Masajul tantric și cum te poate ajuta să te simți bine în propria piele

22/06/2022

Te poate ajuta acest masaj tantric să te simți bine în pielea ta? Ce influență are acesta asupra imaginii și stimei de sine? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Masajul tantric și cum te poate ajuta să te simți bine în propria piele

Deși sună destul de clișeic, adevărul este că timpul pe care îi ai la dispoziție în această viață este mult prea scurt, încât să trăiești doar cu nemulțumire față de sine și față de propriul corp. Ce este bine de menționat este că, uneori, aceste nemulțumiri nici măcar nu provin de la propria persoană: altfel spus, există posibilitatea să-ți fi însușit părerea altor persoane.

În momentul în care nu ai suficient de multă încredere în tine, nu faci nimic altceva decât să cauți validare din partea persoanelor din jurul tău. Mai bine spus, neavând încredere în tine și necunoscându-te cu adevărat, începi să-ți conturezi imaginea despre propria ta persoană pe baza a ceea ce ai auzit de la alte persoane, indiferent de care este autenticitatea acelor informații ce ți-au fost transmise. Tocmai de aceea, autocunoașterea este importantă.

Atunci când ajungi să te cunoști cu adevărat, știi exact cine ești, ce îți dorești, dar mai ales, care sunt nevoile și dorințele tale. În acest fel, nu vei mai căuta confirmarea persoanelor din jurul tău și nici nu îți vei mai contura imaginea despre sine pe baza informațiilor oferite de ei. Știm deja că gusturile nu se discută, motiv pentru care, dacă o persoană a ținut să facă un anumit comentariu despre corpul tău, asta nu înseamnă că acela trebuie să devină un adevăr absolut pentru tine și că lucrurile nu pot fi văzute și altfel.

Din acest punct de vedere, una dintre cele mai mari priorități, pe care ar trebui să le ai în vedere, se referă la a te simți bine în propria piele! Aflându-se într-o relație strânsă cu procesul de autocunoaștere, acest concept, de a te simți mulțumit de felul în care arăți, poate fi ușor de obținut cu ajutorul masajului tantric.

Masajul tantric și influența asupra imaginii de sine

Știm că probabil este foarte multă informație de procesat, tocmai de aceea, trebuie să începem cu începutul: masajul tantric te ajută să te descoperi și să te autocunoști. Astfel, îți vei putea cunoaște atât defectele, cât și calitățile, și mai bine spus, te vei conecta cu tot ceea ce însemni tu. Nu vei mai fi înconjurat de ceea ce au spus alte persoane, nu te vei mai simți acaparat de presiunea socială, ci pur și simplu te vei afla față în față cu adevărata ta persoană.

Întorcându-ne la ceea ce am explicat mai sus, atunci când nu ai suficient de multă încredere în tine, apare tendința de a te ”construi” din informațiile pe care le culegi de la oamenii din jurul tău. Astfel, deși nu ești de acord cu ce spun ei și chiar dacă ai putea privi situația din alt punct de vedere, ajungi să crezi că ceea ce spun ei este un adevăr absolut, pentru că nu ai idee din ce altă direcție ai putea afla detalii atât de  prețioase despre tine.

Aspectul este un subiect sensibil pentru marea majoritate a persoanelor din societate, pentru că gusturile și preferințele sunt diferite, iar astfel, multe conflicte stârnesc. Cert este că, atunci când ai încredere în tine, ai libertatea de a alege ce look dorești să îmbrățișezi, cum dorești să te prezinți în societate, fără să te mai simți constrânsă de părerile din jur. Altfel spus, te simți bine în propria piele și ești mulțumită de aspectul tău!

Și acum ajungem și la subiectul care te interesează – acest masaj tantric te ajută să te simți bine în propria piele. Acest masaj tantric te ajută să te descoperi, să te cunoști așa cum nu ai reușit să o faci până acum, iar astfel, imaginea despre sine și despre aspect devine conturată, însă nu pe baza părerilor din exterior, ci pe baza părerilor din interior.

Pe timpul acestui masaj tantric, tot ce va conta va fi modul în care te simți, adică detașat de tot ceea ce înseamnă mediul extern și profund conectat cu interiorul tău. În acest fel, stima de sine va crește considerabil, iar în sfârșit, vei putea spune că te simți bine în propria ta piele.

iTantric este alături de tine!

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button