Salon de masaj pentru femei

Home » Salon de masaj pentru femei

Salonul iTantric este unicul din țară care oferă masaj pentru femei, ca experiență de explorare a propriei identități feminine, a reprezentărilor despre sexualitate, formele ei de manifestare și finalitatea ei. Prin masajul erotic iTantric, ești însoțită să descoperi cine ești cu adevărat, în esența ta feminină, iar toate limitările, suferințele și tensiunile vor fi eliminate treptat din minte, trup și corpul emoțional.

Poți alege un maseur sau o maseuză, experimentați și pregătiți să te asculte cu atenție și să-ți înțeleagă nevoile și să te ajute să înțelegi experiențele din timpul masajului. Acest proces este unul gradat, și necesită mai multe sesiuni. Maseurul sondează cu multă finețe și tact universul lăuntric al fiecărei femei și o însoțește în această călătorie atât cât ea îi permite și este pregătită să înainteze.

În tradiția tantrică, femeia a jucat un rol privilegiat. Femeia este întruparea Marii Mame a Universului. Ea era păstrătoarea și inițiatoarea învățăturilor secrete. Prin urmare, tantrismul este o cale profund feminină și atotcurpinzătoare, complet integrată în realitatea vieții cotidiene.

Se adresează tuturor ființelor și recunoaște plenar puterea feminină, generatoare a Vieții, Cunoașterii și Înțelepciunii. Femeile au rolul de a fi călăuzitoarele și inițiatoarele pe tărâmul intimității și al senzualității, deoarece prin natura lor, au o abilitate specială de a unifica sexualitatea, iubirea și spiritualitatea.

În societatea contemporană, o serie de factori (tradiție, educație, prejudecăți, modele disfuncționale, competiția cu bărbații în „războiul sexelorˮ etc.) au dus la înstrăinarea femeilor de esența profundă a naturii lor și de rolul lor central în a menține echilibrul și armonia în universul lăuntric și exterior, prin trăirea polarităților ca un dans ce creează realitatea.

Această criză se reflectă în multe aspecte ale vieții femeilor și bărbaților, printr-o formă mai mult sau mai puțin conștientă de insatisfacție, deoarece ele și ei au pierdut contactul cu energia erotică, fundamentală.

Există un mare deficit la nivelul formării și educării fetelor și femeilor. Ele nu știu cum să-și exprime în mod deplin feminitatea, cum să trăiască într-un mod satisfăcător și echilibrat dorința sexuală, plăcerea, iubirea și intimitatea și să iradieze putere, frumusețe și senzualitate.

Sesiunile de masaj pentru femei sunt potrivite pentru tine dacă întâmpini următoarele dificultăți:

 • Bariere și chiar blocaje în asumarea identității feminine sau inhibiții
 • Frigiditatea: absenţa totală a plăcerii şi a excitaţiei în timpul contactului sexual, dar şi al masturbării
 • Anorgasmia: lipsa orgasmului
 • Dispareunia: durere în timpul actului sexual
 • Anafrodisia: lipsa dorinței sexuale
 • Vaginismul: spasme necontrolate ale vaginului care fac penetrarea imposibilă
masaj erotic bucuresti

Beneficiile sesiunilor de masaj pentru femei


Un element esențial și o provocare pentru unele femei în masajul iTantric este nuditatea. Învăluite în energia blândă, afectuoasă și susținătoare a maseurului sau maseuzei, femeile sunt încurajate să se deschidă. Astfel, ele reușesc să renunțe la măști și tabuuri, pentru a începe să descopere aspecte despre ele prea puțin explorate sau de-a dreptul reprimate.

Nuditatea înseamnă revenirea la starea primordială pură a ființei, la natura noastră autentică de care suntem înstrăinate. Este un prim strat dat la o parte pentru a intra în legătură. Astfel, intri într-o experiență senzorială amplă mediată de receptorii tactili, cu trăiri erotice, emoționale și spirituale profunde.

Această stare de goliciune prefigurează însăși nuditatea conștiinței, epurată de concepte, reprezentări, convenții, gânduri. Este o aplecare în noi însene pentru a învăța să ne acceptăm ca fiinţe spirituale, ca să fim capabile să-i acceptăm și să-i iubim pe ceilalți. 

