Salon de masaj pentru bărbați

Home » Salon de masaj pentru bărbați

Salonul iTantric este printre puținele din țară care oferă masaj pentru bărbați ca experiență de explorare a propriei identități masculine, a reprezentărilor pe care le au despre sexualitate, formele ei de manifestare și psihologia masculină, în general. Masajul este realizat topless sau nud, body-to-body, de maseuze profesioniste care au studiat și practică cu succes tehnicile tantrice.

Dacă este prima dată când ne vizitezi, îți recomandăm să începi cu o sesiune de iTeaTalk, care te va pregăti pentru masajul propriu-zis și îți va furniza toate elementele necesare astfel încât să fii pe deplin satisfăcut. 

În viziunea tantrică, întreaga realitate este rezultatul evoluției permanente a echilibrului între energia masculină, yang, și cea feminină, yin. Este materializarea uniunii extatice dintre Shiva, principiul masculin suprem, și Shakti, principiul feminin suprem. Orice element al creației, inclusiv trupurile noastre, poartă până la nivel celular, amprenta acestei polarizări.

Jocul permanent al celor două energii complementare determină starea de armonie din ființa noastră și din Univers. Inclusiv tradiția psihologică occidentală recunoaște, odată cu Jung, faptul că în sufletul unui bărbat există și o componentă feminină (Anima), iar în sufletul feminin, există și o componentă masculină (Animus). Prin sesiunile de masaj pentru bărbați, oaspeții noștri au ocazia să devină conștienți de aceste mecanisme complexe, și pot pătrunde în zone mai puțin cunoscute sau conștientizate ale ființei lor.

Unul dintre efectele surprinzătoare a terapiei de masaj pentru bărbați este contactul cu latura lor feminină precum și cu o viziune mai largă despre propria sexualitate și ce pot obține cu ajutorul ei.

Beneficiile sesiunilor de masaj pentru bărbați

Sesiunile de masaj pentru bărbați includ:

 • Elemente de relaxare profundă
 • Procedee de trezire, dinamizare și canalizare a energiei sexuale
 • Armonizarea centrilor energetici
 • Stare meditativă de recunoștință

Sesiunile de masaj pentru bărbați sunt foarte benefice. Ele accesează planul spiritual în mod profund, prin atingeri tandre, afectuoase, realizate cu atenție. Se adresează ființei ca întreg și se focalizează pe ridicarea energiei sexuale. De la mângâierea exterioară, ce exploatează cu măiestrie stimulii tactili, vei fi călăuzit spre mângâierea interioară, ce răspunde nevoii de împlinire sufletească.

Prin masajul body-to-body, maseuza își folosește cu îndemânare și rafinament trupul astfel încât ești învăluit de energia senzuală feminină. Ea te va ajuta să elimini toate gândurile, preocupările și tensiunile pentru a deveni una cu trupul tău, extrem de sensibil și receptiv la trăirile din momentul prezent.

Prin sesiunole de masaj pentru bărbați se descoperă o nouă dimensiune a senzualității, în care se topesc o serie de limite și bariere, în primul rând la nivelul percepției și concepției despre sexualitatea masculină și formele ei de manifestare. Cultura occidentală este prea puțin familiarizată cu practica continenței sexuale și avantajele ei. De aceea, iTantric introduce această noutate esențială, ce-l deosebește de alte masaje erotice.

Secole la rând, educația băieților a fost marcată de o viziune de tip macho. Vorbim despre o percepție dezechilibrată, despre puterea masculină „războinicăˮ, orientată spre exterior, ce nu lăsa spațiu sensibilității, empatiei, exprimării sentimentelor și orientării către realizarea spirituală. Acestea au fost considerate atributele feminității, prin urmare latura feminină a fost ignorată sau reprimată.

Majoritatea bărbaților simt că nu sunt compleți, dar încearcă să umple acest gol prin relații orientate spre satisfacerea nevoilor emoționale și sexuale într-un mod mecanic. Însă realizarea adevăratei unități la nivelul ființei cere armonizarea principiilor feminin și masculin în interior, până la punctul în care cele două devin una.

Pentru a ajunge la acest punct, un bărbat trebuie să facă efortul de a integra polaritatea feminină cu cea masculină, să se deschidă și să accepte să se expună în vulnerabilitatea sa. Practic, trebuie să depășească anumite viziuni limitative despre cine este ca bărbat. În viziunea tantrică, sexualitatea nu mai este respinsă ca fiind un domeniu inferior, așa cum procedează alte căi spirituale.

Ea este integrată alături de celelalte preocupări ale ființei, fiind una dintre numeroasele expresii ale energiei umane care poate fi un vehicul extraordinar în căutarea spirituală. Este o modalitate de cunoaștere, acceptare și unificare a tuturor aspectelor contradictorii ale personalității într-un singur tot, ceea ce conduce la expansiunea conștiinței.

În timpul sesiunilor de masaj pentru bărbați, oaspeții noștri experimentează faptul că plăcerea erotică și împlinirea sexuală prin orgasm nu este un scop în sine, nu este ținta finală a călătoriei, ci abia începutul ei.

Procedurile unui masaj tantric autentic

Proverbialul „happy ending” nu face parte din procedurile masajului tantric autentic, deoarece scopul acestuia este tocmai inițierea în tehnici de control și ridicare a energiei erotice, în vederea folosirii ei pentru desfătarea și împlinirea întregii ființe, și nu risipirea ei prin ejaculare.

