Despre iTantric

Home » Despre iTantric

Despre iTantric trebuie să știi că aduce un concept nou în peisajul saloanelor de masaj erotic din București. Acesta propune experiențe de aprofundare a senzualității și sexualității, printr-o incursiune atent ghidată în universul lăuntric al ființei, în acord cu principiile tantrice. Situat într-o zonă centrală și accesibilă a orașului (Calea Victoriei 100), salonul este dedicat femeilor, bărbaților, dar și cuplurilor. Am început activitatea în mai 2013 ca salon de masaj erotic pentru bărbați, iar din februarie 2015 am cunoscut o perioadă de înnoire și înflorire.

Atunci am decis să diversificăm oferta prin serviciile de masaj erotic pentru femei, sesiuni individuale de consiliere și activități de promovare a masajului tantric ca practică cu valențe terapeutice, într-o abordare holistică. Aceasta își merită aprecierea atât în rândul publicului larg, cât și al practicienilor din domeniul sănătății, al dezvoltării personale și spirituale, și al terapiilor alternative.

Bine ai venit în spațiul tantra!

Ce trebuie să știi despre iTantric? Că dispunem de spații generoase decorate simplu, cu gust. Stilul de amenajare delicat și intim facilitează relaxarea, interiorizarea și atingerea stării de liniște. În această atmosferă, oaspeții noștri sunt purtați către un loc unde intră în legătură cu interiorul lor, ca să poată înțelege ce se întâmplă cu adevărat în acest moment, aici și acum. Transformarea începe tocmai prin acest proces de conștientizare de sine și auto-acceptare.

Uleiurile naturale (de nucă de cocos, în general) care hidratează și hrănesc în profunzime pielea, fundalul muzical discret și aroma-terapia creează atmosfera perfectă pentru o experiență unică, în compania maseuzelor și a maseurilor noștri. Avem capacitatea de a găzdui simultan 2, 3 sau 4 ședințe de masaj individual sau de cuplu, pe baza unei programări prealabile. Masajele iTantric sunt, de asemenea, o idee originală de cadou.

Ai posibilitatea de a face duș înainte de sesiunea de masaj. Acesta nu este recomandat în următoarele 2 ore de la încheierea sesiunii, pentru a lăsa timp întregii tale ființe să „asimilezeˮ în profunzime experiența, iar pielea să se bucure de efectul hrănitor al uleiului.

Despre erotismul tantric

Despre iTantric trebuie să știi următoarele: sesiunile noastre de masaj sunt special concepute pentru bărbați, femei sau cupluri. Ele sunt efectuate de maseuze sau maseuri profesioniști.

Salonul nostru deschide o ușă spre un tărâm adesea necunoscut, foarte puțin explorat sau greșit înțeles: erotismul tantric ca formă de împlinire spirituală, prin descoperirea dimensiunii sacre a sexualității feminine și masculine. Vino pe la noi pentru a avea parte de un masaj corporal integral (full body massage) realizat cu profundă afecțiune, empatie și capacitate de armonizare energetică a ființei.

Terapia tantrică aduce numeroase efecte benefice și curative în toate aspectele vieții. Datorită potențialului de vindecare, poate fi asociat, de asemenea, ca element complementar în diverse proceduri terapeutice (spirituale, psihologice, sexuale etc.), fără a se substitui însă unui proces psihoterapeutic și/sau medical. Este o experiență completă și împlinitoare în sine.

About our Massage Parlour | iTantric Bucharest

Înainte de a te bucura de o sesiune de masaj tantric

Înainte de a te bucura de o sesiune de masaj tantric, te invităm să ne comunici dacă ai preferințe sau alergii la anumite tipuri de ulei, arome sau esențe. Astfel, vei părăsi salonul nostru cu o stare de bine și vei evita potențialele situații neplăcute. Este important să știi că masajul tantric trebuie evitat dacă suferi de anumite boli de piele sau dacă ești la menstruație (în cazul femeilor). Dacă ai întrebări suplimentare referitoare la salonul nostru sau la masajul propriu zis, nu ezita să ne contactezi.

Adresă

Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

Tel: +40736.368.221

Program

Luni – Vineri 12pm-12am
Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

Ne găsești și pe:

Salon de masaj tantric în București
Call Now Button