Masajul tantric: unificare

Masajul tantric este o formă de a trăi starea de unificare a sufletului și a minții. Este o stare de completitudine, în care acești doi poli – aparent opuși – se echilibrează.

Echilibru prin experiențe senzoriale

Masajul tantric unifică, echilibrează, liniștește, calmează mintea, dă un sens experienței senzoriale, prin intermediul interiorității. Este, am putea numi punctul de plecare al experienței tantrice autentice. Acum masajul devine doar unealta care te-a propulsat până aici, restul depinzând de capacitatea ta de a te interioriza, de a te descoperi, de a te cunoaște. Unificarea din timpul masajului depinde foarte mult de aspirațiile tale, de ceea ce îți dorești să obții ca și trăire interioară.

Unificarea energiilor

Unificarea energiilor nu are nicio legătură cu uniunea dintre două corpuri. În salonul nostru nu se oferă servicii sexuale sub nicio formă. Este vorba de unificarea corp-minte-suflet care conduce la pace, liniște, relaxare, detensionare profundă, echilibru, stare generală de bine și de eficiență mărită.

Tehnicile de masaj utilizate îți arată cum să simți curgerea propriei energii sexuale. Te ajută să observi, să controlezi creșterea și descreșterea excitării, să o canalizezi prin puterea voinței.

Ce te învață masajul tantric?

Modul cum circulă energia prin corpul tău

Să te cunoști mai bine

Să depistezi eventualele blocaje și obstacole din calea curgerii armonioase a energiei

Să simți unitatea corp-minte-suflet

Practică meditativă

Un masaj tantric bine realizat, este aproape tangent cu o stare meditativă. Aici totul este despre liniștea minții și pacea sufletului. Cuvintele pot doar să sugereze complexitatea unei astfel de stări. Dacă ai mai exersat până acum meditația, înseamnă că știi la ce ne referim.

Pe măsură ce te relaxezi și te deschizi tot mai mult față de această experiență, vei putea asimila procesele profund transformatoare ce se produc în timpul masajului.

Dacă simți nevoia, poți adăuga masajului tău opțiunea iTeaTalk (link) pentru a discuta cu maseuza / maseurul tău despre efectele masajului primit, despre înțelegerile avute sau chiar despre situații concrete specifice referitoare la subiectele care te preocupă în cadrul filosofiei tantrice.

”Semnificația unificării este un etern miracol” – Rabindranath Tagore

”Unificarea conține atât frumusețe cât și putere. Trebuie să fim uniți în minte și inimă.” – Lailah Gifty Akita

”Prin transcenderea dualității, aducem mai multă unificare în viața noastră. Aceasta conduce la pace interioară și iubire necondiționată” – Alaric Hutchinson

Call Now Button