Continența sexuală este modalitatea regală de a ne ridica deasupra instinctului, a trece dincolo de acest prag și a avea acces la forme superioare de trăire amoroasă care se pot prelungi mult după încheierea unei experiențe erotice.

Procesul este unul gradat, și necesită mai multe sesiuni. Maseuza sondează cu multă finețe și tact universul lăuntric al fiecărui oaspete și îl însoțește în această călătorie atât cât el îi permite și este pregătit să înainteze. Este nevoie să te focalizezi și să rămâi prezent la atingerile care îți sunt oferite și să respiri controlat, respectând indicațiile maseuzei. O astfel de respirație te menține concentrat în momentul prezent și ajută la răspândirea energiei erotice în tot trupul.

El este încununat de succes dacă alegi să-ți schimbi viziunea asupra experienței erotice. Este important să te antrenezi în a observa cu seninătate ascensiunea sau atenuarea dorinței și a excitării, fără a evalua în vreun fel, pozitiv sau negativ, aceste variații.

Învață să observi ce se întâmplă cu energia sexuală, fără a reacționa în vreun fel. Exersează o stare de pasivitate și receptivitate. Înregistrează trăirile erotice ca fiind simple fluctuații la nivelul câmpului energetic. Devino conștient de ele, de senzații și de stările din momentul prezent, pentru ca această experiență să devină una spirituală. Scopul ei este de a observa, de te bucura și de a o lăsa să treacă, fără a încerca să te agăți de ea, fără a o absolutiza.

Beneficiile sesiunilor de masaj tantric pentru bărbați

Pentru a simți acele stări de extaz amoros la care visezi și despre care mărturisesc cei care practică tantra, este nevoie să faci liniște în mintea și în interiorul ființei tale. Astfel, te vei putea conecta la dimensiunea spirituală a ființei tale și a putea controla prin puterea voinței energia sexuală, realizând continența. Într-o stare de agitație și de dorință instinctuală necontrolată, acest lucru nu este posibil.

Tocmai energia sexuală păstrată în interiorul corpului, folosită pe post de combustibil și direcționată prin puterea voinței este cea care te poate ridica pe culmile extazului plăcerilor rafinate.

Cu ajutorul acestor masaje:

 • Vei descoperi noi fațete ale propriei sexualități și senzualități masculine.
 • Vei depăși anumite disfuncții sexuale (impotență, tulburări de ejaculare sau inhibiția libidoului)
 • Vei reuși să treci peste blocajele emoționale și vei deveni o ființă mai armonioasă.
 • Vei învăța să fii prezent: acum și aici.
 • Vei învăța tehnici de creștere a potenței, care să te ajute să experimentezi în viața ta amoroasă orgasme multiple și întregul tău corp poate simți trăiri erotice cu aceeași intensitate care, în mod normal, caracterizează zona organelor genitale.
 • Ai acces la noi fațete ale virilității prin dezvoltarea receptivității și a intuiției, pace interioară, control și luciditate, seninătate.

Combinație incitantă: masajul tantric cu note taoist și tai

Sesiunile de masaj pentru bărbați sunt îmbogățite cu note inspirate de masajul taoist și thai. Propun o combinație incitantă și revigorantă de alunecări senzuale body-to-body și proceduri exotice. Acestea asigură curgerea liberă a fluxului de energie erotică în tot corpul, îndepărtând cu multă delicatețe blocajele create de stres și tensiuni de tot felul.

Masajul iTantric combină tehnici precum presopunctura, adică apăsarea cu degetele în anumite puncte cheie, care stimulează capacitățile de deblocare energetică și de autovindecare ale organismului, cu stretchingul și armonizarea energiilor prin presarea principalelor linii energetice (meridiane).

În timpul masajului, se produce o circulație intensă, liberă, a energiei prin tot corpul, se refac conexiunile întrerupte și se dizolvă blocajele acumulate. Apoi, energia sexuală este canalizată din zona sacrală, a bazinului spre piept, unde activează pasiunea, curajul, puterea de comunicare, apoi în centrul inimii, unde trezește starea de afecțiune și compasiune, iar odată ajunsă la creier, permite trăirea unei stări de relaxare, creativitate, ușurință în exprimarea ideilor, luciditate și chiar stări modificate de conștiință.

Masajul devine astfel o meditație, un dans în afara timpului și a modului de viață obișnuit, rutinier, care te înstrăinează de trăirile interioare profunde. Este un prilej de reflecție, într-o oază de pace și relaxare, unde te poți reașeza în propria ta matcă, în propriul univers interior. Poate fi astfel valorificat și în cadrul terapiei de cuplu.

Durata masajului: 1h30 sau 2h (cu posibilitatea de prelungire)

Ce spun clienții noștri?

Fă o rezervare

  Nume și Prenume (obligatoriu)

  Serviciul dorit (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Comentarii/Cerereri speciale

  Data (obligatoriu)

  Ora de începere (obligatoriu)

  Ora de încheiere (obligatoriu)

  Prin completarea acestui form ești de acord să-ți stocăm datele în baza noastră de date. Pentru mai multe informații citește Politica de confidențialitate. Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. De aceea punem accent pe siguranța sistemelor noastre și nu vom divulga datele tale către terțe părți, care intenționează să le folosească în scopuri comerciale sau de marketing.

  Adresă

  Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

  +40736.368.221

  Program

  Luni – Vineri 12pm-12am
  Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

  Suntem și pe

  Salon de masaj tantric în București
  Call Now Button