Masajul tantric, cum îți poate oferi sentimentul de siguranță în trup?

09/05/2022

Care este influența pe care acest masaj tantric o are asupra imaginii de sine? Te ajută masajul tantric să ai sentimentul de siguranță în propriul trup? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Tantra reprezintă una dintre cele mai profunde conștiințe ale unei persoane deoarece aceasta există într-o foarte strânsă legătură cu energia sexuală și energia vitală. Aceste două energii se află într-un echilibru complex care se completează reciproc și produc diferite beneficii atât pe plan fizic, sexual, cât și pe plan emoțional.

În ultimii ani, masajul tantric a devenit unul dintre tipurile de masaj care stârnesc interesul și curiozitatea mai multor persoane, chiar dacă acesta este încă un subiect tabu în anumite cercuri sociale. Teoria pe care se bazează acest masaj constă în convingerea că, dacă o persoană este fericită sexual și relaxată, sănătatea sufletească și trupească este mult mai bună. Tantra poate oferi sentimentul de siguranță în trup. Acest lucru este cercetat încă din vremea hindușilor care au descris tantra ca fiind acel proces care are scopul de a atinge dezvoltarea și creșterea personală prin plăcerea trupească.

Cum îți poate oferi sentimentul de siguranță în trup?

Masajul tantric are rolul de a căuta plăcerea în trup, dar acest lucru nu reprezintă sarcina principală a acestuia. Sentimentul de siguranță în trup este dat de redeschiderea și reconectarea, atât cu tine însuți, cât și cu partenerul tău. Nu poți să ai sentimentul de siguranță în propriul trup atâta timp cât te simți departe de acesta. Cu ajutorul masajului tantric vei reuși să parcurgi călătoria interioară care, cu pași înceți, dar siguri, te va îndruma să te întorci la sinele interior care a fost pierdut pe parcursul timpului din cauza vieții agitate și foarte stresante pe care o ai.

Masajul tantric

Acest masaj tantric îți va deschide porțile spre explorarea universului propriu prin diferite exerciții de relaxare, de interiorizare și de acceptare a propriei persoane, prin recăpătarea sentimentului de siguranță în propriul trup. Descoperirea intimității cu tine însuți, dar și descoperirea intimității între tine și partenerul tău, te pot ajuta să îndrăznești să atingi conștient sentimentul de siguranță.

Prin experiența tantrică vei dobândi sentimentul de siguranță în trup, pentru că, atingerea corpului gol are un efect neașteptat de puternic. De cele mai multe ori, condiționarea culturală acționează ca o barieră în ceea ce privește exprimarea deplină a ființei noastre. Trebuie să depășim barierele care ne influențează să ascundem și să acoperim corpul cu hainele pentru a putea să atingem sentimentul de siguranță cu propriul trup. Prin nuditate vei avea experiența de autenticitate a sufletului, dar în același timp și de vulnerabilitate, curaj și sentimentul că nu trebuie să ne mai ascundem de noi înșine și de ceilalți.

          Masajul tantric îți oferă sentimentul de siguranță în trup prin ameliorarea stresului, redefinirea sinelui interior, conectarea sporită asupra lucrurilor pozitive și, nu în ultimul rând, te ajută să descoperi noi căi pozitive cu privire la toate aspectele din viața ta. Masajul tantric stimulează mintea și trupul în același timp prin utilizarea atingerilor și senzațiilor cu ajutorul nenumăratelor tehnici.

Acest masaj tantric are rolul de a rezolva conflictele interne care se află într-o foarte mare legătură atât cu sexualitatea personală, cât și cu relațiile intime, iar astfel, te călăuzește într-o viață sănătoasă și plină de satisfacții.

Masajul tantric te conectează sau reconectează cu tine însuți! Te conectează cu ceilalți! Te ajută să menții echilibrul dintre emoțional și fizic! Masajul tantric nu are componenta sexuală cu care îl asociază majoritatea oamenilor, acesta are bazele mult mai departe, oferă nenumărate beneficii care sunt vizibile atât pe plan fizic, psihic și, nu în ultimul rând, pe plan emoțional.

          iTantric te invită la o pauză de relaxare, atât singur/ă, cât și cu partenerul sau partenera ta pentru a descoperi împreună tainele masajului tantric.

Margot Anand spunea „Extazul se află deja în tine. Nu este nevoie să îl cauți în afara ta”.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button