iTeaTalk: despre tantrism

Home » iTeaTalk: despre tantrism

Sute de oaspeți au trecut de-a lungul timpului pragul salonului nostru. În urma experienței dobândite, ne-am dat seama cât de benefică este crearea unui spațiu conversațional. Vorbim practic despre o „încăpere a cuvintelorˮ, în care clienții noștri pot învăța mai multe despre tantrism, prin împărtășirea trăirilor, nedumeririlor sau revelațiilor din timpul sesiunii de masaj.

În fața unei cești de ceai, într-o atmosferă destinsă și intimă, învăluiți de arome naturale exotice, înainte sau după sesiunea de masaj sau independent de aceasta, explorăm împreună cu cei ce doresc, universul atât de complex al sexualității masculine și feminine, introducându-i în principiile și valorile tantrismului.

Experiențele tantrice și energia erotică

Cei mai mulți dintre noi nu am beneficiat de o educație adecvată cu privire la puterea energiei erotice. De aceea, nu suntem conștienți de avantajele incredibile de care putem avea parte dacă o folosim în mod conștient. Bărbați și femei deopotrivă, simțim că ceva lipsește în viața noastră.

Trăim o stare de neîmplinire generală sau într-un anumit domeniu particular al vieții noastre și căutăm explicații și soluții, apelând la diverse forme de terapie, practici spirituale sau tehnici și metode de vindecare.

Într-o fază sau alta a procesului nostru de evoluție, ne dăm seama că am neglijat sau ignorat total trăirea profundă și în mod responsabil a senzualității și a sexualității. Aceasta este esențială pentru o viață cu adevărat împlinită și fericită.

În societatea modernă, sexualitatea:

 • fie este sacrificată pe altarul puritanismului și a unei spiritualități ce condamnă trupul
 • fieeste pervertită, vulgarizată sau deturnată de la rolul și menirea autentică

Prin tradiție, educație, cultură, am interiorizat o imagine deformată despre sex și trăirea sexualității. Încă mai suntem tributari ideii că spiritul și trupul sunt separate. Am dezvoltat în noi sentimente de vinovăție și rușine, ce ne-au îndepărtat de energia orgasmatică, de forța noastră vitală.

Asistăm la derapaje precum exacerbarea individualismului, distorsionări în construirea identității de gen, răspândirea unei culturi „unisexˮ în care contururile masculinității și ale feminității se diluează, sacrificate în favoarea eficienței, pragmatismului, materialismului.

Pe de altă parte, în epoca noastră a luat amploare industria produselor erotice și pornografice (filme erotice, chat erotic, sex-shopuri etc) și farmaceutică pentru a preveni sau vindeca disfuncții sexuale (medicamente pentru potență, stimulente de diverse tipuri etc).

Acum, sexualitatea este lipsită de frumusețe, sacralitate, putere sau intimitate. Ea este tratată dintr-o perspectivă aproape exclusiv bio-chimică. Societățile occidentale au trecut în ultimele decenii de la o viziune puritană, reprimată și închistată asupra sexualității la o abordare materialistă, laxă și permisivă.

Ea este deschisă exceselor care însă nu oferă răspunsul la nevoile profunde de împlinire ale bărbaților și femeilor, nu umplu vidul pe care-l resimt mulți dintre contemporanii noștri. Prin tantrism, învățăm să trăim conștient, în prezentul continuu.

Vindecarea bolilor contemporane prin tantrism

Deloc întâmplător, tantra a devenit foarte cunoscută în ultimele decenii pentru că există o nevoie acută de a ne vindeca de aceste boli contemporane. Se pare că astăzi, în Occident, tantrismul satisface două mari nevoi:

 • De a repune omul modern pe o cale spirituală, care depășește dihotomiile, scindările și compartimentările ce au declanșat acuta criză actuală a valorilor, a masculinității și feminității
 • De a crea o cultură a erosului împlinitor, văzut ca un instrument eficient de transformare și evoluție spirituală.

Sexualitatea, din perspectiva spirituală a filosofiei tantra,, cuprinde integrarea conștientă, permanentă și perfect lucidă a interacțiunii cu realitatea prin intermediul trăirilor senzoriale. Ea depășește cu mult locul ce i s-a atribuit în concepția occidentală curentă, limitată la plăcere, efuziuni sentimentale, procreare și dominarea celuilalt.

Credem că tantrismul corespunde exact nevoilor, capacităților și aspirațiilor omului contemporan, tocmai pentru că acesta suferă de o maladie cronică:

 • Lipsa iubirii
 • Alienarea de propria Ființă
 • Transferul puterii autentice ce izvorăște din ființa interioară în exterior

Omul contemporan a început să-și amintească Adevărul despre el însuși, și anume că este co-creatorul realităţii și că poate exercita acest rol în mod conștient, ca un protagonist.

