Masajul tantric și influența pozitivă asupra relației de cuplu

07/10/2022

Care este influența pe care acest masaj tantric o are asupra relației de cuplu? De ce este o alegere potrivită pentru ambii parteneri și ce este bine de știut? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Orice persoană și cu atât mai mult, orice relație de cuplu, ajunge la un moment dat să aibă anumite probleme, tocmai pentru că ni se întâmplă să ne îndepărtăm de noi, ori de partener. Avem nevoie constant să ne redescoperim și pentru a putea funcționa cât mai bine, este necesar să ne cunoaștem și părțile noastre mai complexe sau cele spre care nu ne îndreptăm atenția, de regulă, în mare măsură.

  Acest masaj tantric este cel care îmbină cunoașterea propriei persoane și a lumii interioare,  conectarea puternică la aceasta, dar și la ce te înconjoară, inclusiv formarea unei legături mai puternice cu partenerul de cuplu. Călătoria este indicat să înceapă separat pentru cei doi parteneri, pentru a se bucura de experiența de explorare a identității proprii, feminine și masculine, iar mai apoi poate continua împreună  pentru a cunoaște alte căi de evoluție și pentru a împărtăși cunoștințele despre universul magic al tantrismului.

   Maseuzele și maseurii sunt prezenți inclusiv pentru a vă introduce în această lume specială, pentru a vă explica valorile și principiile erotismului tantric, modurile prin care se poate experimenta o intimitate profundă prin atingeri conștiente. Fiind ca o completare a unor tipuri de terapie, această experiență oferă și posibilitatea de a vă deschide în fața maseuzelor și a maseurilor, împărtășind aspecte referitoare la relația de cuplu, la elementele cu care vreți să lucrați pentru a aduce îmbunătățiri, pe care doriți să le aprofundați și posibilele dificultăți pe care vă doriți să le depășiți.

    În funcție de nevoia fiecăruia și de așteptările pe care le are în ceea ce privește rezultatele, mesajul tantric poate fi dus în zona unei tehnici de relaxare foarte profundă, ajutând la descoperirea felului în care poate fi trezită plăcerea senzuală și cum poate aceasta să crească atracția erotică și dragostea față de partener.

    Prin tantrism este adus un echilibru minte, trup și suflet și o cunoaștere a energiei vitale și sexuale, fiind utile atât la nivel individual, pentru descoperirea de sine, cât și în cuplu, pentru crearea  unei conexiuni profunde cu partenerul.

    Este într-adevăr utilă o conectare puternică față de propria persoană și față de partener? Cu siguranță, da, deoarece dacă nu ești în contact cu tine însuți, nu poți ajunge la împlinire deplină în relație, tocmai pentru că intimitatea pe care ți-o dorești nu poate fi obținută. Astfel, pentru a te bucura de experiențe erotice cu adevărat satisfăcătoare, trebuie să existe o capacitate de centrare pe propria persoană. Universul interior al partenerului nu poate fi descoperit cu ușurință, atâta timp cât există în ființa proprie bariere, blocaje, zone neexplorate, un bagaj emoțional plin de elemente negative, stagnant, neconștientizat.

    Acest masaj tantric pleacă de la atingerea conștientă, tocmai pentru a fi exersată această stare, iar prin pura prezență și prin conectarea completă depășește nivelul mental și duce la comunicarea inimilor.

    Îmbunătățirea relației de cuplu este considerabilă după utilizarea acestor metode care elimină orice tensiuni, gânduri și frici. Schimbarea provine din conștientizarea faptului că noi suntem singurii responsabili pentru trăirile noastre, căci noi permitem lucrurilor să ne afecteze și poate chiar să ne controleze. Iar odată ce înțelegem acest lucru, realizăm că este necesar să ne oprim din a-l mai învinovăți pe celălalt, de a-l face responsabil pentru neîmplinirile, eșecurile și dezamăgirile noastre.

    Intimitatea implică un întreg proces de cunoaștere, de conștientizare a gândurilor, concepțiilor, proceselor, mecanismelor care ne mișcă și manipulează, fiind un proiect la care lucrăm cu noi înșine, alegând să fim vulnerabili și să ne relaxăm.

   Acest masaj tantric este potrivit persoanelor care vor o schimbare, care sunt pregătite să îmbrățișeze ce li se întâmplă, emoțiile și tot ceea ce simt, fiind într-o stare de acceptare.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button