarea energetică

Baza călătoriei este viziunea tantrică care valorizează energia sexuală ca fiind energia fundamentală a vieții. Aceasta circulă prin canalele și centrii energetici din corp și susține toate aspectele existenței noastre. În concepția tantrică, nu există separare între planurile fizic, mental, spiritual, social. Ele reprezintă diverse nivele și forme de manifestare ale energiei din corp, armonia dintre ele fiind esențială pentru starea de sănătate și împlinire a ființei umane. În timpul circulației ei prin trup, energia sexuală este transformată în alte tipuri de energie, inclusiv energie spirituală.

Mișcările efectuate în timpul secvențelor de masaj asigură fluidizarea acestui flux și transformarea energetică. Scopul călătoriei noastre este integrarea tuturor acestor funcții și aspecte, depășind viziunea separării dintre ele cu care suntem obișnuiți, astfel încât să trăim ca ființe unificate.

În timpul masajului tantric este stimulat în primul rând simțul tactil. Pentru mulți dintre noi, este poate unul dintre cele mai puțin exersate simțuri predominant fiind simțui vizual și auditiv. Între maseur / maseuză și tine se instalează un dialog tactil prin care pielea devine organul privilegiat de comunicare. Descoperim cum se țese un limbaj nou, alcătuit din mângâieri, într-o paletă nebănuită de forme, ritmuri și intensități. Ajungi astfel să te deschizi față de ceea ce se petrece Aici și Acum. Călătoria nu implică contact sexual, sub nicio formă. Este o călătorie în Prezentul continuu prin intermediul atingerii conștiente.

Sinceritatea față de tine

Fiind o călătorie care încearcă să neutralizeze schemele mentale și filtrele rațiunii, te deschide către un spațiu al sincerității totale față de tine însuți, pornind de la interacțiunea profund senzorială și senzuală. Cuvintele pot înșela, distorsiona sau pot ridica noi paravane în spatele cărora să ne ascundem. Pielea nu minte! Este o poartă de acces la ultima fibră a ființei și la trăirile înmagazinate în celulele noastre și în străfundurile subconștientului. La acest nivel, masajul are un efect de curățare (catharsis), de reechilibrare și revigorare.

Cu ce mă ajută călătoria în timpul unei sesiuni de masaj tantric?

În procesul masajului, oaspeților li se pune în față o oglindă tăcută în care văd cine sunt în acel moment. Ei observă cum au acces la nivelele mai profunde ale ființei. Astfel, ajung să simtă lăuntric cum se creează mai mult spațiu, un vid în care înfloresc trăiri, percepții și senzații noi, ce prefigurează o ”primenire” și regenerare.

”Călătoria ta exterioară poate avea un milion de pași. Călătoria ta interioară are unul singur: cel pe care îl faci acum” – Eckhart Tolle

”Singura călătorie este cea interioară” – Rainer Maria Rilke

”Spiritualitatea nu este o destinație, ci o călătorie interioară” – Anonim

Call Now Button