Primul pas pe calea iubirii de sine este acceptarea propriului trup. Judecățile negative asupra acestuia creează un conflict intern care poate duce la întreruperea circulației energiei prin corp. Sesiunile de masaj pentru femei ajută la echilibrarea atitudinii față de propriul trup, amintindu-ne că el este partea tangibilă a sufletului. A ne da voie să primim atingerea vindecătoare și regeneratoare a trupului este un semn că ne acceptăm, prețuim și iubim ca ființe spirituale. 

Trezirea energiilor erotice feminine

În timpul masajului ne putem da seama cât de separate, de deconectate în mod inconștient am putut fi sau suntem de anumite zone ale trupului nostru. Prin masaj acestea sunt reintegrate în circuitul energetic. Poți trăi diverse reacții corporale, mentale sau emoționale. Toate sunt firești, binevenite și constituie o experiență de confruntare purificatoare cu procesele lăuntrice care ies la suprafață, uneori într-un mod foarte puternic, în urma atingerii. 

Pe fondul procesului de trezire și amplificare a energiilor erotice feminine, este posibil să iasă la suprafață traume emoționale sau sexuale, probleme din relația de cuplu sau stresul vieții de zi cu zi. Dacă simți nevoia, poți vorbi cu maseurul despre acestea. Îți accepții vulnerabilitatea ființei, dar totodată, descoperi forța uriașă ce se naște de îndată ce îmbrățișezi această vulnerabilitate.

Orice stare mai puțin armonioasă care apare în spațiul vibrațional creat în timpul masajului va fi curățată, transformată și orientată pozitiv, iar stările benefice vor fi amplificate. Vei percepe și canaliza aceste energii într-un mod foarte rafinat și spiritual, în întregul trup, până la atingerea a unei stări de bucurie, de pace, regenerare și vitalizare și chiar de orgasm.

Despre masajul yoni

Formula de masaj pentru femei iTantric propune și varianta unui masaj delicat al yoni-ului (vulvă și vagin). Îl poți alege de la început sau adăuga, în funcție de cum te simți pe parcursul sesiunii. În tantrism, yoni („spațiu sacruˮ, în limba sanscrită) este considerat sursa vieții și este venerat cu cea mai înaltă devoțiune. Tradiția orientală susține că întreg corpul este proiectat în interiorul vaginului, deci masarea vaginului este identică prin efect cu reflexoterapia aplicată în palmă și în talpă.

Prin yoni masaj se retrezește conexiunea cu esența feminină a adâncurilor, este foarte eficient în eliminarea tensiunilor, vindecă traumele și disfuncțiile sexuale și aduce un aport foarte mare de energie. Un masaj realizat în această zonă este similar unui masaj în oricare altă zonă a corpului. Punctele de presiune de pe pereții vaginului sunt masate pentru a permite eliberarea emoțiilor negative înmagazinate în memoria celulară.

Rolul energiei sexuale în autovindecare

Deoarece yoni-ul reprezintă una dintre cele mai intime și puternic încărcate cu semnificații părți ale trupului, acest masaj este adesea văzut ca o experiență sexuală mai degrabă decât o tehnică de vindecare, cum este în esență. Când organele sexuale suferă blocaje cauzate de acumularea unor toxine (fizice sau emoționale) se diminuează capacitatea de a ne mișca energia sexuală prin întregul corp.

Nu uita că energia sexuală este cea care alimentează mecanismul nostru de autovindecare și de împlinire, prin urmare masarea acestei zone are beneficii multiple: vindecă și armonizează întreaga structură fizică, psihică și emoțională.

Scopul masajului yoni nu este orgasmul. Totuși, este posibil ca în urma înlăturării blocajelor și a fluidizării energiei, femeia să atingă stări de plăcere intense. În masajul tantric autentic, ca și bărbatul, femeia este condusă spre starea de continență, astfel încât descărcarea nu va avea loc, ea va fi ajutată de maseur să canalizeze energiile prin centrele energetice și să le disperseze în întregul corp.

