Masajul tantric și cum te ajută să devii sincer față de propria persoană

12/07/2022

Cum te ajută acest masaj tantric să devii sincer față de propria persoană? De ce sinceritatea față de sine este importantă și ce este bine de știut? Iată mai multe informații!

Sinceritatea față de propria persoană este unul dintre cele mai grele lucruri de dobândit, în ziua de astăzi. Presiunea socială care este resimțită de fiecare om, îl determină pe acesta să se îndepărteze de propriile nevoi, dorințe și convingeri. Bineînțeles, presiunea socială este doar una dintre multele elemente care te împiedică să fii sincer față de tine, însă, pentru că este important să înțelegem ce se ascunde în spatele măștii pe care ajungem să o purtăm în societate, în cele ce urmează, vom discuta și despre toate celelalte elemente care ne determină să nu fim sinceri față de sine.

Lipsa de sinceritate față de sine, de unde provine?

Așa cum am menționat anterior, presiunea socială este primul element care determină o persoană să nu fie sinceră față de sine. Presiunea socială te poate împiedica în unele momente să acționezi sau să iei anumite decizii care nu se află în consens cu nevoile și dorințele tale, tocmai din dorința de a te simți integrat și acceptat de societatea din care dorești să faci parte.

În aceeași ordine de idei, așteptările pe care persoanele din jurul tău le proiectează asupra ta sunt un alt factor ce influențează gradul de sinceritate pe care îl manifești față de sine. Atunci când figurile de atașament sau acele persoane importante au anumite așteptări de la tine și se așteaptă să acționezi într-un anumit fel, apare frica de a le dezamăgi. Frica de a le dezamăgi este principalul factor care te îndepărtează de propriile dorințe și nevoi, și mai mult de atât, teama de respingere.

În acest sens, trebuie să menționăm că inclusiv frica de a fi criticat sau judecat este un alt element care te determină să te îndepărtezi de propriile dorințe și nevoi.  Aceste temeri apar, în general, atunci când încrederea sau stima de sine sunt scăzute. În caz contrar, atunci când încrederea în propria persoană este crescută, cu siguranță acțiunile sunt în favoarea propriilor nevoi.

Masajul tantric, te ajută să devii sincer față de propria persoană?

Unul dintre cele mai mari efecte ale acestui masaj tantric se referă la faptul că te ajută să devii sincer față de propria persoană. Pe parcursul unei sesiuni a acestui masaj tantric vei putea cunoaște o atmosferă deschisă, prietenoasă, unde nu există urmă de judecată sau de critică, și tocmai de aceea acest masaj tantric te ajută să te descoperi cu adevărat, pentru că te alături unui mediu deschis, în care îți poți exprima și dezvălui dorințele în siguranță. Altfel spus, acest masaj tantric te îndepărtează preț de câteva momente de toate așteptările pe care oamenii din jurul tău le au, te îndepărtează de presiunea socială pe care o resimți în viața de zi cu zi, ajutându-te să te alături unui mediu în care doar dorințele, necesitățile și nevoile tale primează și contează cu adevărat.

Odată ce faci parte din acest mediu, îți va fi mult mai ușor să te deschizi și să fii sincer față de tine. Având în vedere diferitele obstacole care intervin în procesul de sinceritate față de sine, putem înțelege de ce un astfel de mediu este important pentru fiecare om. Pe parcursul acestui masaj tantric vei avea libertatea de a te cunoaște și de a te conecta cu dorințele tale, și astfel, odată ce ajungi să le descoperi, îți vei da seama de ce este atât de important să le urmezi și să încerci să le îndeplinești. Îți vei da seama că acestea te vor ajuta să te simți împlinit, să te simți fericit, și altfel spus, te vor ajuta să-ți construiești viața exact așa cum ai nevoie și cum este mai benefic pentru tine.

Partea și mai frumoasă a acestui masaj tantric este că îți oferă posibilitatea de a cunoaște și de a interacționa cu un personal profesionist, deschis și prietenos, care îți va oferi suportul moral și sprijinul emoțional de care ai nevoie pe parcursul acestei călătorii. iTantric îți este alături!

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button