Principalele diferențe dintre masajul tantric și cel erotic

04/06/2022

Principalele diferențe dintre masajul tantric și cel erotic

Care este diferența dintre acest masaj tantric și cel erotic? La ce se referă fiecare și ce este bine de știut? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Masajul erotic sau masajul tantric? Care este opțiunea ta? Nu multe persoane știu că aceste două tipuri de masaj sunt foarte diferite și nu au aproape nimic în comun. Din cauza ideilor preconcepute există foarte multe prejudecăți, iar în ceea ce urmează, am decis să îți prezentăm care sunt diferențele dintre masajul tantric și cel erotic.

Ce este masajul tantric?

Masajul tantric nu este un masaj erotic, acesta nu este despre sex, ci este o călătorie spre autocunoaștere și dezvoltare personală, este o călătorie unică spre reîntoarcerea la sine, la propriul eu. Masajul tantric se folosește de energia sexuală în scopul descoperirii stării de conștiință superioară. Tantra este reprezentată de întâlnirea armonioasă și echilibrul dintre yin și yang, combinarea celor două forme energetice cu scopul de a te ajuta să rămâi conștient de atingerile care ți se oferă.

Iată care sunt beneficiile masajului tantric:

  • Dezvoltarea receptivității și a controlului, a intuiției, a păcii și a seninătății prin descoperirea forțelor virilității,
  • Vei avea posibilitatea de a depăși tulburările de ejaculare, disfuncțiile sexuale și inhibiția libidoului,
  • Vei putea să descoperi noi tehnici de creștere a potenței, iar în acest fel, în viața ta amoroasă să experimentezi multiple orgasme. Masajul tantric îi oferă corpului posibilitatea de a simți trăiri erotice de o intensitate înaltă, până în acel moment caracterizată doar organelor genitale.
  • Vei putea depăși blocajele emoționale într-un mod mult mai ușor, iar astfel nu vor mai reprezenta un impediment în viața ta.

Ce este masajul erotic?

Masajul erotic este acel tip de masaj care te poartă în jocuri picante și erotice. O mulțime de femei aleg să ofere un astfel de masaj cu scopul creării unei atmosfere ideale pentru o legătură intimă armonioasă. De cele mai multe ori, acest masaj pare simplu, dar se demonstrează că masajul senzual reprezintă o artă pe care nu fiecare persoană o stăpânește. Masajul erotic este definit de senzualitate și delicatețe care are rolul de a stimula zonele erogene din locurile cele mai ascunse și pielea. Acest masaj facilitează relațiile sexuale pentru că ideea care stă la baza acestuia este plăcerea oferită prin atingere.

Iată care sunt beneficiile masajului erotic:

  • Este o modalitate uimitoare de a explora intimitatea cu o altă persoană,
  • Ameliorează stresul, pentru că masajul erotic, prin masarea ușoară și delicată a mușchilor eliberează tensiunea și stresul.
  • Aduce sentimente euforice, pentru că masajul are capacitatea de a elibera sentimentul de euforie, plăcere generală și gândire pozitivă.
  • Îmbunătățește performanțele sexuale, pentru că masajul are capacitatea de a te face să te simți prezent în timpul sexului.
  • Îmbunătățește relația de cuplu, pentru că masajul aduce energia pozitivă, iar relațiile sociale vor avea doar de câștigat.
  • Îmbunătățește sănătatea generală, iar lista poate continua.

Care sunt principalele diferențe dintre masajul tantric și cel erotic?

Masajul tantric nu este despre relațiile intime, așa cum majoritatea ideilor preconcepute o cred, în timp ce masajul erotic cochetează cu plăcerile și sexualitatea de această natură.

Masajul tantric este cu mult mai intens decât cel erotic pentru că prin utilizarea tehnicilor de atingere se încearcă prelungirea momentului pentru a te bucura de obținerea orgasmului prin implozie.

Masajul tantric se bazează pe relaxarea totală a organismului, în timp ce unul dintre parteneri participă în mod activ, iar celelalt se va bucura de beneficiile acestuia. În cadrul masajului erotic este vorba despre participarea ambilor parteneri, iar intensitatea nu este atât de mare pentru organism.

iTantric este locul ideal în care să descoperi ce reprezintă atingerea conștientă pentru corpul tău. Pornește în călătoria spre descoperirea propriului sine prin cele mai bune metode ale senzualității și sexualității cu ajutorul profesioniștilor noștri.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button