Masajul tantric și influența pe care o are la nivel fizic

07/09/2022

Care este influența pe care acest masaj tantric o are la nivel fizic? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Un lucru bine de știut despre masajul tantric se referă la faptul că acesta nu are o influență considerabilă doar la nivel emoțional, ci și la nivel fizic. Atunci când auzim despre masajul tantric, gândul nostru cu siguranță se duce la o sesiune în care ne putem bucura de relaxare, detașare, dar mai ales, de liniște.

Pe lângă toate aceste elemente de care fiecare dintre noi are nevoie, nu trebuie exclus faptul că acest masaj tantric ajută fiecare persoană  să se exploreze din punct de vedere fizic, să își însușească propria vulnerabilitate, defectele și calitățile. Mai simplu de atât spus, masajul tantric ajută orice persoană să ajungă să se accepte și să se iubească exact așa cum este – începând chiar să vadă mai multe părți pozitive asupra corpului, pe care, poate, le-a neglijat o lungă perioadă de timp.

Nemulțumirea față de propriul aspect – de unde apare?

Masajul tantric este potrivit persoanelor care nu sunt mulțumite de propriul lor aspect. Nemulțumirea pe care o resimțim față de propriul trup poate avea la bază fie anumite percepții prestabilite, fie chiar anumite păreri pe care le-am primit din mediul extern. Pentru a înțelege mai bine proveniența acestor nemulțumiri, este bine să menționăm încă de la bun început faptul că, atunci când nu arătăm și nu îndeplinim standardele pe care le-am atribuit propriului nostru corp, chiar dacă sunt mai puțin realiste, ajungem să ne desconsiderăm aspectul și chiar și pe noi înșine întru totul.

Întregul proces care a fost descris poate avea legătură și cu acele păreri pe care le-am primit din mediul extern: fie că acestea nu erau realiste, pentru că au fost vehiculate frecvent în preajma noastră, am ajuns să ni le însușim. Astfel, atunci când ne privim în oglindă, în propria noastră vulnerabilitate, nu ne mai vedem așa cum suntem de fapt, nu mai vedem acele aspecte pe care le-am putea aprecia, ci ne vedem doar din perspectiva tuturor lucrurilor pe care le-am auzit în timp, chiar dacă acestea nu sunt neapărat reale sau universal valabile.

Influența masajului tantric la nivel fizic

Un lucru bine de știut despre acest masaj tantric se referă la faptul că are o reală contribuție din punct de vedere fizic. Acum că am punctat și că am discutat despre proveniența nemulțumirilor din punct de vedere fizic, pe care o persoană le poate manifesta, este un moment bun să discutăm despre felul în care acest masaj tantric poate ajuta orice persoană să se aprecieze mai mult și să dobândească cu totul și cu totul alte perspective față de imaginea de sine și față de propriul corp.

În timpul acestui masaj tantric, fiecare persoană poate ajunge să stea față în față cu propria ei vulnerabilitate. Starea de vulnerabilitate pe care o persoană o poate atinge pe parcursul unei astfel de sesiuni este și cea care-i permite participantului să se conecteze cu tot ceea ce înseamnă sinele lui. Astfel, în timpul acestui masaj tantric, o persoană nu mai este conectată întru totul doar cu ceea ce a auzit despre propria imagine de-a lungul timpului și cu acele prejudecăți pe care le-a insușit, ci ajunge să se conecteze cu ceea ce crede cu adevărat despre trupul său.

Mai mult de atât, tehnicile acestui masaj tantric și toate efectele pozitive care sunt aduse sunt principalul motiv care pot determina o persoană să aibă mai multă grijă de corpul ei și care o pot determina să ajungă să se aprecieze mai mult. În timpul acestui masaj tantric, foarte multe stări pozitive și trăiri sunt experimentate, astfel, odată resimțite, îți oferă impulsul de care ai nevoie pentru a te întoarce la acestea cu fiecare ocazie. Mai bine spus, acest masaj tantric îți permite să simți preț de câteva minute ce înseamnă să te iubești, să te apreciezi, ce înseamnă să te vezi dincolo de perspectivele și prejudecățile sociale – îți permite preț de câteva secunde să te simți exact așa cum îți dorești, sentiment de care nu vei dori să te îndepărtezi prea curând.

Și iată așa… începe un nou capitol al vieții tale: acela în care te accepți și acela în care imaginea și aspectul tău devin principalul motiv pentru care te apreciezi.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button