Masajul tantric, cheia către explorarea interioară

20/04/2022

Masajul tantric, cum te poate ajuta să te cunoști mai bine? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Masajul este una dintre cele mai intense forme de comunicare umană, indiferent de forma în care acesta este realizat. Masajul tantric are rolul de a te ajuta să parcurgi călătoria de autocunoaștere spre trăirea sentimentului profund de intimitate, de a depăși granițele personalității și individualității. După o ședință de masaj tantric te vei simți învăluit de o energie liniștitoare, plină de căldură și tandrețe, dar și de compasiunea pe care ai simțit-o de puține ori sau pe care nu ai simțit-o niciodată.

Acest masaj tantric reprezintă cheia spre explorarea interioară prin valorizarea energiei sexuale, principala energie a vieții. Concepția tantrică nu percepe nicio diferențiere între planul mental, fizic și cel social, aceasta unindu-l într-unul singur. Prin masajul tantric explorezi interiorul trecând peste filtrele rațiunii și schemele mentale, reușești să te deschizi către spațiul în care ești sincer față de tine cu ajutorul interacțiunii profund senzorială și senzuală.

Masajul tantric împletește atingerile pline de iubire care hrănesc sufletul și trupul cu scopul de a trezi energia vieții, sub numele de energie sexuală. Esența explorării interioare atât ca femeie, cât și ca bărbat, constă în activarea energiei sexuale, care este și cea mai mare energie din structura umană.

Masajul tantric, cheia către explorarea interioară

Autocunoașterea și autodescoperirea

Cheia spre cunoașterea interioară este reprezentată de autodescoperire și autocunoaștere. Prin masajul tantric vei beneficia de aceste două avantaje foarte importante pentru propria persoană. Prin autodescoperire vei învăța foarte multe despre tine și corpul tău, despre zonele erogene și despre noi zone erogene pe care nu știai că le ai și nu în ultimul rând, vei descoperi noi idei despre cum s-ar putea îmbunătați viața ta sexuală.

Încrederea în propria persoană și autoaprecierea

Încrederea de sine este foarte importantă și tocmai de aceea, aceasta trebuie să fie cât mai dezvoltată pentru a te elibera de stresul în care ești cufundat, iar pentru acest lucru masajul tantric joacă un rol fundamental în descoperirea cheii spre explorarea interioară. Trebuie să înveți să te privești și să te placi, cu toate calitățile și defectele pe care le ai, indiferent dacă ai câteva kilograme în plus și nu ești mulțumit de felul în care arăți. Masajul tantric te ajută să învingi barierele și să ai încredere în tine, să învingi toate complexele pe care ți le faci și astfel îți îmbunătațești relaționarea cu persoanele din jur.

Din cauza ideilor preconcepute, multe persoane cred că masajul tantric este un masaj erotic, dar acesta reprezintă de fapt cheia către explorarea interioară, deoarece te ajută în procesul de vindecare fizică și mentală. Acesta acționează precum o ședință de terapie pentru că atingerile profesionistului în masaj servesc în descoperirea anumitor aspecte din viața ta și astfel te ajută să fii mult mai decis în luarea unor decizii clare și concrete.

Ce reprezintă energia sexuală?

Energia sexuală reprezintă baza tuturor energiilor umane, de la energia supraviețuirii și până la energia spirituală care ne ajută în evoluția continuă. Energia vieții este reprezentată chiar de energia sexuală.

Prin masajul tantric ai posibilitatea de a te cunoaște atât fizic, cât și psihic, deoarece înveți cum să percepi și să reacționezi la atingeri, astfel deblocându-ți în cel mai plăcut mod canalele energetice, ajungând la distribuirea în întreg corpul a energiei sexuale, în forma unor senzații vindecătoare și plăcute, cu scopul de a atinge potențialul maxim al ființei. Toate acestea tind către o sănătate excelentă, deoarece reușești să decoperi cheia spre explorarea interioară, astfel creându-ți o viață plină de sens și echilibru.

iTantric îți oferă o experiență de masaj cu nenumărate beneficii pentru trup și suflet. Prin masajul tantric vei descoperi experiența de aprofundare a sexualității și senzualității, printr-o călătorie ghidată în universul interior al ființei prin principiile tantrice.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button