Masajul tantric, o alegere potrivită pentru explorarea feminității?

07/10/2022

Ce este bine de știut despre acest masaj tantric? Cum te poate ajuta acesta să-ți explorezi feminitatea? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

masajul tantric

Tehnicile de masaj tantric utilizează energia sexuală cu scopul de a ajunge la starea de conștiință superioară. Tantra este întâlnirea dintre yin și yang și astfel, îmbină ambele forțe energetice. Profesioniștii în masajul tantric se folosesc de atingeri senzuale specifice, astfel ajutându-te să pășești în călătoria interioară și să te întorci la sine cu scopul de a trezi întreg corp prin energia pozitivă care se instalează.

Explorează-ți feminitatea

          Acest masaj tantric este o alegere pentru explorarea în profunzime a feminității, deoarece prin acest tip de masaj experimentezi senzații și tipuri de orgasm de care poți avea parte doar prin interacțiuni sexuale care, în mod normal, au o durată prea scurtă. Prin acest tip de masaj, doamnele vor combina experiența relaxantă și liniștitoare a unui masaj seducător accesând aura puternică a tantrei, astfel creând o experiență cu totul diferită.

Masajul tantric se bazează pe ideile antice tantra, deoarece combină spiritualitatea cu tratamente fizice. Femeile explorează feminitatea prin senzualitatea masajului și prin depășirea dificultăților sexuale, deoarece astfel ajung la capacitatea de a se bucura de o creștere semnificativă a energiei din toate punctele de vedere.

Spiritualitatea

          Prin experiența intimă a masajului tantric vei avea posibilitatea de a te relaxa, dar și să diminuezi durerea fizică, vina și frica emoțională, dar prin spiritualitatea emoțională care este intrinsecă readusă la viață poți avea avantajul de a trezi anumite părți din tine care au fost reprimate sau adormite. Față de tehnicile antice de masaj tantric, cel realizat astăzi te va face să descoperi și noi tehnici de respirație  care îți vor permite o deplasare liberă și în mod activ în conștientizarea interioară, iar astfel îți îmbunătățești autodisciplina și autocontrolul cu ajutorul unei stări de entuziasm pe care, cu siguranță, nu o așteptai.

Nu trăi  viața doar pe jumătate!

Fiecare femeie consideră că știe ce este feminitatea, dar în realitate nu are curajul de a experimenta cu adevărat aceste sentimente. Cu ajutorul masajului tantric vei înțelege cu adevărat ce este feminitatea, vei simți la întreaga capacitate ce este aceasta și vei reuși să trăiești viața în profunzime, în momentul în care energia feminității îți va traversa întreg corpul la un nivel mai profund. Fără blocajele care te țineau captivă, vei înțelege că ai trait viața doar pe jumătate, astfel încât nu ai simțit niciodată plăcerea la întreaga sa capacitate.

          După momentul în care reușești să realizezi ce este cu adevărat feminitatea, vei învăța să trăiești fiecare clipă cu placere, să fii mai calmă în interiorul tău, mai jucăușă, iar extremele emoționale te vor afecta cu mult mai puțin. Când o femeie nu își explorează cu adevărat feminitatea și își pune bariere în energia sexuală, va experimenta stări și afecțiuni precum:

  • Dezechilibre menstruale,
  • Menstruație dureroasă sau sindromul premenstrual,
  • Lipsa libidoului,
  • Rigiditate și masculinizare în comportament,
  • Dependențe alimentare,
  • Stări emoționale extreme, precum furie, depresie sau atacuri de panică,
  • Agitație mentală foarte mare sau permanentă și multe altele.

Acest masaj tantric îți va demonstra că viața înseamnă și deschidere în fața plăcerii prin cunoașterea propriului organism, iar prin trezirea energiei sexuale vei simți feminitatea mai profund, astfel corpul devine mult mai sănătos. Ajungând să accesezi trăirea conștientă a sexualității vei avea ocazia să evoluezi spiritual cu scopul de a atinge  comuniunea deplină cu sinele.

Experiența de neuitat pe care o va aduce masajul tantric va fi o formă de trăire mistică, de experimentare a unor stări profunde de împlinire și de lărgire a câmpului conștient. Prin masjul tantric  îți vei explora feminitatea, deoarece acesta te va ajuta să crești conștientizarea propriului trup în întregul său.

iTantric te învață să trăiești în mod conștient intimitatea, dar și armonia de cuplu. Experimentează-ți simțurile și explorează-ți feminitatea cu ajutorul masajului tantric.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button