Conceptul de tantra depășește sistemul de gândire occidental, fondat pe separarea între trup și suflet, pe ideea de sacrificiu, culpabilitate și suferință și operează cu conceptul de continuum, de rețea atotcuprinzătoare a Realității ca Întreg. A dezvoltat tehnici de trezire a conștiinței întemeiate pe conștientizarea, acceptarea și integrarea neîncetată, firească și profundă a totalității senzațiilor trăite, a percepțiilor senzoriale, a gândurilor și emoțiilor.

Originile tantrismului

La origini, tantrismul, se afirmă în Orientul îndepărtat, într-un mediu dominat de viziunea rigidă, masculină „războinicăˮ, patriarhală despre lume, societate, roluri și ierarhie. Ra introduce elementul inovator al Puterii feminine, forța care aduce în manifestare ceea ce există latent, în planul transcendent, prin conștiința încarnată de principiul masculin.

În acest fel, noi putem conștientiza Unitatea existenței și firele țesăturii care unifică fiecare ființă și fiecare lucru cu Sursa din care provine, iar această uniune este simbolizată de contopirea extatică dintre Shiva (Supremul Masculin) și Shakti (Supremul Feminin).

Cei mai mulți dintre noi căutăm în exterior fericirea tocmai pentru că am fost condiționați să vedem existența în cheia separării și a dualismului. Chiar pentru mulți dintre cei care au convingeri și crezuri religioase, Dumnezeu însuși este un Altul (exterior), iar noțiunile de Univers, Creator, energie cosmică, lumea de dincolo, a nevăzutelor, rămân cumva abstracte, lipsite de ancorare în viața de zi cu zi.

În conceptul tantra, calea este una eminamente practică: pornește tocmai din punctul în care recunoaștem că nu există vreo diferență fundamentală între noi și ceilalți și începem să trăim raportându-ne la oricine și orice vine în viața noastră nu ca fiind separat, îndepărtat, de neatins, străin, ci ca fiind un aspect, o nuanță din noi înșine, parte dintr-o rețea infinită de conexiuni și întrepătrunderi care se generează reciproc.

Experiența prin masajul tantric deschide un fel de poartă prin care magicul dă năvală în prezent, în cotidian și în timpul ei. Ne lepădăm odată cu hainele de toate celelalte straturi care înăbușă ființa. Treptat, ajungem să simțim viața în imensa ei putere și intensitate fără filtre și reprezentări și avem o străfulgerare a cine suntem cu adevărat.

Misiunea tantra

Misiunea tantra este aceea de a redefini, rafina, aprofunda, integra spiritualitatea și sexualitatea într-un proces de evoluție și transformare pentru femei și bărbați. În acest proces, un rol esențial îl joacă reconfigurarea concepțiilor despre masculin și feminin și a relației dintre ele.

Prin secțiunea iTeaTalk, poți înțelege cum să aplici învățăturile tantrice în viața ta și în relația de cuplu. De aceea, ești invitat să participi cu partenerul/a. Vei afla secretele controlului asupra energiei sexuale, modalități de împrospătare a relației tale de iubire și vei descoperi beneficiile excepționale ale unei integrări armonioase și sănătoase a sexualității în viața ta.

Într-un cadru intim și deschis vom putea aborda teme precum:

 • Avantajele practicii tantrice
 • Erotismul – o cale de a atinge starea de conștiență
 • Legea rezonanței
 • Tehnici de amplificare a potenței și a virilității
 • Tehnici de transmutare și sublimare a energiei sexuale
 • Avantajele orgasmului fără ejaculare
 • Cum să trăim stări de orgasm în întregul corp și orgasme multiple
 • Cum se creează intimitatea în mod conștient
 • Traumele și disfuncțiile sexuale nu sunt destin implacabil
 • Feminitatea dincolo de tabuuri și prejudecăți
 • Cum să-ți redefinești identitatea și să te descoperi pe tine însuți

Maseurii și maseuzele noastre oferă consiliere personalizată și abordează diverse aspecte cu care te confrunți. Vei fi îndrumat prin meditații asistate, tehnici de respirație, tehnici de focalizare a atenției, modalități de polarizare în cuplu etc. O astfel de discuție are rolul de a te pregăti pentru masajul care va urma sau interveni după sesiune, ca o fază de conștientizare și sedimentare a revelațiilor avute.

Descoperă esența experienței tantrice împreună cu noi… visează iTantric!

Durata sesiunii: 1h

Fă o rezervare

  Nume și Prenume (obligatoriu)

  Serviciul dorit (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Comentarii/Cerereri speciale

  Data (obligatoriu)

  Ora de începere (obligatoriu)

  Ora de încheiere (obligatoriu)

  Prin completarea acestui form ești de acord să-ți stocăm datele în baza noastră de date. Pentru mai multe informații citește Politica de confidențialitate. Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. De aceea punem accent pe siguranța sistemelor noastre și nu vom divulga datele tale către terțe părți, care intenționează să le folosească în scopuri comerciale sau de marketing.

  Adresă

  Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

  +40736.368.221

  Program

  Luni – Vineri 12pm-12am
  Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

  Suntem și pe

  Salon de masaj tantric în București
  Call Now Button