Salon de masaj pentru cupluri

Home » Salon de masaj pentru cupluri

Un masaj pentru cupluri este un cadou pe care îl poți oferi partenerului tău dacă ați început deja călătoria împreună cu noi în universul iTantric și dorești să explorați împreună infinitele căi de evoluție și cunoaștere ce se deschid din această experiență. Dacă sunteți amândoi atrași de universul magic al tantrismului și doriți să gustați o primă experiență, masajul iTantric este cea mai inspirată și împlinitoare alegere.

Cum se desfășoară sesiunea de masaj

Sesiunea de masaj este introdusă de o prezentare a principiilor și valorilor erotismului tantric, valoarea atingerii conștiente și a modurilor prin care se poate experimenta intimitatea profundă. Masajul se poate realiza în aceeași încăpere, cu două maseuze sau un maseur și o maseuză sau în încăperi diferite.

Tu și partnerul/a puteți împărtăși cu maseuzele și maseurii noștri aspecte legate de relația voastră de cuplu: eventuale dificultăți pe care doriți să le depășiți, elemente pe care doriți să le aprofundați și îmbunătățiți etc. Recomandarea noastră este să alegeți varianta în camere separate. Este important să nu fiți distrași. Astfel, vă veți concentra asupra propriei experiențe, asupra proceselor și curgerii energiei din propria ființă.

masaj relaxare sector 3 masaj erotic relaxare bucuresti

Beneficiile masajului tantric pentru cuplu

Sesiunile de masaj tantric pentru cupluri sunt o ocazie de a învăța cum relaxarea profundă și plăcerea senzuală trezită prin masaj pot crește atracția erotică și dragostea în relație. Masajul trebuie introdus în fazele de preludiu și postludiu pentru a trăi starea de orgasm generalizat în întregul trup și de orgasme multiple, menținând starea orgasmatică și efectele ei minunate și în afara cadrului unui act amoros.

De cele mai multe ori, nu atingeți în cuplu acea intimitate pe care o doriți deoarece nu sunteți în contact profund cu voi înșivă. Una dintre descoperirile surprinzătoare din timpul masajului este faptul că o experiență erotică pe deplin satisfăcătoare presupune o capacitate de conectare și centrare în primul rând în propria ființă.

Atâta timp cât există zone neexplorate, blocaje, bariere și un bagaj emoțional stagnant, neconștientizat în noi înșine, cu greu putem avea acces la universul lăuntric al celuilalt. Astfel, descoperim că suntem singurii responsabili de trăirile noastre și renunțăm la a-l mai responsabiliza pe celălalt de eșecurile, dezamăgirile sau neîmplinirile noastre.

Atât bărbații, cât și femeile sunt invitați să se aplece cu atenție și răbdare asupra lor. Este important să sesizeze subtilitățile jocului dintre componenta feminină, respectiv masculină, ce există în fiecare dintre ei, și cum se pot armoniza acestea în propria ființă și apoi în cadrul unui cuplu. Sesiunile de masaj pentru cupluri oferă un cadru securizant, plin de susținere afectivă și o atmosferă deosebită.

 • Aici găsiți cunoaștere și aprofundare cu privire la sentimentele pe care le aveți față de voi înșivă și de partenerul vostru
 • Aici se conștientizează diferențele de percepție asupra intimității între bărbați și femei
 • Aici descoperiți unghiuri noi din care să priviți și să trăiți evenimentele din viața voastră
 • Renunțați la anumite așteptări, identificări și condiționări
 • Permiteți energiilor voastre feminine și masculine să curgă într-un dans fluid, fără sincope, observând cu detașare și amuzament jocul polarităților și al fluctuațiilor atracției erotice, ale dorinței sexuale, fără să vă mai cramponați și fără să absolutizați nimic.

Veți descoperi această fațetă nouă a experienței erotice. Masajul este un instrument inedit de a exersa starea de conștiență, pornind de la atingere conștientă. Aceasta trece de nivelul mental și face posibilă comunicarea la nivelul inimilor. Cum? Fără cuvinte, într-o stare de prezență pură și de conectare. La acest nivel nu mai există loc pentru gânduri, frici și tensiuni.

Suntem într-un spațiu în care ne simțim în siguranță. Ne reconectăm la fluxul Vieții și al Creației, îndepărtând un văl care ne amăgea că suntem separați, desprinși și că am pluti cumva în derivă, pe cont propriu, în voia hazardului.

Intimitatea nu se instalează din senin ci printr-un permanent proces de conștientizare a stărilor, gândurilor, concepțiilor, proceselor, mecanismelor care ne predispun, mișcă, manipulează. De cele mai multe ori, ele trăiesc în interiorul nostru, făcându-ne prizonierii lor. Acest proces începe cu noi înșine, atunci când ne asumăm să ne deschidem, riscând să fim vulnerabili, să ne relaxăm și să îmbrățișăm tot ce ni se întâmplă, într-o stare de acceptare.

După masaj, vă veți putea întâlni din nou în formula inițială de 4 și împărtăși efectele experienței. Dacă doriți, puteți alege o sesiune de iTeaTalk. Aici veți primi mai multe informații, explicații, seturi de exerciții și tehnici. Le puteți practica acasă, individual sau împreună, pentru a continua această călătorie începută cu noi. Și de ce nu, ați putea urma o formare în masajul tantric.

Durata masajului: 1h30 cu posibilitate de prelungire.

Fă o rezervare

  Nume și Prenume (obligatoriu)

  Serviciul dorit (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Comentarii/Cerereri speciale

  Data (obligatoriu)

  Ora de începere (obligatoriu)

  Ora de încheiere (obligatoriu)

  Prin completarea acestui form ești de acord să-ți stocăm datele în baza noastră de date. Pentru mai multe informații citește Politica de confidențialitate. Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. De aceea punem accent pe siguranța sistemelor noastre și nu vom divulga datele tale către terțe părți, care intenționează să le folosească în scopuri comerciale sau de marketing.

  Adresă

  Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

  +40736.368.221

  Program

  Luni – Vineri 12pm-12am
  Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

  Suntem și pe

  Salon de masaj tantric în București
  Call Now Button