Masajul tantric și creșterea nivelului spiritual

10/08/2022

Cum te ajută acest masaj tantric să crești nivelul spiritualității? Iată mai multe informații!

Latura spirituală face parte din viața ta, și de altfel, din viața fiecărui om. Această latură este cea care te ghidează în orice moment al vieții și care cuprinde sensul și rolul pe care îl ocupi. Atunci când această componentă nu este accesată sau acceptată, foarte multe nemulțumiri tind să iasă la suprafață. În sine, această componentă include toate lucrurile pe care un om și le dorește cu adevărat, iar nerespectarea acestora poate declanșa foarte multe sentimente interne de frustrare, însă de cele mai multe ori, cauza nu este descoperită încă de la bun început.

Deși latura spirituală face parte din viața fiecărui om, este bine de menționat că nu toată lumea crede în ea sau nu toată lumea cunoaște informațiile necesare despre această componentă atât de relevantă. Acestea fiind spuse, putem înțelege de ce cauza nemulțumirilor aduse în plan personal nu este descoperită încă de la bun început, și mai mult de atât, putem înțelege de ce toate sentimentele de frustrare declanșate persistă o lungă perioadă de timp în viața oamenilor.

Din acest punct de vedere, este bine de menționat că fiecare persoană are nevoie atât să-și cunoască latura spirituală, cât și să o integreze, să stabilească o legătură strânsă cu aceasta și să crească pe cât de mult posibil nivelul spiritual deținut. Realizând toate aceste aspecte, fiecare om ar putea ajunge să beneficieze de mult mai mult ajutor din partea laturii spirituale – fiind acea componentă care are în conținut resursele necesare fiecărui om care dorește să-și îndeplinească obiectivele, nevoile și dorințele reale și autentice. O metodă prin care este posibilă cunoașterea și integrarea laturii spirituale se referă chiar la acest masaj tantric.

Masajul tantric a reușit să-și câștige aprecierea prin intermediul tuturor efectelor pozitive pe care le aduce în viața unui om, unul dintre acestea referindu-se chiar la îmbunătățirea conexiunii cu această latură și la creșterea nivelului spiritual. Masajul tantric, în sine, este despre cunoașterea și descoperirea propriei persoane, prin intermediul tuturor informațiilor care ies la suprafață din componenta inconștientă. Tocmai prin cadrul deschis și prietenos în care are loc sesiunea acestui masaj tantric, omului i se permite să se orienteze către nevoile și dorințele pe care le deține în plan personal, fără ca presiunea socială sau așteptările pe care cei din jur le au din partea lui să-i mai influențeze percepțiile, viziunile, deciziile și gândurile.

Odată conectat cu nevoile, necesitățile, gândurile, dorințele reale, acesta ajunge să-și descopere latura spirituală. Altfel spus, putem înțelege că latura spirituală este alcătuită din toate aceste componente menționate mai sus, dar care, sunt adesea influențate de mediul extern, de diferite situații contextuale sau de așteptările pe care persoanele de atașament sau cu o însemnătate majoră le au în fața unui om.  Odată descoperită această latură spirituală, omului îi este imposibil să nu stabilească o legătură profundă cu aceasta – componenta spirituală este, de fapt, cheia către fericirea fiecărei persoane și cheia către atingerea sentimentului de împlinire în plan personal.

Din acest lucru putem înțelege de ce unele persoane sunt atât de motivate să-și acceseze partea spirituală: este însăși cea care le va asigura fericirea. Accesarea laturii spirituale îți permite să cunoști cele mai de preț informații despre nevoile și dorințele tale reale. Odată descoperite, este greu să nu acționezi în sensul satisfacerii lor – pentru că, de îndată ce apare conectarea cu latura spirituală, apare și o mai mare încredere în sine, în așa fel încât să poți acționa așa cum îți dorești cu adevărat, fără să-ți mai fie teamă de dezamăgirea pe care o poți provoca în fața persoanelor care aveau cu totul și cu totul alte așteptări din partea ta.

Putem concluziona că latura spirituală este cheia către fericirea fiecărui om. Tocmai de aceea, echipa iTantric te așteaptă la o sesiune a acestui masaj tantric – soluția ideală la care poți apela atunci când dorești să te conectezi întru totul cu propria persoană.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button