Masajul tantric şi sentimentul de recunoştinţă dobândit

14/07/2022

Cum te ajută acest masaj tantric să te bucuri de sentimentul de recunoștință? Care sunt viziunile pe care vei reuși să le îmbrățișezi cu ajutorul acestuia și ce este bine de știut? Iată mai multe informații!

Masajul tantric şi sentimentul de recunoştinţă dobândit

Masajul tantric a reușit să-și câștige popularitatea prin intermediul tuturor efectelor pozitive pe care le aduce în viața oamenilor care se alătură acestei călătorii. Unul dintre cele mai mari efecte, despre care urmează să discutăm în articolul de astăzi, se referă la cunoașterea și îmbrățișarea sentimentului de recunoștință! În sine, sentimentul de recunoștință te ajută să te apreciezi mai mult, iar acest lucru va fi ușor de sesizat în atitudinea și comportamentul pe care le vei adopta ulterior.

Atunci când te apreciezi, atenția este îndreptată mult mai mult asupra nevoilor și dorințelor tale, și astfel, te vei afla mult mai aproape de sentimentul de fericire și de împlinire. Tocmai de aceea acest masaj tantric este atât de recomandat, pentru că face posibilă apariția sentimentului de recunoștință prin intermediul tuturor tehnicilor pe care le propune. Un lucru bine de știut este că acest sentiment de recunoștință va apărea asupra mai mult aspecte din viața ta. Iată care sunt acestea:

1. Recunoașterea față de propria persoană

În primul rând, sentimentul de recunoștință va apărea față de propria persoană. În viața cotidiană, evenimentele pe care le experimentăm sunt trăite în ritm alert, și mai mult de atât, timpul pe care îi ai la dispoziție este orientat diferitelor sarcini pe care trebuie să le duci până la bun sfârșit.

Astfel, atenția pe care o acorzi față de sine este destul de redusă. Odată ce experimentezi acest masaj tantric, reușești să construiești o legătură strânsă cu sinele, și astfel, aprecierea față de propria persoană nu va înceta să-și facă simțită apariția. Odată ce ajungi să te cunoști, îți va fi mult mai ușor să-ți observi calitățile și efectele pe care le-ai depus în de-a lungul timpului, care, anterior, erau raportate doar asupra acelor task-uri pe care le îndeplineai.

Altfel spus, vei ajunge să îți vezi eforturile, vei ajunge să le apreciezi, dincolo de rezultatul final de care vei avea parte. În acest mod, atitudinea pe care o ai față de sine se va schimba, ajungând să fie una optimă, de care fiecare persoană merită să se bucure. 

2. Recunoașterea față de propriul corp

Odată cu experiența acestui masaj tantric, vei dezvolta un sentiment de recunoștință față de propriul corp. Diferitele imperfecțiuni pe care le observi și pe care încerci să le accepți te pot îndepărta de acest sentiment de recunoștință și de apreciere al propriului corp. O consecință a acestui lucru este faptul că, în societate, ai tendința de a te ascunde și de a încerca să te faci cât mai puțin văzut. Adevărul este că nu există niciun corp care să poată fi considerat perfect, și mai mult de atât, atunci când vine vorba despre propriul corp, atitudinea exigentă tinde să-și facă simțită apariția. Acest masaj tantric te ajută să-ți apreciezi propriul trup, dincolo de micile defecte pe care le observi la tine, pentru că, odată ce te alături acestei călătorii, inclusiv micile imperfecțiuni vor începe să devină apreciate și astfel, îți va fi mult mai ușor să le integrezi în viața de zi cu zi. În acest fel, te vei putea bucura de mult mai multă încredere față de sine.

3. Recunoașterea față de dorințele și nevoile personale

Nu în ultimul rând, acest masaj tantric te ajută să devii recunoscător dorințelor și nevoilor. Presiunea socială și așteptările pe care persoanele din jur le au asupra ta influențează puternic deciziile și acțiunile pe care le implementezi. Astfel, propriile dorințe și nevoi ajung să fie excluse, pentru că nu se află în consens cu ceea ce i-ar face pe cei din jurul tău fericiți și împliniți. Acest masaj tantric te ajută să-ți cunoști în adevăratul sens al cuvântului nevoile și dorințele, și astfel, ai un nou punct de reper față de acțiunile pe care urmează să le adoptezi. Cunoscându-te, va apărea dorința de a te face să te simți împlinit și de a-ți contura propria fericire, și astfel, deciziile pe care le vei lua ulterior te vor ajuta să-ți atingi obiectivele personale, fără a te mai raporta dorințelor celorlalți.

Dacă vrei să cunoști toate aceste trăiri și dacă vrei să te bucuri de experiența autentică a acestui masaj tantric, echipa iTantric te așteaptă cu drag!

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button