Masajul tantric, o alegere potrivită pentru explorarea masculinității?

04/05/2022

De ce este acest masaj tantric o opțiune pe care trebuie să o iei în considerare? Cum te poate ajuta în explorarea masculinității și de ce este recomandat? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Masajul tantric nu este un masaj erotic, acesta nu este despre sex, este despre călătoria profundă spre dezvoltarea personală, este despre autocunoaștere și despre reîntoarcerea la sine. Specialiștii în masajul tantric se utilizează de energia sexuală pentru a descoperi starea de conștiință superioară.

Masajul Tantric
Masaj Tantric

Tantra reprezintă întâlnirea armonioasă dintre yin și yang, astfel acest lucru îmbinând cele două forme energetice, pentru a te ajuta să te focalizezi să rămâi prezent la atingerile care ți se oferă.

Explorează-ți masculinitatea prin masajul tantric!

iTantric îți oferă posibilitatea, doar printr-un singur masaj, de a experimenta explorarea propriei identități masculine. Prin masajul tantric vei descoperi o nouă dimensiune a senzualității tale în care îți vei îndepărta limitele și barierele pe care le ai, începând de la nivelul percepției și concepției a personalității masculine și formele acesteia de manifestare.

Orice bărbat își dorește să experimenteze anumite senzații sexuale, care în mod normal au o durată deosebit de scurtă, ceea ce face ca masajul tantric să fie alegerea profundă pentru explorarea masculinității lui. O sesiune de masaj accesează planul spiritual într-un mod profund, prin atingeri afectuoase, tandre realizate în cel mai atent mod.

Fiecare atingere se adresează ființei ca un înreg și se bazează pe ridicarea energiei sexuale. Începând de la mângâierea exerioară, care explorează stimulii tactili vei pătrunde ușor, călăuzit spre mângâierea interioară, care îți va răspunde la toate nevoile de împlinire sufletească.

Beneficiile masajului tantric prin explorarea masculinității

Fiecare bărbat își dorește să simtă stări de extaz amoros, iar pentru a-ți explora masculiniatea cu ajutorul masajului tantric ai nevoie doar să îți faci liniște în interiorul ființei și al minții. Acest masaj tantric face conexiunea dintre dimensiunea spirituală a ființei tale pentru ca tu să poți controla puterea voinței energiei sexuale, astfel realizând continența.

Te poți ridica pe culmile extazului plăcerilor rafinate doar cu ajutorul energiei sexuale păstrată în interiorul corpului folosind pe post de combustibil puterea voinței. Explorarea masculinității prin masajul tantric îți aduce nenumărate beneficii, iată câteva dintre acestea:

  • Vei avea posibilitatea să depășești anumite disfuncții sexuale, precum tulburări de ejaculare, impotență sau inhibiția libidoului,
  • Vei avea posibilitatea să descoperi noi fețe ale propriei sexualități și senzualități masculine,
  • Depășirea blocajelor emoționale nu vor mai reprezenta un impediment în viața ta, deoarece vei deveni o ființă mai armonioasă și echilibrată,
  • Vei învăța să nu mai stai ancorat în trecut, iar astfel să fii prezent în momentele frumoase care se petrec „aici și acum”.
  • Vei avea posibilitatea să înveți noi tehnici de creștere a potenței, pentru ca în viața ta amoroasă să experimentezi orgasme multiple, iar întregul tău corp să poată simți trăiri erotice cu o intensitate înaltă, caracterizată doar zonelor organelor genitale,
  • Vei beneficia de dezvoltarea receptivității și a intuiției, control, luciditate, pace și seninătate prin descoperirea fețelor virilității.

Explorarea masculinității prin comuniunea deplină cu sinele interior

Pentru a-ți descoperi masculinitatea trebuie să înveți că viața înseamnă și deschidere în fața plăcerii prin cunoașterea propriului organism. Odată ce ai readus la viață energia sexuală, masculinitatea o vei simți mai profund, iar corpul tău va fi un templu al plăcerii. Din momentul în care reușești să accesezi trăirea conștientă a sexualității vei începe să evoluezi spiritual, astfel să poți ajunge la o comuniune deplină cu sinele interior.

Acest masaj tantric aduce nenumărate avantaje asupra vieții sexuale, amoroase. Bărbații vor avea ocazia să descopere o nouă versiune a lor, lăsând inhibițiile și barierele la o parte, vor beneficia de creșterea performanței, vor învăța cum să îmbunătățească calitatea actului sexual, creșterea încrederii în propria virilitate, chiar și în propriile resurse sexuale, dar nu în ultimul rând, vor dezvolta capacitatea de a deveni multiorgasmici.

iTantric te va ajuta întotdeauna să trăiești în cel mai conștient mod intimitatea, dar și armonia de cuplu. Descoperă arta masajului tantric și experimentează-ți simțurile prin explorarea masculinității!

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button