Masajul tantric și influența pe care o are asupra disfuncțiilor sexuale

14/08/2022

Care este influența pe care acest masaj tantric o are asupra disfuncțiilor sexuale? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Masajul tantric și influența pe care o are asupra disfuncțiilor sexuale

Disfuncțiile sexuale sunt cele mai întâlnite dificultăți din ziua de astăzi. Dincolo de cauzele biologice ale acestei afecțiuni, este bine de știut că în spatele apariției și manifestării ei se pot ascunde o serie de perspective psihologice, a căror descoperire poate contribui la ameliorarea situației în întregime. Bineînțeles, ședințele realizate cu un psihoterapeut sau cu un psiholog te pot ajuta să cunoști motivele psihologice din spatele acestei afecțiuni, dar cu toate acestea, este bine de știut că inclusiv masajul tantric poate aduce o reală contribuție.

Acest masaj tantric este soluția la care fiecare persoană poate apela, în momentul în care dorește să se cunoască mai bine și să se conecteze cu sinele. În sine, acest masaj tantric poate evidenția foarte multe informații din inconștientul fiecărei persoane, informații care pot reflecta însăși cauza apariției și menținerii disfuncției sexuale. Fiecare părere inconștientă despre sine, fiecare experiență care a fost dată uitării și trimisă în partea inconștientă sub forma unor mecanisme de apărare – cu scopul de a nu mai fi atât de prezente sentimentele copleșitoare, sunt doar câteva dintre situațiile care explică legătura dintre această afecțiune și una dintre componentele principale ale psihicului uman.

Acest masaj tantric este soluția potrivită atât pentru a descoperi informații prețioase din inconștient, cât și pentru a reduce fiecare problematică pe care o persoană trebuie să o confrunte. În sine, descoperirea informațiilor și experiențelor aflate în partea inconștientă este o prioritate, pentru că doar prin identificarea acestora se poate remedia întreaga situație. Din acest punct de vedere, iată influența pe care masajul tantric o are asupra disfuncțiilor sexuale: 

1. Descoperirea și integrarea pulsiunilor sexuale

Masajul tantric contribuie la descoperirea și integrarea în plan personal a tuturor pulsiunilor sexuale pe care o persoană le descoperă. Foarte multe dintre persoane ajung să ignore pulsiunile sexuale pe care organismul le transmite.

Din acest motiv, este bine de menționat că aceste pulsiuni și – în sine – latura sexuală face parte din viața fiecărui om, iar integrarea acestora este recomandată. În caz contrar, nesatisfacerea nevoilor personale și a pulsiunilor sexuale poate duce tocmai în ipostaza descrisă mai sus, atunci când disfuncțiile sexuale își fac apariția.

Tocmai de aceea acest masaj tantric este important, pentru că este calea prin intermediul căreia fiecare  persoană poate ajunge să-și descopere latura sexuală, într-un cadru deschis, prietenos, în cadrul căruia poate găsi toate răspunsurile de care are nevoie. Odată descoperită această latură sexuală și odată experimentată, integrarea pulsiunilor sexuale devine mult mai simplă, și astfel, persoana în cauză poate resimți împlinire în plan personal.

2. Acceptarea propriului trup

O altă influență pe care acest masaj tantric o are asupra ameliorării disfuncțiilor sexuale se referă întocmai la acceptarea pe care o aduce în raport cu propriul trup. Nemulțumirea față de propriul aspect poate fi una dintre cauzele care generează apariția acestor disfuncții. Prin intermediul acestui masaj tantric, fiecare persoană poate învăța să-și vadă corpul din altă perspectivă, și în același timp, poate învăța să-l aprecieze mai mult.

De îndată ce apare mulțumirea față de propriul corp, persoanei în cauză îi va fi mult mai ușor să-și permită să se bucure de experiențele personale și, la fel de bine, de pulsiunile sexuale pe care întregul organism i le transmite. În sine, acceptarea propriului trup conduce și la implementarea unei atitudini deschise, cu ajutorul căreia orice persoană își poate permite să experimenteze și să descopere latura sexualității. Din acest punct de vedere, putem înțelege de ce nemulțumirea față de propriul trup poate declanșa un blocaj în această arie: atunci când aspectul nu este satisfăcător în plan personal, apare tendința inconștientă de a crede că ”nu meriți” să te bucuri de experiențele vieții, și astfel, disfuncțiile sexuale apar.

Exact cum am prezentat anterior, este adevărat că acest masaj tantric poate contribui la remedierea disfuncțiilor sexuale, dar în același timp, trebuie menționat că toate rezultatele apărute depind de atitudinea și de deschiderea pe care persoana în cauză o are. Răbdarea, implicarea, interesul și înțelegerea întregului proces sunt doar câțiva dintre factorii relevanți, care pot influența semnificativ rezultatele obținute în cadrul acestui masaj tantric.

Echipa iTantric este alături de tine!

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button