Masajul tantric, cum te poate ajuta să ai o bună conexiune cu partenerul?

11/05/2022

Este masajul tantric o soluție potrivită pentru relația de cuplu? Ce influență are acesta și de ce este recomandat? Iată mai multe informații despre cum poți crea o conexiune cu partenerul mai puternică!

Masajul tantric este una dintre cele mai complexe forme de masaj. Acesta te poartă într-o călătorie unică menită să îți descoperi eul interior, dar și pentru o conexiune mai bună cu partenerul tău.

O bună comparație a acestui masaj este una cu relaxarea pentru că îți oferă starea de bine de care ai nevoie, atât pentru trup, cât și pentru suflet.  Pentru multe persoane, masajul tantric este un subiect tabu din cauza ideilor preconcepute, care îl aseamănă cu masajul erotic. Dar, acest masaj tantric nu este depre sex, ci este despre energia sexuală care se trezește cu scopul de a oferi nenumărate beneficii întregului corp.

Masajul tantric îți oferă o mai bună conexiune cu partenerul

Acest masaj tantric îți poate îmbunătăți relația de cuplu chiar dacă vă aflați în pragul unei despărțiri pentru că reușește să reducă conflictele. Acest masaj ajută la îmbunătățirea conflictelor intrapsihice, dar nu poate reduce conflictele interumane apărute în urma unor ani întregi de compromisuri.

Creeaza o conexiune cu partenerul puternica

Ajută cuplul să înceapă un proces de dezvoltare, astfel fiecare dintre parteneri începe un proces propriu de dezvoltare personală, el cu el însuși. Masajul tantric  ajută cuplul să se reconecteze, polarizeze și astfel, să îți trezească energia sexuală cu scopul de retrezire a apetitului sexual, de îmbunătățire a dinamicii sexuale, eliminare a disfuncțiilor sexuale, dar nu elimină conflictele în care oamenii nu vor să fie atinși.

Acest masaj tantric oferă o stare unică de libertate în cuplu datorită refacerii comunicării între parteneri și eliminarea barierelor prin cuoașterea de cuplu, apropriere fizică și sufletească. Sesiunile de masaj tantric pentru cuplu reprezintă ocazia perfectă de a învăța că plăcerea senzuală și relaxarea profundă sunt cea mai bună metodă de a crește dragostea în relație și atracția erotică.

În majoritatea cazurilor, cuplurile nu ating acea inimitate pe care o doresc pentru că nu sunt în contact profund cu ei înșiși. Masajul tantric ajută cuplul să descopere experiența erotică pe deplin prin descoperirea capacității de conectare și centrare, în primul rând, în propria ființă.

Cum te ajută masajul tantric să realizezi o mai bună conexiune cu partenerul?

Dacă există în noi înșine zone neexplorate, bariere și blocaje emoționale care stagnează, vom putea avea mai greu acces la universul lăuntric al partenerului. Fiecare dintre noi suntem responsabili de propriile trăiri, iar astfel trebuie să renunțăm la a-l mai responsabiliza pe partener cu dezamăgirile, eșecurile sau neîmplinirile noastre.

Fiecare dintre partenerii de cuplu trebuie să observe cu atenție tot ceea ce se întâmplă pentru a reuși să sesizeze subtilitățile jocului dintre partea feminină și cea masculină, cu scopul de a se crea o armonie a propriei ființe, pentru ca mai apoi să se creeze armonia de cuplu. Masajul tantric realizează conexiune cu partenerul astfel:

  • Prin descoperierea de emoții noi cu scopul de a trăi și de a privi totalitatea evenimentelor din viața de cuplu,
  • Te ajută să renunți la anumite identificări, așteptări și condiționări,
  • Descoperi cunoașterea și aprofundarea sentimentelor pe care le ai față de tine și de partenerul tău,
  • Ai puterea de a conștientiza diferențele de percepție a intimității între femei și bărbați,
  • Acest masaj îți dă libertatea de a permite energiei feminine și masculine să se manifeste într-un dans fluid, fără sincope, pentru a putea observa cu detașare și amuzament un joc unic al polarităților și al fluctuațiilor unei atracții erotice uimitoare, dar și descoperirea unor alte dorințe sexuale, fără a mai stagna sau abolutiza nimic.

iTantric este locul ideal în care să vă descoperiți intimitatea de cuplu printr-un proces permanent de conștientizare a gândurilor, stărilor, trăirilor, concepțiilor, proceselor și mecanismelor care au rolul de a te predispune, mișca sau manipula.

Fiecare persoană trebuie să înceapă procesul de cunoaștere a sinelui, pentru ca mai apoi să ne asumăm că ne deschidem, să avem puterea de a fi vulnerabil în fața celuilalt, să ne relaxăm și să reușim să îmbrățișăm tot ceea ce ni se întâmplă, printr-o stare de acceptare.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button