Masajul tantric și efectele pozitive aduse fizic și emoțional

12/08/2022

Care sunt efectele aduse de acest masaj tantric? Iată mai multe informații!

Masajul tantric și efectele pozitive aduse fizic și emoțional

Masajul tantric este una dintre cele mai recunoscute și apreciate practici, în rândul persoanelor care doresc să se cunoască mai bine și să își descopere energia interioară, latura sexuală, nevoile și dorințele reale, printre multe altele. Acesta a reușit să-și câștige aprecierea, prin intermediul tuturor beneficiilor pe care le aduce atât în plan fizic, cât și în plan emoțional, tuturor persoanelor care se decid să aibă parte de această experiență.

Bineînțeles, trebuie să menționăm că, pentru ca toate aceste rezultate să fie obținute, persoana în cauză trebuie să fie deschisă și să aibă dorința de a se autodescoperi pe deplin. Astfel, aceasta trebuie să lase în urmă orice urmă de prejudecată și să uite preț de câteva secunde toate dorințele și așteptările pe care cei din jur le au asupra ei. În acest sens, cunoașterea și conectarea cu propria persoană devine un pas simplu de atins, care, în cele din urmă, îi va permite să se bucure de toate informațiile pe care le poate descoperi.

Pentru că te-am făcut curios, iată care sunt efectele aduse de acest masaj tantric:

Efectele aduse în plan fizic

1. Destindere musculară

Primul efect în plan fizic adus de acest masaj tantric se referă la destinderea musculară. Deși scopul acestui masaj tantric este cu totul și cu totul altul, tehnicile acestuia vor ajuta orice persoană să se destindă și să se bucure de atingerile conștiente de care are parte în acele clipe. Pe parcursul acestui masaj tantric se utilizează un ulei special de masaj, ulei care are o reală contribuție din punct de vedere al destinderii musculare și al întregului sentiment de relaxare și de liniște care este instalat la nivelul organismului.

2. Relaxare corporală

Acest masaj tantric are o reală contribuție asupra relaxării corporale, și astfel, reprezintă una dintre soluțiile la care fiecare persoană care dorește să aibă parte de o experiență unică poate apela. Prin intermediul tuturor atingerilor implicate în realizarea acestui masaj tantric și a atmosferei care este conturată, întregului organism îi este permis să se relaxeze, și mai mult de atât, relaxarea acestuia este susținută pe tot parcursul acestui masaj.

Efectele aduse în plan emoțional

1. Sentiment de împlinire

În plan emoțional, acest masaj tantric reușește să le confere sentimentul de împlinire tuturor persoanelor care se decid să experimenteze o astfel de trăire unică. Pe timpul acestui masaj tantric, fiecare persoană reușește să stea față în față cu propria vulnerabilitate, cu propriile nevoi și dorințe, și astfel, sentimentul de împlinire personală devine ușor de dobândit. Odată descoperite toate aceste elemente relevante, în cele ce urmează, toate acțiunile pe care persoana în cauză le va face vor viza îndeplinirea nevoilor reale, dincolo de presiunea socială și de așteptările celor din jur, și astfel, este posibilă atingerea celui mai înalt potențial.

2. Reducerea stresului și a anxietății

Un alt lucru bine de știut despre acest masaj tantric se referă la faptul că are o reală contribuție în reducerea stresului și a anxietății. Acest masaj tantric include un cadru deschis, prietenos, armonios, care va ajuta orice persoană să se detașeze de problemele din viața cotidiană și de acele responsabilități pe care trebuie să le ducă până la bun sfârșit. Pe timpul acestui masaj tantric, persoana care ia parte acestei experiențe reușește să se contecteze cu timpul prezent, ”aici și acum”, și astfel, cu toate  resursele interioare de care dispune.

3. Stabilirea conexiunii cu sinele

Nu în ultimul rând, acest masaj tantric contribuie la stabilirea conexiunii cu sinele. Foarte mulți dintre oameni au drept scop cunoașterea pe deplină a sinelui, însă, din păcate, nu toți reușesc să ajungă în acest punct. Masajul tantric este destinat persoanelor care doresc să se descopere, să se cunoască și să formeze o legătură cu propria persoană, fiind acea legătură care le va ajuta în viața de zi cu zi să acționeze în consens cu fericirea lor.

Dacă vrei să descoperi toate aceste efecte pozitive și dacă vrei să trăiești această experiență unică, ține cont că echipa iTantric este alături de tine!

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button