Astfel, femeia poate simți stări de tremurat, fiori, înțepături sau spasme în membrele inferioare și superioare, semne ale trezirii energiei Kundalini, care se revarsă în valuri, astfel încât femeia experimentează o stare orgasmatică în întregul corp.

Printre beneficiile yoni masajului amintim:

 • Eliminarea blocajelor și a toxinelor acumulate și,implicit, creșterea vascularizării organelor sexuale
 • Amplificarea circulației sanguine, ce determină eliberarea cu mai mare ușurință a hormonilor
 • Stimularea funcțiilor sexuale și cognitive
 • Protejarea trupului împotriva unor serii de boli și dureri
 • Vindecarea emoțiilor stocate în urma unor evenimente traumatizante
 • Creșterea potențialului afectiv și erotic
 • Prevenirea, menstruației dureroase și a durerilor din timpul actului sexual
 • Întărirea mușchilor pelvieni, creșterea vitalității și a capacității de împlinire sexuală
 • Sporirea creativității

Majoritatea femeilor au doar orgasm clitoridian. Prin utilizarea yoni masajului ca practică de vindecare, pe măsură ce straturile de emoții negative sunt date la o parte, și punctul G intens stimulat, vor simți orgasmul vaginal și chiar cervical profund.

Yoni masajul este o ocazie excepțională de a experimenta o atingere plină de iubire, respect și vindecătoare în miezul ființei tale și de a te simți venerată ca o Zeiță. Este o ofrandă pentru tine ca să devii conștientă de propriul tău „spațiu sacruˮ (sensul termenului yoni) și să înveți să te iubești, să te respecți și să te venerezi în primul rând tu însăți, deplin conștientă de scânteia dumnezeiască din tine.

Combinație incitantă: masajul tantric cu note taoist și tai

Tehnicile de masaj pentru femei pe care le folosim la iTantric sunt îmbogățite cu note inspirate de masajul taoist și thai. Ele propun o combinație incitantă și revigorantă de alunecări senzuale body-to-body și proceduri exotice, ce asigură curgerea liberă a fluxului de energie erotică în tot corpul.

Astfel, se îndepărtează cu multă delicatețe blocajele create de stres și tensiuni de tot felul. Masajul nostru combină tehnici precum presopunctura, adică apăsarea cu degetele în anumite puncte cheie, care stimulează capacitățile de deblocare energetică și de autovindecare ale organismului, cu stretchingul și armonizarea energiilor prin presarea principalelor linii energetice (meridiane).

Cum funcționează masajul iTantric

În timpul masajului, se produce o circulație intensă, liberă, a energiei prin tot corpul. Se refac conexiunile întrerupte și se dizolvă blocajele acumulate. Apoi, energia sexuală este canalizată din zona sacrală, a bazinului spre piept, unde activează pasiunea, curajul, puterea de comunicare, apoi în centrul inimii, unde trezește starea de afecțiune și compasiune.

Odată ajunsă la creier, permite trăirea unei stări de relaxare, creativitate, ușurință în exprimarea ideilor, luciditate și chiar stări modificate de conștiință. Acest masaj pentru femei devine astfel o meditație, un dans în afara timpului și a modului de viață obișnuit, rutinier, care te înstrăinează de trăirile interioare profunde. Este un prilej de reflecție, într-o oază de pace și relaxare, unde te poți reașeza în propriul univers interior. Poate fi astfel valorificat și în cadrul terapiei de cuplu.

Durata masajului: 2h sau 2h30 (varianta cu yoni masaj)

Ce spun clientele noastre?

Fă o rezervare

  Nume și Prenume (obligatoriu)

  Serviciul dorit (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Comentarii/Cerereri speciale

  Data (obligatoriu)

  Ora de începere (obligatoriu)

  Ora de încheiere (obligatoriu)

  Prin completarea acestui form ești de acord să-ți stocăm datele în baza noastră de date. Pentru mai multe informații citește Politica de confidențialitate. Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. De aceea punem accent pe siguranța sistemelor noastre și nu vom divulga datele tale către terțe părți, care intenționează să le folosească în scopuri comerciale sau de marketing.

  Adresă

  Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

  Tel: +40736.368.221

  Program

  Luni – Vineri 12pm-12am
  Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

  Suntem și pe

  Salon de masaj tantric în București
  Call Now Button