Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a-ți oferi o călătorie tactilă de explorare a universului lăuntric prin erotism și atingere conștientă, de-a lungul căreia te vei descoperi, de fapt, pe tine.

Masajul erotic iTantric

Prin experiența unică, mereu proaspătă și surprinzătoare a masajului erotic iTantric, vei ajunge să cunoști bogăția senzorială, rafinat-spirituală și luxurianta înțelepciune a tradiției tantrice, care constituie sursa de inspirație și fundamentul modului de viață pe care îl împărtășim.

Principiile și practicile tantrismului – printre care se numără și masajul tantric– sunt profund transformatoare și oferă răspunsuri nevoilor esențiale de regăsire, regenerare și recentrare în plan afectiv, erotic și spiritual.

Beneficiile masajului tantric

Într-un oraș aglomerat, cu oameni stresați, înstrăinați de ei înșiși din cauza agendelor mult prea încărcate și a stilului frenetic al vieții moderne, salonul nostru este un loc al LINIȘTII, în care ritmurile și prioritățile se inversează.

  • Armonie 100% 100%
  • Recunoaștere 100% 100%
  • Valoare 100% 100%
  • Generozitate 100% 100%
  • Frumusețe 100% 100%
  • Iubire 100% 100%

De ce să vizitezi salonul iTantric?

Te deconectezi

La salonul nostru, timpul se oprește în loc, masajul oprește dimensiunea spațio-temporală obișnuită și te instalează într-un spațiu magic, în prezentul continuu, infinit și plin de pace, după care toți tânjim.

Te deschizi afectiv

Singura ta preocupare va fi să începi să te deschizi gradat, să înveți să lași la intrare orice așteptare, presiune, sau preocupare și să primești energia benefică și vindecătoare ce curge prin ființa maseuzei și/sau a maseurului.

Te descoperi

Descoperi cine ești cu adevărat ca ființă profundă, dincolo de măștile pe care și le-ai construit. Vei deveni capabil să trăiești în mod conștient erotismul, ca poartă de acces la dimensiunea spirituală a existenței.

Te realaxezi

Te abandonezi atingerii conștiente a maseuzei/maseurului, relaxându-ți corpul pe deplin, simțind cum fiecare parte a sa inspiră și respiră bucurie și relaxare.

Controlezi energia

Înveți cum poți trezi și controla în mod armonios energia sexuală, dar și cum să reușești să fructifici imensul potențial creator pe care îl deții.

Trăiești prezentul

Intri în contact cu erotismul propriul tău trup. Descoperi lumea simțurilor, fără teamă, prejudecăți sau obstacole și trăiești clipa prezentă.

Call Now Button